Proteinbomb!!

Home Forums Matlagning och Recept Proteinbomb!!

  • This topic is empty.
Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 45 total)
  • Author
    Posts
  • #1024648
    Lupo wrote:
    jonnie har du en bild på burken från lidel?

    ingen bild men på burken är det en kossa

    #1024649

    vad har kvarg f

    #1024650

    vet inte men det håller kanske en månad, det står stämplat i botten av burken

    #1024651

    Urs

    #1024652
    Tingeling wrote:
    Ursäkta en lite knasig fråga nu men måste bara reda ut det en gång för alla..
    Vad exakt är kesellla? Är det som crem fraise lr som keso?? Eller har jag fått det helt om bakfoten? :S

    Google :nerd-tb:

    [http://sv.wikipedia.org/wiki/Kvarg]

    #1024653

    ostkaka..

    250g minikeso, 3

    #1024654
    Jeppe wrote:
    Google :nerd-tb:

    [http://sv.wikipedia.org/wiki/Kvarg]

    Haha oki tack…:o

    #1024655

    Ostkaka blir ännu bättre med hackad mandel i!
    Då smakar den mer som ”riktigt”
    (läs: som den man köper eller får på jul :) )

    Servera med önos lågkalori jordgubbssylt! :up:

    martin22 wrote:
    ostkaka..

    250g minikeso, 3 äggvitor, 1 helt ägg, flytande sötningsmedel, o,5 skopa prottefulver valfri smak, vispasamman alltihopa och lägg i en form med bakplåtspapper. kör i ugnen på 225 grader tills den har stelnat ca 20 min.
    mycket gott. jag bruka skiva ner en halv banan och ha några cashewnötter i grymt gott

    #1024656
    Jossan wrote:
    Testa denna blandning, så himla gott

    Jossan det är ju beroendeframkallande ! :emo-thumb

    #1024657
    martin22 wrote:
    ostkaka..

    250g minikeso, 3 äggvitor, 1 helt ägg, flytande sötningsmedel, o,5 skopa prottefulver valfri smak, vispasamman alltihopa och lägg i en form med bakplåtspapper. kör i ugnen på 225 grader tills den har stelnat ca 20 min.
    mycket gott. jag bruka skiva ner en halv banan och ha några cashewnötter i grymt gott

    Lät ju skitgott. Förresten, blandar du i nötterna innan ugnen, eller efter?

    #1024658

    innan ugnen

    #1024659
    martin22 wrote:
    innan ugnen

    Okej, testade detta igår. Blev riktigt gott. Fast jag tog nog lite för lite sötningsmedel, smakade lite för mkt keso ;)

    Liksom, 110g protein per kaka. Blev 4 mellanmål :)

    Sen kan man göra en gegga/sås att ha till. 1 liten burk keso, en burk kesella, funlight. Då blir det ännu mer protein, man blir ju inte mätt. Om man bara ska äta 30-50g protein. Men lätt att få i sig tillräckligt med protein iaf :)

    #1024660

    Två av mina favoriter:

    Mousse:

    125 g kvarg
    Bär, tex hallon eller blåbär, i önskad mängd
    1 äggvita

    Blanda kvarg och bär. I med lite sötningsmedel om man vill ha det sött. Vispa äggvitan med elvisp till hårt skum. Vänd ner i kvargröran. Är man sugen på choklad kan man byta ut bären mot canderels chokladpulver (eller kakao)

    ”Ris à la malta”:

    125 g kvarg
    125 g minikeso
    1 apelsin

    Blanda kvarg och minikeso. Blanda i apelsin i småbitar och eventuellt sötningsmedel vid behov. Smakar lite som ris à la malta iaf… :whistle: Det är även jättegott att ha lite hackade hasselnötter och kanel uppepå :up:

    #1024661

    500g kvarg + 2 dl proteinpulver = mintchokladmousse

    blanda med elvispen

    #1024662

    kvarg (hur mycket man tycker e rimligt :D)
    1 rått ägg
    1 banan
    havregryn (inte ett måste)
    yoghurt (+ om man vill sylt lr smaksatt yoghurt)
    proteinpulver om man vill

    sen mixar man, bra o gott.. tycker jag iaf…

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 45 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.