Home › Forums › Matlagning och Recept › Rekommendera
- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
30 januari, 2007 at 21:29 #86814Anonym anvandareMember31 januari, 2007 at 18:05 #913994Anonym anvandareMember
Fullkornspasta med makrillröra brukar jag käka ganska ofta. Lätt att göra i ordning.
Ta två burkar makrill i tomatsås, 1,5-2dl grädde, tomatpuré och blanda ihop det i en djup tallrik. Krydda rikligt med salt, peppar, vitlökskrydda, chilipeppar, oregano och basilika. Du kan ta med 2dl krossade tomater om du vill ha det mer ”såsigt”.
In med det i micron på maxeffekt och håll koll på det tills det kokar(?)/bubblar. Låt det bubbla på i 15-20 sekunder. Ta ut tallriken, rör om och häll över fullkornspastan.
Tycekr personligen det är skitgott! :p31 januari, 2007 at 18:19 #913995Anonym anvandareMemberSnabb makaroner + 1-2 burkar tonfisk..
Lättlagat och gott..1 februari, 2007 at 10:20 #913996Anonym anvandareMemberronkan_shup wrote:Fullkornspasta med makrillröra brukar jag käka ganska ofta. Lätt att göra i ordning.Ta två burkar makrill i tomatsås, 1,5-2dl grädde, tomatpuré och blanda ihop det i en djup tallrik. Krydda rikligt med salt, peppar, vitlökskrydda, chilipeppar, oregano och basilika. Du kan ta med 2dl krossade tomater om du vill ha det mer ”såsigt”.
In med det i micron på maxeffekt och håll koll på det tills det kokar(?)/bubblar. Låt det bubbla på i 15-20 sekunder. Ta ut tallriken, rör om och häll över fullkornspastan.
Tycekr personligen det är skitgott! :p2 dl grädde?? typ 80 gram fett + makrillen = 100g fett = 900 kcal bara i fettet…En riktig bulkportion antar jag !?:pop:
1 februari, 2007 at 10:59 #913997Anonym anvandareMemberOftast blir det något som jag plockat fram ur frysen. Brukar alltid ha pasta, ris, köttfärssås, olika såser (curry, tomat, thaivarianter etc) samt färdiglagad kyckling och lax. Med mycket klart i frysen kan man variera sig utan att det tar så mycket tid. Grönsaker till går fort att fixa.
Exempel: Pasta med tomat- och linsgryta, Lax i pepparrotsås med ris, tom yam med fläskfilé.2 februari, 2007 at 01:33 #913998Anonym anvandareMemberBamse7-9 wrote:2 dl grädde?? typ 80 gram fett + makrillen = 100g fett = 900 kcal bara i fettet…En riktig bulkportion antar jag !?:pop:Haha absoult! Jag bulkar året runt pga av min extremt höga fettförbränning, har svårt att gå upp i vikt. Inget att rekommendera om du räknar kalorier för nedgång.
2 februari, 2007 at 11:26 #913999Anonym anvandareMemberronkan_shup wrote:Haha absoult! Jag bulkar året runt pga av min extremt höga fettförbränning, har svårt att gå upp i vikt. Inget att rekommendera om du räknar kalorier för nedgång.:up: Ja då kan det ju vara ok. Synd bara att man inte har den förbränningen
2 februari, 2007 at 12:34 #914000Anonym anvandareMemberCouscous med stekt kyckling, paprika och kokt broccoli! Borde inte ta mer än 10-15 minuter att tillaga
2 februari, 2007 at 16:21 #914001Anonym anvandareMemberBamse7-9 wrote::up: Ja då kan det ju vara ok. Synd bara att man inte har den förbränningenVa inte allt för ledsen. Jag skulle gärna byta med dig och ha lättare att lägga på mig! :p
4 februari, 2007 at 00:07 #914002Anonym anvandareMemberSami123 wrote:Snabb makaroner + 1-2 burkar tonfisk..
Lättlagat och gott..Håller med har jag också kört på, fast har ätit det förre träningen. Fullkornspasta eller ris o ett par burkar med tonfisk i vatten.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.