Rekommendera

Home Forums Matlagning och Recept Rekommendera

  • This topic is empty.
Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Author
    Posts
  • #86814
    #913994

    Fullkornspasta med makrillröra brukar jag käka ganska ofta. Lätt att göra i ordning.

    Ta två burkar makrill i tomatsås, 1,5-2dl grädde, tomatpuré och blanda ihop det i en djup tallrik. Krydda rikligt med salt, peppar, vitlökskrydda, chilipeppar, oregano och basilika. Du kan ta med 2dl krossade tomater om du vill ha det mer ”såsigt”.
    In med det i micron på maxeffekt och håll koll på det tills det kokar(?)/bubblar. Låt det bubbla på i 15-20 sekunder. Ta ut tallriken, rör om och häll över fullkornspastan.
    Tycekr personligen det är skitgott!:P :p

    #913995

    Snabb makaroner + 1-2 burkar tonfisk..
    Lättlagat och gott.. :)

    #913996
    ronkan_shup wrote:
    Fullkornspasta med makrillröra brukar jag käka ganska ofta. Lätt att göra i ordning.

    Ta två burkar makrill i tomatsås, 1,5-2dl grädde, tomatpuré och blanda ihop det i en djup tallrik. Krydda rikligt med salt, peppar, vitlökskrydda, chilipeppar, oregano och basilika. Du kan ta med 2dl krossade tomater om du vill ha det mer ”såsigt”.
    In med det i micron på maxeffekt och håll koll på det tills det kokar(?)/bubblar. Låt det bubbla på i 15-20 sekunder. Ta ut tallriken, rör om och häll över fullkornspastan.
    Tycekr personligen det är skitgott!:P :p

    2 dl grädde?? ;) typ 80 gram fett + makrillen = 100g fett = 900 kcal bara i fettet…En riktig bulkportion antar jag !?:pop:

    #913997

    Oftast blir det något som jag plockat fram ur frysen. Brukar alltid ha pasta, ris, köttfärssås, olika såser (curry, tomat, thaivarianter etc) samt färdiglagad kyckling och lax. Med mycket klart i frysen kan man variera sig utan att det tar så mycket tid. Grönsaker till går fort att fixa.
    Exempel: Pasta med tomat- och linsgryta, Lax i pepparrotsås med ris, tom yam med fläskfilé.

    #913998
    Bamse7-9 wrote:
    2 dl grädde?? ;) typ 80 gram fett + makrillen = 100g fett = 900 kcal bara i fettet…En riktig bulkportion antar jag !?:pop:

    Haha absoult! Jag bulkar året runt pga av min extremt höga fettförbränning, har svårt att gå upp i vikt. Inget att rekommendera om du räknar kalorier för nedgång. :D

    #913999
    ronkan_shup wrote:
    Haha absoult! Jag bulkar året runt pga av min extremt höga fettförbränning, har svårt att gå upp i vikt. Inget att rekommendera om du räknar kalorier för nedgång. :D

    :up: Ja då kan det ju vara ok. Synd bara att man inte har den förbränningen :(

    #914000

    Couscous med stekt kyckling, paprika och kokt broccoli! Borde inte ta mer än 10-15 minuter att tillaga

    #914001
    Bamse7-9 wrote:
    :up: Ja då kan det ju vara ok. Synd bara att man inte har den förbränningen :(

    Va inte allt för ledsen. Jag skulle gärna byta med dig och ha lättare att lägga på mig! :p

    #914002
    Sami123 wrote:
    Snabb makaroner + 1-2 burkar tonfisk..
    Lättlagat och gott.. :)

    Håller med har jag också kört på, fast har ätit det förre träningen. Fullkornspasta eller ris o ett par burkar med tonfisk i vatten.

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.