Home › Forums › Matlagning och Recept › Recept på kvarg
- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
3 augusti, 2006 at 13:21 #873520Anonym anvandareMember
En burk kvarg+ ett glas Lidl äppeljuice vid sidan av.
Ät kvargen tills det börjar sätta sig i halsen drick då lite äppeljuice. Äppeljuice och kvarg smakar väldigt bra ihop konstigt nog. Mycket godare än apelsinjuice3 augusti, 2006 at 21:48 #873521Anonym anvandareMemberStolleman wrote:Hittade den här:Smakar nästan som chokladpudding…
Blanda ihop:
1dl choklad proteinpulver
1msk sötningspulver
1msk kakaoBlanda ihop:
300g kvarg mager
1/2 dl vatten30g Valnötter
Blanda ihop de två blandningarna och strö över valnötsbitar och servera
Måste bara säga att den här var proteinrik och god..
4 augusti, 2006 at 15:45 #873522Anonym anvandareMemberEn fråga bara. När ni äter kvarg, tar ni hela burken då? eller bara 100g?
6 augusti, 2006 at 21:46 #873523Anonym anvandareMemberÄr lidls fruktkvarg helt förkastlig eller är den användbar?? God var den iallafall.
7 augusti, 2006 at 10:25 #873524Anonym anvandareMemberMin favorit är:
1/2 burk kesella
2-3 dl lättmjölk
1 liten banan
6-7 djupfrysta jordgubbarMixa allt – blir en supergod jordgubbsshake!
// Pipperoni
12 april, 2007 at 21:00 #873525Anonym anvandareMemberSrednq wrote:500g kvarg, 2 dl hallonprotein, sötningsmedelFörsök hålla dig ifrån allt för mkt sötningsmedel bara…
12 april, 2007 at 21:02 #873526Anonym anvandareMemberbove wrote:Är lidls fruktkvarg helt förkastlig eller är den användbar?? God var den iallafall.Fruktkvargen är helt okej om man ser till smaken men innehålls mässigt är den riktigt usel jämfört med 500g vanlig naturell fettfri kvarg från Lidl.
Vanlig: 12,2g/100g = 61g/burk
Frukt: 6g/100g = 35g/burk + 14g kolhydrater/100g = 70g/burkNågot sånt har jag för mig att det är, så försök håll dig till naturell.
Blanda med fun-light eller liknaden sen äre bra13 april, 2007 at 11:52 #873527Anonym anvandareMemberAnvändningsområdet är oändligt på denna underbara produkt.
Använder då jag;
* Bakar bröd,
* I köttfärssåsen,
* Gör Tzatziki, guakemala
* som mellanmål med frukt och kanel
* till gröten16 april, 2007 at 02:11 #873528Anonym anvandareMemberbrukar blanda med strength nutritions choklad å banan whey protein. riktigt nice=)
19 april, 2007 at 06:19 #873529Anonym anvandareMemberNån som har bild på lidls Kvarg? Köpte ju en låda men då var det ju keso i burken:(
behhövdes ej, hitat bild på dem nu;)
19 april, 2007 at 09:40 #873530Anonym anvandareMemberBrukar blanda den med ananas i egen juice gott,gott
19 april, 2007 at 11:16 #873531Anonym anvandareMembermyggaan wrote:En fråga bara. När ni äter kvarg, tar ni hela burken då? eller bara 100g?Självklart hela burken, man blir inte mätt av hundra gram inte
19 april, 2007 at 12:27 #873532Anonym anvandareMemberfinns inget som slår
500gram kvarg
200gram bönor
en burk ICAs tonfisk i olja14 juni, 2007 at 20:22 #873533Anonym anvandareMemberRätta mig om jag nu har fel.
Men om man nu trycker i sig hela burken (inga större problem att göra dock)….så får man i sig cirkus 60gram protein. Right?Är det bara snack om att kroppen klarar bara av att ta upp 30-40gram protein/måltid?
Självklart beror det väl på muskelmassa gissar jag, men ändå.
Då är det väl bättre OM det nu är så att ”bara” käka halva burken, det vill säga 250gram.
Rätta mig gärna om har fel direkt isf om detta är bara BS.14 juni, 2007 at 21:20 #873534Anonym anvandareMemberJa, det är skitprat.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.