Home › Forums › Matlagning och Recept › Pizzatips
- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
12 november, 2005 at 09:22 #71859Anonym anvandareMember12 november, 2005 at 09:22 #568254Anonym anvandareMember
Någon som sitter inne med recept på hyggligt fettsnål pizza?
Jag vill ha tips på hur degen ska vara o.s.v12 november, 2005 at 09:34 #568255Anonym anvandareMemberbove wrote:Någon som sitter inne med recept på hyggligt fettsnål pizza?
Jag vill ha tips på hur degen ska vara o.s.vJag brukar göra degen på dinkelmjöl/durumvete och lite sojamjöl.Tyvärr inga proportioenr här och nu.
Tomatsåsen kokar jag i storkok och använder till allt:
den kan göras precis hur ´spicy´som helst.
Istället för ost kan du använda keso.12 november, 2005 at 10:00 #568256Anonym anvandareMemberBlåband har en Vegitarisk färssås som jag brukar ha på .
En port innehåller (1,5 dl) 6 Gram protte, Kolhydrat 22g fett 4,5
Botten på dinkelmjöl , hälften siktat , andra halvan fullkorn .
12 november, 2005 at 10:08 #568257Anonym anvandareMemberKrister A wrote:Blåband har en Vegitarisk färssås som jag brukar ha på .En port innehåller (1,5 dl) 6 Gram protte, Kolhydrat 22g fett 4,5
Botten på dinkelmjöl , hälften siktat , andra halvan fullkorn .
Är den baserad på texurerat sojaprotein?
12 november, 2005 at 14:25 #568258Anonym anvandareMemberHur blir botten egentligen??
12 november, 2005 at 14:48 #568259Anonym anvandareMemberbove wrote:Hur blir botten egentligen??Mina pizzor brukar få en tunn och väldigt smaklig botten.. klart godkänt av mina tre tonåringar!
12 november, 2005 at 17:17 #568260Anonym anvandareMemberSheeBa wrote:Är den baserad på texurerat sojaprotein?Bra fråga …….nästa , ärligen har jag ingen susning
12 november, 2005 at 17:23 #568261Anonym anvandareMemberKrister A wrote:Bra fråga …….nästa , ärligen har jag ingen susning:p
Om det är det – vilket det mest troligt är .. så går det att köpa sojaprotein som ’köttfärs’ och koka i tomatsås.
Då har man både tomatbas och fyllning i ett.Två flugor på smällen, så att säga.
:nerd-tb:
12 november, 2005 at 18:00 #568262Anonym anvandareMemberDet ”feta” kruxet med pizzor
12 november, 2005 at 18:18 #568263Anonym anvandareMemberSheeBa wrote:Jag brukar göra degen på dinkelmjöl/durumvete och lite sojamjöl.Tyvärr inga proportioenr här och nu.
Tomatsåsen kokar jag i storkok och använder till allt:
den kan göras precis hur ´spicy´som helst.
Istället för ost kan du använda keso.Som sagt var …
:whistle:
haha..
:nerd-tb:
12 november, 2005 at 20:32 #568264Anonym anvandareMemberDet blev faktiskt en pizza idag men inte med durummjöl.
Innehåll:
3dl vetemjöl
5dl grahammjöl
2tsk bakpulver
2dl mjölkKalkonstrimlor
Räkor
Musslor
Champinjoner
Tomatpuré
Skivade tomater
Litelite riven ostInte den smalaste varianten men ruggigt god.
12 januari, 2009 at 17:34 #568265Anonym anvandareMembernågon som har mer recept och tillvägagångssätt på nyttigare pizza?
gärna tips på någon god och fettsnål ost ocksåsakerna bör finnas på ica kvantum för lätthets skull.
tack på förhand:)
12 januari, 2009 at 17:40 #568266Anonym anvandareMemberHiragana wrote:någon som har mer recept och tillvägagångssätt på nyttigare pizza?
gärna tips på någon god och fettsnål ost ocksåsakerna bör finnas på ica kvantum för lätthets skull.
tack på förhand:)
Har du ens öppnat ögonen i denna post? Eller scrollade du ned direkt för att ställa en fråga?
12 januari, 2009 at 17:45 #568267Anonym anvandareMemberGustaf Lindberg wrote:Har du ens öppnat ögonen i denna post? Eller scrollade du ned direkt för att ställa en fråga?jag frågar efter MER recept, för att kunna prova sig fram;)
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.