- This topic is empty.
Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
- You must be logged in to reply to this topic.
Home › Forums › Matlagning och Recept › Poppa popcorn i gryta, utan att det bränner vid!
Gör så här:
1. Ta en 3 liters rostfri gryta och ställ på plattan.
2. Häll i 2 msk olivolja.
3. Sätt värmen på 4:an, om plattan har 6 värmelägen.
4. När oljan flyter lätt, lägger du i 3 popcorn, lägg på locket.
5. När dessa poppat, fyller du på med popcorn, tills botten är nätt och jämt täckt, lägg på locket.
6. Skaka om grytan då och då under popningen
7. När det popat klart, ta av grytan från spisen, strila över lite olja och mal lite havssalt över, rör om.
Så här fin var grytan efter popningen, innan disk. Det bruna är skaldelar från popcornen, alltså ej nå’t fastbrännt överhuvudtaget.
[img=http://www.nyttgrepp.se/postpopning.jpg]Och här är popcornen:[img=http://www.nyttgrepp.se/popcorn.jpg]
BODY är tidningen för dig som vill träna lite hårdare, lite bättre och lite mer seriöst.
Vi lär dig hur du snabbt och effektivt kan skaffa dig din drömfysik och behålla den.
Varje månad i BODY