Recept Fulla Med Protein

Home Forums Matlagning och Recept Recept Fulla Med Protein

  • This topic is empty.
Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 205 total)
  • Author
    Posts
  • #294135
    Bosco wrote:
    Det går alltså inte o värma upp vanlig protein pulver,typ Whey-80 från Star Nutrition?

    funkar det oxå

    #294136
    Sam jr wrote:
    blev jävligt gott faktist ..dock tog jag bort bananen och körde med 5% ost : )

    Funkar även att äta utan att tillaga i ungnen. Hur gott som helst :emo-thumb

    Tack för den

    Kul att du gillade receptet :) Men att äta ogräddad… ;) Ja, har ju inte provat iofs, men det låter lite….. kladdigt??

    #294137
    Sara wrote:
    Kul att du gillade receptet :) Men att äta ogräddad… ;) Ja, har ju inte provat iofs, men det låter lite….. kladdigt??

    bara att prova …du kommer inte bli besviken

    #294138
    Sam jr wrote:
    bara att prova …du kommer inte bli besviken

    Ha ha… Du har nog rätt… Brukar ju slicka ur skålen när jag öst upp smeten i pajformen, smakar mums :P

    #294139

    tränkte fråga angående protein pannkakan i ugn..
    när du tar protec , väger du då upp 30g eller tar du bara en halv dl mått och lägger ut så?

    menar om du tar det som vloymmängd eller viktmängd.

    för att smeten jag gjorde blev så vatnig och smakade inge vidare :(

    #294140
    ilikeu wrote:
    tränkte fråga angående protein pannkakan i ugn..
    när du tar protec , väger du då upp 30g eller tar du bara en halv dl mått och lägger ut så?

    menar om du tar det som vloymmängd eller viktmängd.

    för att smeten jag gjorde blev så vatnig och smakade inge vidare :(

    om frågan var till mig så är svaret att jag väger upp 30 g bakepro. det motsvarar en dl cirka.
    du kanske tog ut pannkakan för tidigt från ugnen? känn med en sticka eller gaffel o se till att den inte är kladdig när du tar ut den :emo-thumb

    #294141

    ok då e jag me, grejen var att jag tog det volymmässigt o inte enligt vikt..haha

    får testa igen imorgon då =)

    #294142
    ilikeu wrote:
    tränkte fråga angående protein pannkakan i ugn..
    när du tar protec , väger du då upp 30g eller tar du bara en halv dl mått och lägger ut så?

    menar om du tar det som vloymmängd eller viktmängd.

    för att smeten jag gjorde blev så vatnig och smakade inge vidare :(

    I det recept jag lagt ut tar jag tre sådana mått som följer med Protec-burken. Jag tror det är 30 g, men jag väger det inte. Du kan ju minska lite på vattnet om du provar igen :)

    #294143

    Wow, vilken toppentråd! Ska testa alla recept efterhand, mycket spännande!

    #294144

    Till er som undrar kan jag säga att det går utmärkt att använda naturell protein.
    Jag om någon vet:emo-thumb
    Här en soppa som vi åt härom dan.
    Gjord på :

    150g proteinpulver Whey Tech 3000g Nøytral (Proteinfabrikken)
    ca 400g Sjömansbiff
    150 g Champinjoner
    5 dl vattet eller mer
    Krydda efter tycke och smak
    Vi gillar vitlök och Thai

    Ni få lite bilder på bröd också men det får ni klura ut själva8)

    #294145

    jaha då drar dieten snart igång så jag har börjat förbereda mig så smått…:emo-thumb

    här kommer recept på en

    KALKONPAJ[/b]

    pajdeg: 250 g kesella
    30 g bakepro
    1 äggula
    30 g dinkelkli
    1tsk olja till formen
    salt, peppar

    kleta ut den smetiga degen i en liten pajform

    fyllning: 1 ägg, 2 äggvitor
    50 g kalkonpålägg
    50 g ost (10%)
    purjolök
    paprika
    squash
    spiskummin
    salt

    blanda ihop fyllningen o lägg i pajdegen

    grädda i ugn 200 grader tills fyllning stelnat och pajdegen fått lite färg. ca 30 min.

    2 portioner blir det.

    innehåll per del: 336 kcal, 50 g protein, 12,5 g fett, 6 g kolhydrater (grönsaker ej inräknat)

    SMAKLIG MÅLTID!

    #294146

    Sara:

    Gjorde din pannkaka med hallon idag. Det blev supergott!!! Tog keso som jag blandade med sötningsmedel och det blev som en super smarrig efter-rätt.

    Detta kommer jag äta OFTA :|

    #294147
    Jennisen wrote:
    Sara:

    Gjorde din pannkaka med hallon idag. Det blev supergott!!! Tog keso som jag blandade med sötningsmedel och det blev som en super smarrig efter-rätt.

    Detta kommer jag äta OFTA :|

    Vad kul att du gillade den!! Jag har nog ätit den där minst två kvällar i veckan sen jag uppfann den…. För ca 2 år sen… :emo-thumb Tröttnar aldrig…

    #294148
    Sara wrote:
    Chokladmousse[/b]

    125 g kvarg
    3 tsk canderel chokladpulver
    1 äggvita
    10 g valnötter
    10 g mörk choklad

    Rör ihop kvarg + chokladpulver. Ta fram elvispen och vispa äggvitan till hårt skum. Vänd ner äggviteskummet i kvargblandningen. Ställ i frysen ca 20 minuter.

    Hacka valnötter och choklad och blanda ner i smeten.

    Njut!!

    Kcal: 257
    Protein: 23 g
    Kolhydrat: 12 g
    Fett: 12,5 g

    Kan man använda hela ägget eller funkar det bara med äggvita?

    #294149
    isabella wrote:
    Kan man använda hela ägget eller funkar det bara med äggvita?

    Nej, det är bara vitan som går att använda. Har man gulan med går det inte att vispa till hårt skum.

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 205 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.