Home › Forums › Matlagning och Recept › Recept Fulla Med Protein
- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
18 juni, 2006 at 21:11 #294135Anonym anvandareMemberBosco wrote:Det går alltså inte o värma upp vanlig protein pulver,typ Whey-80 från Star Nutrition?
funkar det oxå
18 juni, 2006 at 21:20 #294136Anonym anvandareMemberSam jr wrote:blev jävligt gott faktist ..dock tog jag bort bananen och körde med 5% ost : )Funkar även att äta utan att tillaga i ungnen. Hur gott som helst :emo-thumb
Tack för den
Kul att du gillade receptet Men att äta ogräddad… Ja, har ju inte provat iofs, men det låter lite….. kladdigt??
18 juni, 2006 at 21:41 #294137Anonym anvandareMemberSara wrote:Kul att du gillade receptet Men att äta ogräddad… Ja, har ju inte provat iofs, men det låter lite….. kladdigt??bara att prova …du kommer inte bli besviken
19 juni, 2006 at 07:15 #294138Anonym anvandareMemberSam jr wrote:bara att prova …du kommer inte bli besvikenHa ha… Du har nog rätt… Brukar ju slicka ur skålen när jag öst upp smeten i pajformen, smakar mums
23 juni, 2006 at 18:58 #294139Anonym anvandareMembertränkte fråga angående protein pannkakan i ugn..
när du tar protec , väger du då upp 30g eller tar du bara en halv dl mått och lägger ut så?menar om du tar det som vloymmängd eller viktmängd.
för att smeten jag gjorde blev så vatnig och smakade inge vidare
23 juni, 2006 at 22:31 #294140Anonym anvandareMemberilikeu wrote:tränkte fråga angående protein pannkakan i ugn..
när du tar protec , väger du då upp 30g eller tar du bara en halv dl mått och lägger ut så?menar om du tar det som vloymmängd eller viktmängd.
för att smeten jag gjorde blev så vatnig och smakade inge vidare
om frågan var till mig så är svaret att jag väger upp 30 g bakepro. det motsvarar en dl cirka.
du kanske tog ut pannkakan för tidigt från ugnen? känn med en sticka eller gaffel o se till att den inte är kladdig när du tar ut den :emo-thumb23 juni, 2006 at 22:35 #294141Anonym anvandareMemberok då e jag me, grejen var att jag tog det volymmässigt o inte enligt vikt..haha
får testa igen imorgon då
25 juni, 2006 at 11:23 #294142Anonym anvandareMemberilikeu wrote:tränkte fråga angående protein pannkakan i ugn..
när du tar protec , väger du då upp 30g eller tar du bara en halv dl mått och lägger ut så?menar om du tar det som vloymmängd eller viktmängd.
för att smeten jag gjorde blev så vatnig och smakade inge vidare
I det recept jag lagt ut tar jag tre sådana mått som följer med Protec-burken. Jag tror det är 30 g, men jag väger det inte. Du kan ju minska lite på vattnet om du provar igen
25 juni, 2006 at 20:37 #294143Anonym anvandareMemberWow, vilken toppentråd! Ska testa alla recept efterhand, mycket spännande!
29 juni, 2006 at 22:45 #294144Anonym anvandareMemberTill er som undrar kan jag säga att det går utmärkt att använda naturell protein.
Jag om någon vet:emo-thumb
Här en soppa som vi åt härom dan.
Gjord på :150g proteinpulver Whey Tech 3000g Nøytral (Proteinfabrikken)
ca 400g Sjömansbiff
150 g Champinjoner
5 dl vattet eller mer
Krydda efter tycke och smak
Vi gillar vitlök och ThaiNi få lite bilder på bröd också men det får ni klura ut själva8)
30 juni, 2006 at 10:35 #294145Anonym anvandareMemberjaha då drar dieten snart igång så jag har börjat förbereda mig så smått…:emo-thumb
här kommer recept på en
KALKONPAJ[/b]
pajdeg: 250 g kesella
30 g bakepro
1 äggula
30 g dinkelkli
1tsk olja till formen
salt, pepparkleta ut den smetiga degen i en liten pajform
fyllning: 1 ägg, 2 äggvitor
50 g kalkonpålägg
50 g ost (10%)
purjolök
paprika
squash
spiskummin
saltblanda ihop fyllningen o lägg i pajdegen
grädda i ugn 200 grader tills fyllning stelnat och pajdegen fått lite färg. ca 30 min.
2 portioner blir det.
innehåll per del: 336 kcal, 50 g protein, 12,5 g fett, 6 g kolhydrater (grönsaker ej inräknat)
SMAKLIG MÅLTID!
30 juni, 2006 at 16:27 #294146Anonym anvandareMemberSara:
Gjorde din pannkaka med hallon idag. Det blev supergott!!! Tog keso som jag blandade med sötningsmedel och det blev som en super smarrig efter-rätt.
Detta kommer jag äta OFTA
30 juni, 2006 at 18:51 #294147Anonym anvandareMemberJennisen wrote:Sara:Gjorde din pannkaka med hallon idag. Det blev supergott!!! Tog keso som jag blandade med sötningsmedel och det blev som en super smarrig efter-rätt.
Detta kommer jag äta OFTA
Vad kul att du gillade den!! Jag har nog ätit den där minst två kvällar i veckan sen jag uppfann den…. För ca 2 år sen… :emo-thumb Tröttnar aldrig…
6 juli, 2006 at 07:21 #294148Anonym anvandareMemberSara wrote:Chokladmousse[/b]125 g kvarg
3 tsk canderel chokladpulver
1 äggvita
10 g valnötter
10 g mörk chokladRör ihop kvarg + chokladpulver. Ta fram elvispen och vispa äggvitan till hårt skum. Vänd ner äggviteskummet i kvargblandningen. Ställ i frysen ca 20 minuter.
Hacka valnötter och choklad och blanda ner i smeten.
Njut!!
Kcal: 257
Protein: 23 g
Kolhydrat: 12 g
Fett: 12,5 gKan man använda hela ägget eller funkar det bara med äggvita?
6 juli, 2006 at 07:42 #294149Anonym anvandareMemberisabella wrote:Kan man använda hela ägget eller funkar det bara med äggvita?Nej, det är bara vitan som går att använda. Har man gulan med går det inte att vispa till hårt skum.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.