Home › Forums › Matlagning och Recept › Recept på kalorisnålare Semlor?
- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
19 februari, 2010 at 11:07 #525886Anonym anvandareMemberRichard B wrote:fetisdagen är över :p
Fettisdagar kommer och går men internetkrigen består.
20 februari, 2010 at 12:27 #525887Anonym anvandareMemberEller så kanske man inte vill ha i sig mer än 40g fett per dag och håller fettintaget lågt..
20 februari, 2010 at 14:38 #525888Anonym anvandareMemberCandy Canary wrote:Nyttig och nyttig, jag väljer mellan nyttig och onyttigt fett. Fettet i lasagnen minimerar jag, för att försöka att få i så mkt protein som möjligt istället.
Det nyttiga fettet lägger jag på salladen, eller Omega. Är inte detta sunt tänkt? Tro mig, alla har vi tänkt ”fettfritt”, men dessa tankar har de flesta, iaf jag, för länge sedan trängt bort.
Du har helt rätt, givetvis ska man välja bra fett.
Tyvärr har du en förlegad bild över vad som är bra och dåligt fett.20 februari, 2010 at 15:18 #525889Anonym anvandareMemberOK, om man verkligen vill…
”Mandelmassa”: gröp ur bullen och blanda kråmet med lättkesella, sötningspulver och några bittermandeldroppar.
”Grädde”: blandning av kesella och keso, ev. smaksatt/sötat.20 februari, 2010 at 15:24 #525890Anonym anvandareMemberVincent Qvarfordt wrote:Du har helt rätt, givetvis ska man välja bra fett.
Tyvärr har du en förlegad bild över vad som är bra och dåligt fett.Lär väl synas på året runt formen, om inte annat..
20 februari, 2010 at 15:33 #525891Anonym anvandareMember013 wrote:Lär väl synas på året runt formen, om inte annat..Nja, där syns nog mer det totala intaget, inte om man väljer bra eller dåligt fett. Allt är visserligen relativt, men 6000 kcal gör ju dom flesta feta oavsett om det är bra mat eller skitmat.
20 februari, 2010 at 15:42 #525892Anonym anvandareMemberVincent Qvarfordt wrote:Nja, där syns nog mer det totala intaget, inte om man väljer bra eller dåligt fett. Allt är visserligen relativt, men 6000 kcal gör ju dom flesta feta oavsett om det är bra mat eller skitmat.Jasså? Äter 5500kcal i dagsläget+ätardag fredagkväll till lördag natt,, endast 40g fett
20 februari, 2010 at 15:48 #525893Anonym anvandareMember013 wrote:Jasså? Äter 5500kcal i dagsläget+ätardag fredagkväll till lördag natt,, endast 40g fettSkulle knappast göra någon skillnad om du åt samma kalorier med mindre kolhydrat och mer fett.
Kalorier är kalorier.
5500 kcal med endast 40 g fett låter tufft, måste bli rätt strikt?
Är ju mycket mat som försvinner för att komma så lågt.20 februari, 2010 at 15:58 #525894Anonym anvandareMember013 wrote:Jasså? Äter 5500kcal i dagsläget+ätardag fredagkväll till lördag natt,, endast 40g fettDet går säkert bra…. men varför? Det finns absolut inga fördelar med att äta så.
20 februari, 2010 at 17:03 #525895Anonym anvandareMember013 wrote:Jasså? Äter 5500kcal i dagsläget+ätardag fredagkväll till lördag natt,, endast 40g fettKorkat, varför? Du kanske inte vet att kroppen behöver fett?
20 februari, 2010 at 17:18 #525896Anonym anvandareMemberPerra_mja wrote:Korkat, varför? Du kanske inte vet att kroppen behöver fett?Nej jag vet inget,, tränat 10 år, jobbar som PT, tränar 12 gympass per vecka,,, nej min kunskap är minimal så upplys mig varför jag behöver mer än 40g BRA fett..
20 februari, 2010 at 18:39 #525897Anonym anvandareMember013 wrote:jobbar som PTOj, kvalitetsgaranti.
20 februari, 2010 at 19:00 #525898Anonym anvandareMemberGlöm inte grapefrukten! Minns inte om det var helt frukt eller bara juice man skall dricka som man? PT:ar brukar ha koll på det.
20 februari, 2010 at 19:56 #525899Anonym anvandareMemberEddie Vedder wrote:Oj, kvalitetsgaranti.Ska jag ta de där som ett hån?
Får väldigt gärna stå för de orden då och testa mig,,,jag skrev ju att min kunskap är minimal,,,hjälp mig ut nu då20 februari, 2010 at 20:34 #525900Anonym anvandareMemberDu klarar dig på 40g fett så länge du tillfredställer behovet av de essentiella fettsyrorna, sant.
Men du har inte svarat på min tidigare fråga om varför du bara äter 40g fett. Finns det några fördelar?
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.