Home › Forums › Matlagning och Recept › Recept Fulla Med Protein
- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
14 juni, 2006 at 16:15 #294120Anonym anvandareMember
Bakade Mias ugnspannkaka igår, fast med bake-pro och vaniljsocker istället….blev huuur gott som helst. Nästa gång lägger jag i lite bittermandel, för att efterlikna Frödinges ostkaka….
gjorde även havregrynsbrödet men vettefan, jag måste tagit ut för tidigt, det var lite kletigt….men smaken var go!! lade på lite västan-ost när det var varmt fortfarande.
idag har jag letat upp lite kesella o keso recept som ska testas snart! återkommer
14 juni, 2006 at 16:43 #294121Anonym anvandareMemberpaulina73 wrote:Bakade Mias ugnspannkaka igår, fast med bake-pro och vaniljsocker istället….blev huuur gott som helst. Nästa gång lägger jag i lite bittermandel, för att efterlikna Frödinges ostkaka….gjorde även havregrynsbrödet men vettefan, jag måste tagit ut för tidigt, det var lite kletigt….men smaken var go!! lade på lite västan-ost när det var varmt fortfarande.
idag har jag letat upp lite kesella o keso recept som ska testas snart! återkommer
KUL ATT DU GILLADE DET! :emo-thumb
brödet blir lite kletigt så man kan ha lite mer protte i om man vill…14 juni, 2006 at 16:47 #294122Anonym anvandareMemberRABARBERKAKA[/b]
200 g kesella
1 dl bakepro
1 tsk vaniljsocker
2 tsk bakpulver
1,5 dl sötningsmedel
2 ägg
15 g potatismjöl
1 msk pressad citron
0,5 dl mjölmix (valfri men jag tog gi-bodens ”fullkornsmix till matmufins/våfflor”)
200g rabarber
olja till formenmixa ihop allt o lägg i en ugnsfast form som är smord med lite olja. grädda på 200 grader tills den stelnat men är lite kletig i mitten.
MUMS TILL SISTA SLICKEN!
2 stora bitar blir det som vardera innehåller ca: 330 kcal: 10 g fett, 32 g protein och 17 g kolisar
14 juni, 2006 at 16:50 #294123Anonym anvandareMemberUGNSPANNKAKA Á LÁ PROTEIN[/b] :emo-thumb
denna åt jag under diet ibland:
50 g sojamjöl
30 g bakepro
2 dl vatten
2 ägg
chillipulver, salt, thaikryddaGRÄDDA I UGN 200 grader CA 20 MIN TILLS PANNKAKAN STELNAT.
2 BITAR: 292 kcal: 38 g protein, 12 g fett, 8 g kolisar per bit.
14 juni, 2006 at 18:08 #294124Anonym anvandareMemberathleticmia wrote:UGNSPANNKAKA Á LÁ PROTEIN[/b] :emo-thumbdenna åt jag under diet ibland:
50 g sojamjöl
30 g bakepro
2 dl vatten
2 ägg
chillipulver, salt, thaikryddaGRÄDDA I UGN 200 grader CA 20 MIN TILLS PANNKAKAN STELNAT.
2 BITAR: 292 kcal: 38 g protein, 12 g fett, 8 g kolisar per bit.
kcal-angivelsen är per bit va?
14 juni, 2006 at 19:30 #294125Anonym anvandareMembernorsk_gadd wrote:kcal-angivelsen är per bit va?ja just det…
14 juni, 2006 at 19:33 #294126Anonym anvandareMemberathleticmia wrote:RABARBERKAKA[/b]200 g kesella
1 dl bakepro
1 tsk vaniljsocker
2 tsk bakpulver
1,5 dl sötningsmedel
2 ägg
15 g potatismjöl
1 msk pressad citron
0,5 dl mjölmix (valfri men jag tog gi-bodens ”fullkornsmix till matmufins/våfflor”)
200g rabarber
olja till formenmixa ihop allt o lägg i en ugnsfast form som är smord med lite olja. grädda på 200 grader tills den stelnat men är lite kletig i mitten.
