Påsk kaka

Home Forums Matlagning och Recept Påsk kaka

  • This topic is empty.
Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #84741
    #851974

    Lättlagad och trevlig Påskkaka

    1 dl socker
    4 ägg
    2 dl torkad frukt
    1 tsk salt
    1 dl farinsocker
    4 msk citronsaft
    nötter
    2 liter whisky

    Ta fram en mellanstor skål.
    Kolla whiskyn genom att smaka.
    Häll whisky i ett decilitermått och drick.
    Upprepa.

    Sätt på elvispen. Smaka återigen på whiskyn, om den fortfarande
    håller kvalitén.

    Blanda 1 dl smör i en stor skål, lägg till 1 msk socker och vispa
    igen.

    Kolla om whiskyn fortfarande är god, drick ännu en kopp.
    Schtäng av elvischpen.

    Knäck två hönor och schläng i schkålen, med all torkad fjukt.
    Schätt på elvischpen igen…
    Om den fjuktade torken fastnar i schkålen, vrid loss den med en
    muvschkrejsel.
    Schmaka sen om whiskyn forfarande är god.
    Schen schka du schila 2 dl schalt, eller nåt schånt.
    De é inte schå noga.
    Kolla whischkyn.

    Schila citronsaften, lägg till en ma…sched… och schå socker,
    eller nåt, va fan.
    Schmörj ugnen.
    Vrid kakformen på 220 grader, glöm inte att schtänga av elvischpen.
    Schläng ut schkålen genom fönschtret, icg….schå kolla schen
    whiskyn.

    Gå å lägg dej….Vem fan schänner för å äta en jävla fjuktkaka i alla
    fall….?

    #851975

    Haha den skall jag testa :D

    #851976

    Haha, KUUL!

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.