Home › Forums › Matlagning och Recept › Proteinbomb!!
- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
11 november, 2005 at 22:18 #1024648Anonym anvandareMemberLupo wrote:jonnie har du en bild på burken från lidel?
ingen bild men på burken är det en kossa
11 november, 2005 at 23:20 #1024649Anonym anvandareMembervad har kvarg f
12 november, 2005 at 08:22 #1024650Anonym anvandareMembervet inte men det håller kanske en månad, det står stämplat i botten av burken
17 november, 2005 at 14:44 #1024651Anonym anvandareMemberUrs
17 november, 2005 at 14:48 #1024652Anonym anvandareMemberTingeling wrote:Ursäkta en lite knasig fråga nu men måste bara reda ut det en gång för alla..
Vad exakt är kesellla? Är det som crem fraise lr som keso?? Eller har jag fått det helt om bakfoten? :SGoogle :nerd-tb:
[http://sv.wikipedia.org/wiki/Kvarg]
17 november, 2005 at 18:26 #1024653Anonym anvandareMemberostkaka..
250g minikeso, 3
17 november, 2005 at 18:34 #1024654Anonym anvandareMemberJeppe wrote:Google :nerd-tb:[http://sv.wikipedia.org/wiki/Kvarg]
Haha oki tack…:o
18 november, 2005 at 19:54 #1024655Anonym anvandareMemberOstkaka blir ännu bättre med hackad mandel i!
Då smakar den mer som ”riktigt”
(läs: som den man köper eller får på jul )Servera med önos lågkalori jordgubbssylt! :up:
martin22 wrote:ostkaka..250g minikeso, 3 äggvitor, 1 helt ägg, flytande sötningsmedel, o,5 skopa prottefulver valfri smak, vispasamman alltihopa och lägg i en form med bakplåtspapper. kör i ugnen på 225 grader tills den har stelnat ca 20 min.
mycket gott. jag bruka skiva ner en halv banan och ha några cashewnötter i grymt gott18 november, 2005 at 20:31 #1024656Anonym anvandareMemberJossan wrote:Testa denna blandning, så himla gottJossan det är ju beroendeframkallande ! :emo-thumb
23 november, 2005 at 20:23 #1024657Anonym anvandareMembermartin22 wrote:ostkaka..250g minikeso, 3 äggvitor, 1 helt ägg, flytande sötningsmedel, o,5 skopa prottefulver valfri smak, vispasamman alltihopa och lägg i en form med bakplåtspapper. kör i ugnen på 225 grader tills den har stelnat ca 20 min.
mycket gott. jag bruka skiva ner en halv banan och ha några cashewnötter i grymt gottLät ju skitgott. Förresten, blandar du i nötterna innan ugnen, eller efter?
23 november, 2005 at 23:36 #1024658Anonym anvandareMemberinnan ugnen
27 november, 2005 at 14:32 #1024659Anonym anvandareMembermartin22 wrote:innan ugnenOkej, testade detta igår. Blev riktigt gott. Fast jag tog nog lite för lite sötningsmedel, smakade lite för mkt keso
Liksom, 110g protein per kaka. Blev 4 mellanmål
Sen kan man göra en gegga/sås att ha till. 1 liten burk keso, en burk kesella, funlight. Då blir det ännu mer protein, man blir ju inte mätt. Om man bara ska äta 30-50g protein. Men lätt att få i sig tillräckligt med protein iaf
27 november, 2005 at 15:08 #1024660Anonym anvandareMemberTvå av mina favoriter:
Mousse:
125 g kvarg
Bär, tex hallon eller blåbär, i önskad mängd
1 äggvitaBlanda kvarg och bär. I med lite sötningsmedel om man vill ha det sött. Vispa äggvitan med elvisp till hårt skum. Vänd ner i kvargröran. Är man sugen på choklad kan man byta ut bären mot canderels chokladpulver (eller kakao)
”Ris à la malta”:
125 g kvarg
125 g minikeso
1 apelsinBlanda kvarg och minikeso. Blanda i apelsin i småbitar och eventuellt sötningsmedel vid behov. Smakar lite som ris à la malta iaf… :whistle: Det är även jättegott att ha lite hackade hasselnötter och kanel uppepå :up:
27 november, 2005 at 15:40 #1024661Anonym anvandareMember500g kvarg + 2 dl proteinpulver = mintchokladmousse
blanda med elvispen
2 december, 2005 at 16:38 #1024662Anonym anvandareMemberkvarg (hur mycket man tycker e rimligt )
1 rått ägg
1 banan
havregryn (inte ett måste)
yoghurt (+ om man vill sylt lr smaksatt yoghurt)
proteinpulver om man villsen mixar man, bra o gott.. tycker jag iaf…
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.