Recept Fulla Med Protein

Home Forums Matlagning och Recept Recept Fulla Med Protein

  • This topic is empty.
Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 205 total)
  • Author
    Posts
  • #294120

    Bakade Mias ugnspannkaka igår, fast med bake-pro och vaniljsocker istället….blev huuur gott som helst. Nästa gång lägger jag i lite bittermandel, för att efterlikna Frödinges ostkaka….:P

    gjorde även havregrynsbrödet men vettefan, jag måste tagit ut för tidigt, det var lite kletigt….men smaken var go!! lade på lite västan-ost när det var varmt fortfarande.

    idag har jag letat upp lite kesella o keso recept som ska testas snart! återkommer =)

    #294121
    paulina73 wrote:
    Bakade Mias ugnspannkaka igår, fast med bake-pro och vaniljsocker istället….blev huuur gott som helst. Nästa gång lägger jag i lite bittermandel, för att efterlikna Frödinges ostkaka….:P

    gjorde även havregrynsbrödet men vettefan, jag måste tagit ut för tidigt, det var lite kletigt….men smaken var go!! lade på lite västan-ost när det var varmt fortfarande.

    idag har jag letat upp lite kesella o keso recept som ska testas snart! återkommer =)

    KUL ATT DU GILLADE DET! :emo-thumb
    brödet blir lite kletigt så man kan ha lite mer protte i om man vill…

    #294122

    RABARBERKAKA[/b] 8)

    200 g kesella
    1 dl bakepro
    1 tsk vaniljsocker
    2 tsk bakpulver
    1,5 dl sötningsmedel
    2 ägg
    15 g potatismjöl
    1 msk pressad citron
    0,5 dl mjölmix (valfri men jag tog gi-bodens ”fullkornsmix till matmufins/våfflor”)
    200g rabarber
    olja till formen

    mixa ihop allt o lägg i en ugnsfast form som är smord med lite olja. grädda på 200 grader tills den stelnat men är lite kletig i mitten.

    MUMS TILL SISTA SLICKEN! ;)

    2 stora bitar blir det som vardera innehåller ca: 330 kcal: 10 g fett, 32 g protein och 17 g kolisar

    #294123

    UGNSPANNKAKA Á LÁ PROTEIN[/b] :emo-thumb

    denna åt jag under diet ibland:

    50 g sojamjöl
    30 g bakepro
    2 dl vatten
    2 ägg
    chillipulver, salt, thaikrydda

    GRÄDDA I UGN 200 grader CA 20 MIN TILLS PANNKAKAN STELNAT.

    2 BITAR: 292 kcal: 38 g protein, 12 g fett, 8 g kolisar per bit.

    #294124
    athleticmia wrote:
    UGNSPANNKAKA Á LÁ PROTEIN[/b] :emo-thumb

    denna åt jag under diet ibland:

    50 g sojamjöl
    30 g bakepro
    2 dl vatten
    2 ägg
    chillipulver, salt, thaikrydda

    GRÄDDA I UGN 200 grader CA 20 MIN TILLS PANNKAKAN STELNAT.

    2 BITAR: 292 kcal: 38 g protein, 12 g fett, 8 g kolisar per bit.

    kcal-angivelsen är per bit va?

    #294125
    norsk_gadd wrote:
    kcal-angivelsen är per bit va?

    ja just det…

    #294126
    athleticmia wrote:
    RABARBERKAKA[/b] 8)

    200 g kesella
    1 dl bakepro
    1 tsk vaniljsocker
    2 tsk bakpulver
    1,5 dl sötningsmedel
    2 ägg
    15 g potatismjöl
    1 msk pressad citron
    0,5 dl mjölmix (valfri men jag tog gi-bodens ”fullkornsmix till matmufins/våfflor”)
    200g rabarber
    olja till formen

    mixa ihop allt o lägg i en ugnsfast form som är smord med lite olja. grädda på 200 grader tills den stelnat men är lite kletig i mitten.

    MUMS TILL SISTA SLICKEN! ;)

    2 stora bitar blir det som vardera innehåller ca: 330 kcal: 10 g fett, 32 g protein och 17 g kolisar

    Mmmmm… Hur gott lät inte det där då??!! Jag har just beställt min första burk Bakepro, och detta ska nog få bli premiärbaket *längtar*

    Kör du allt i mixern?? Raberbern oxå??

    #294127

    Chokladmousse[/b]

    125 g kvarg
    3 tsk canderel chokladpulver
    1 äggvita
    10 g valnötter
    10 g mörk choklad

    Rör ihop kvarg + chokladpulver. Ta fram elvispen och vispa äggvitan till hårt skum. Vänd ner äggviteskummet i kvargblandningen. Ställ i frysen ca 20 minuter.

    Hacka valnötter och choklad och blanda ner i smeten.

    Njut!!

    Kcal: 257
    Protein: 23 g
    Kolhydrat: 12 g
    Fett: 12,5 g

    #294128

    MIN DIET-PIZZA[/b]

    Deg: 30 g olja
    30 g bakepro
    60 g rågmjöl
    100 g kesella
    1 tsk bakpulver
    1/2 tsk salt
    150 g kokt mosad potatis (potatisen vägd när den var rå)

    BLANDA IHOP OCH BRE UT PÅ BAKPLÅTSPAPPER. KLADDIG DEG, JAG VET (gör bara resultatet saftigare när den är klar) !

    Topping: 75 g skinka
    sockerfri ketchup
    50 g 5%ig ost riven
    ev. grönsaker som lök, svamp, tomat, paprika…

    BRE UT KETCHUPEN I ETT TUNT LAGER. TOPPA MED SKINKA, OST O EV GRÖNSAKER

    Detta blir 3 små pizzor där varje bit innehåller: 304 kcal: 12 g fett, 24 g protein och 25 g kolisar

    #294129

    har precis slängt ihop en något nyttigare rabarberpaj än vanlig….

    går ju inte på diet än så lite onyttig får man va :|

    smulpaj:

    50 g lätta-margarin
    1,5 dl havregryn
    1 dl bakepro
    1 dl sötningsmedel

    BLANDA IHOP TILL GRYNIGT O LÄGG I EN FORM OVANPÅ 300-400 G RABARBER!

    in i ugnene på 225 grader i 20 min

    4 portioner där varje del innehåller 156 kcal: 8 g protein, 6 g fett, 18 g kolisar
    serveras med kesell+ lite vaniljyoghurt + sötningsmedel…

    #294130

    Tar man samma mängd sötningsmedel (typ canderel m.m) som/istället för ”vanligt” socker?

    #294131

    Märket dahlblads, säljs på budo och fitness.

    Mvh Jossan

    #294132
    Jossan wrote:
    Märket dahlblads, säljs på budo och fitness.

    Mvh Jossan

    Det går alltså inte o värma upp vanlig protein pulver,typ Whey-80 från Star Nutrition?

    #294133

    blev jävligt gott faktist ..dock tog jag bort bananen och körde med 5% ost : )

    Funkar även att äta utan att tillaga i ungnen. Hur gott som helst :emo-thumb

    Tack för den

    #294134
    Frida G wrote:
    Tar man samma mängd sötningsmedel (typ canderel m.m) som/istället för ”vanligt” socker?

    man kan ta lite mindre för sötningsmedel är mer sött….

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 205 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.