MUMS TILL SISTA SLICKEN!
2 stora bitar blir det som vardera innehåller ca: 330 kcal: 10 g fett, 32 g protein och 17 g kolisar
Mmmmm… Hur gott lät inte det där då??!! Jag har just beställt min första burk Bakepro, och detta ska nog få bli premiärbaket *längtar*
Kör du allt i mixern?? Raberbern oxå??
14 juni, 2006 at 20:53 #294127Anonym anvandareMemberChokladmousse[/b]
125 g kvarg
3 tsk canderel chokladpulver
1 äggvita
10 g valnötter
10 g mörk chokladRör ihop kvarg + chokladpulver. Ta fram elvispen och vispa äggvitan till hårt skum. Vänd ner äggviteskummet i kvargblandningen. Ställ i frysen ca 20 minuter.
Hacka valnötter och choklad och blanda ner i smeten.
Njut!!
Kcal: 257
Protein: 23 g
Kolhydrat: 12 g
Fett: 12,5 g15 juni, 2006 at 08:12 #294128Anonym anvandareMemberMIN DIET-PIZZA[/b]
Deg: 30 g olja
30 g bakepro
60 g rågmjöl
100 g kesella
1 tsk bakpulver
1/2 tsk salt
150 g kokt mosad potatis (potatisen vägd när den var rå)BLANDA IHOP OCH BRE UT PÅ BAKPLÅTSPAPPER. KLADDIG DEG, JAG VET (gör bara resultatet saftigare när den är klar) !
Topping: 75 g skinka
sockerfri ketchup
50 g 5%ig ost riven
ev. grönsaker som lök, svamp, tomat, paprika…BRE UT KETCHUPEN I ETT TUNT LAGER. TOPPA MED SKINKA, OST O EV GRÖNSAKER
Detta blir 3 små pizzor där varje bit innehåller: 304 kcal: 12 g fett, 24 g protein och 25 g kolisar
15 juni, 2006 at 19:58 #294129Anonym anvandareMemberhar precis slängt ihop en något nyttigare rabarberpaj än vanlig….
går ju inte på diet än så lite onyttig får man va
smulpaj:
50 g lätta-margarin
1,5 dl havregryn
1 dl bakepro
1 dl sötningsmedelBLANDA IHOP TILL GRYNIGT O LÄGG I EN FORM OVANPÅ 300-400 G RABARBER!
in i ugnene på 225 grader i 20 min
4 portioner där varje del innehåller 156 kcal: 8 g protein, 6 g fett, 18 g kolisar
serveras med kesell+ lite vaniljyoghurt + sötningsmedel…16 juni, 2006 at 09:26 #294130Anonym anvandareMemberTar man samma mängd sötningsmedel (typ canderel m.m) som/istället för ”vanligt” socker?
16 juni, 2006 at 12:44 #294131Anonym anvandareMemberMärket dahlblads, säljs på budo och fitness.
Mvh Jossan
17 juni, 2006 at 11:47 #294132Anonym anvandareMemberJossan wrote:Märket dahlblads, säljs på budo och fitness.Mvh Jossan
Det går alltså inte o värma upp vanlig protein pulver,typ Whey-80 från Star Nutrition?
17 juni, 2006 at 11:51 #294133Anonym anvandareMemberblev jävligt gott faktist ..dock tog jag bort bananen och körde med 5% ost : )
Funkar även att äta utan att tillaga i ungnen. Hur gott som helst :emo-thumb
Tack för den
18 juni, 2006 at 21:11 #294134Anonym anvandareMemberFrida G wrote:Tar man samma mängd sötningsmedel (typ canderel m.m) som/istället för ”vanligt” socker?man kan ta lite mindre för sötningsmedel är mer sött….
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.