- This topic is empty.
Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
- You must be logged in to reply to this topic.
Home › Forums › Matlagning och Recept › Recept är till för att ändras
Här kommer en ripoff på exilsvensk recept på chokladkaka.
den här varianten blir mer lik en kladdkaka lite kompaktare.
100g keso
200g kesella
1 dl mjölk
saften från en apelsin
5 st äggvitor
1st helt ägg
1,5 dl chokladprotte
3 msk canderell chokladpulver el 2 msk kakao
0,5 tsk kanel
0,5 tsk bakpulver
0.75 dl sojamjöl
sötningsmedel efter smak
mixa först de blöta ingredienserna till en slät smet i en bunke
häll sedan ner de torra ingridienserna o mixa tills det inte är några klumpar
häll ner smeten i en kakform toppa med rivet apelsinskal
in i ugnen 160grader i ca 20 min
ta ut låt svalna av o njut
näringsvärde?
nyttig ja!!
god? nästan som orginalet
smaklig måltid och trevlig helg
Havregryn och kanel? Det låter långt från orginalets smak…
havregryn????
Haha jag måste ha en dålig dag, var helt säker på att jag läst havregryn, sorry
BODY är tidningen för dig som vill träna lite hårdare, lite bättre och lite mer seriöst.
Vi lär dig hur du snabbt och effektivt kan skaffa dig din drömfysik och behålla den.
Varje månad i BODY