Home › Forums › Matlagning och Recept › Pastatips!
- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
7 september, 2006 at 15:01 #90031Anonym anvandareMember7 september, 2006 at 15:01 #967891Anonym anvandareMember
Jag har kommit på att pasta, rökt skinka och pesto, speciellt den röda, är suuupergott ihop!!! :up:
En bra måltid om man har lite tid, för det går snabbt oxå!7 september, 2006 at 16:20 #967892Anonym anvandareMembermariia wrote:Jag har kommit på att pasta, rökt skinka och pesto, speciellt den röda, är suuupergott ihop!!! :up:
En bra måltid om man har lite tid, för det går snabbt oxå!Smakar utmärkt, håller med.
9 september, 2006 at 18:51 #967893Anonym anvandareMembero har man ingen skinka funkar det med tonfisk oxå:emo-thumb
10 september, 2006 at 14:40 #967894Anonym anvandareMemberJag kör med den gröna peston, mini keso och ibland även rökt kalkon, och ketchup
10 september, 2006 at 15:46 #967895Anonym anvandareMemberLina wrote:Jag kör med den gröna peston, mini keso och ibland även rökt kalkon, och ketchupHaha de lät gott, tills jag kom fram till ketchupen…
Men de andra sakerna ska ja iaf prova! :emo-thumb11 september, 2006 at 09:32 #967896Anonym anvandareMemberLina wrote:Jag kör med den gröna peston, mini keso och ibland även rökt kalkon, och ketchupGör nästan likadant, fast jag har avokado i istället för ketchup
11 september, 2006 at 10:46 #967897Anonym anvandareMembermariia wrote:Haha de lät gott, tills jag kom fram till ketchupen…
Men de andra sakerna ska ja iaf prova! :emo-thumbHihi Jag gillar ketchup jag
11 september, 2006 at 12:04 #967898Anonym anvandareMemberJag föredrar att tillsätta oliver och soltorkade tomater i pastarätten. Gärna att mixa det eller hacka i små bitar, så att det smälter in och avger mer smak. Osten får inte glömmas heller. Köp er några schyssta lagrade ostar och toppa det hela med olivolja och peppar.
15 september, 2006 at 10:17 #967899Anonym anvandareMemberSleepr wrote:Jag föredrar att tillsätta oliver och soltorkade tomater i pastarätten. Gärna att mixa det eller hacka i små bitar, så att det smälter in och avger mer smak. Osten får inte glömmas heller. Köp er några schyssta lagrade ostar och toppa det hela med olivolja och peppar.Låter ju väldigt gott!
28 september, 2006 at 20:30 #967900Anonym anvandareMemberKoka bandspagetti, låt rinna av. Blanda ner grön pesto, lite olivolja, en burk tonfisk, en pressad vitlöksklyfta, en näve rostade solroskärnor samt skivade, soltorkade tomater. Smaka av med en nypa vitpeppar och lite flingsalt, toppa med ruccola och körsbärstomater. Inte så fettsnålt, men väldigt enkelt och gott.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.