- This topic is empty.
Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
- You must be logged in to reply to this topic.
Home › Forums › Matlagning och Recept › Pastasås på högrev…
Det här blev hur underbart som helst.
1 stor bit högrev (nöt) med ben.
Koka köttet med 4-5 lagerblad, 2krm kryddpeppar och två köttbuljongtärningar.
Det skall koka ungefär 1,5h beroende på storlek. Ni märker då det är klart genom att köttet nästa faller isär då man tar upp det.
Rensa köttet fritt från ben, senor och liknande. Strimla därefter köttet genom att dra det med gaffel, är väldigt mört så det faller nästan sönder av sig själv.
Gör en bechamelsås, tillsätt en knivsudd sambal oalek, dijonsenap och honung.
Blanda ned det strimlade köttet och låt det bli varmt.
Servera såsen med al-dente pasta, toppa med dill och parmesanost!
Smaklig spis!
BODY är tidningen för dig som vill träna lite hårdare, lite bättre och lite mer seriöst.
Vi lär dig hur du snabbt och effektivt kan skaffa dig din drömfysik och behålla den.
Varje månad i BODY