Pizzatips

Home Forums Matlagning och Recept Pizzatips

  • This topic is empty.
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 16 total)
  • Author
    Posts
  • #71859
    #568254

    Någon som sitter inne med recept på hyggligt fettsnål pizza?
    Jag vill ha tips på hur degen ska vara o.s.v

    #568255
    bove wrote:
    Någon som sitter inne med recept på hyggligt fettsnål pizza?
    Jag vill ha tips på hur degen ska vara o.s.v

    Jag brukar göra degen på dinkelmjöl/durumvete och lite sojamjöl.Tyvärr inga proportioenr här och nu.
    Tomatsåsen kokar jag i storkok och använder till allt:
    den kan göras precis hur ´spicy´som helst.
    Istället för ost kan du använda keso.

    #568256

    Blåband har en Vegitarisk färssås som jag brukar ha på .

    En port innehåller (1,5 dl) 6 Gram protte, Kolhydrat 22g fett 4,5

    Botten på dinkelmjöl , hälften siktat , andra halvan fullkorn .

    #568257
    Krister A wrote:
    Blåband har en Vegitarisk färssås som jag brukar ha på .

    En port innehåller (1,5 dl) 6 Gram protte, Kolhydrat 22g fett 4,5

    Botten på dinkelmjöl , hälften siktat , andra halvan fullkorn .

    Är den baserad på texurerat sojaprotein?

    #568258

    Hur blir botten egentligen??

    #568259
    bove wrote:
    Hur blir botten egentligen??

    Mina pizzor brukar få en tunn och väldigt smaklig botten.. klart godkänt av mina tre tonåringar!

    #568260
    SheeBa wrote:
    Är den baserad på texurerat sojaprotein?

    Bra fråga …….nästa , ärligen har jag ingen susning

    #568261
    Krister A wrote:
    Bra fråga …….nästa , ärligen har jag ingen susning

    :p

    Om det är det – vilket det mest troligt är .. så går det att köpa sojaprotein som ’köttfärs’ och koka i tomatsås.
    Då har man både tomatbas och fyllning i ett.

    Två flugor på smällen, så att säga.

    :nerd-tb:

    #568262

    Det ”feta” kruxet med pizzor

    #568263
    SheeBa wrote:
    Jag brukar göra degen på dinkelmjöl/durumvete och lite sojamjöl.Tyvärr inga proportioenr här och nu.
    Tomatsåsen kokar jag i storkok och använder till allt:
    den kan göras precis hur ´spicy´som helst.
    Istället för ost kan du använda keso.

    Som sagt var …

    :whistle:

    haha..

    :nerd-tb:

    #568264

    Det blev faktiskt en pizza idag men inte med durummjöl.
    Innehåll:
    3dl vetemjöl
    5dl grahammjöl
    2tsk bakpulver
    2dl mjölk

    Kalkonstrimlor
    Räkor
    Musslor
    Champinjoner
    Tomatpuré
    Skivade tomater
    Litelite riven ost

    Inte den smalaste varianten men ruggigt god.

    #568265

    någon som har mer recept och tillvägagångssätt på nyttigare pizza?
    gärna tips på någon god och fettsnål ost också:)

    sakerna bör finnas på ica kvantum för lätthets skull.

    tack på förhand:)

    #568266
    Hiragana wrote:
    någon som har mer recept och tillvägagångssätt på nyttigare pizza?
    gärna tips på någon god och fettsnål ost också:)

    sakerna bör finnas på ica kvantum för lätthets skull.

    tack på förhand:)

    Har du ens öppnat ögonen i denna post? Eller scrollade du ned direkt för att ställa en fråga?

    #568267
    Gustaf Lindberg wrote:
    Har du ens öppnat ögonen i denna post? Eller scrollade du ned direkt för att ställa en fråga?

    jag frågar efter MER recept, för att kunna prova sig fram;)

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 16 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.