- This topic is empty.
Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
- You must be logged in to reply to this topic.
Home › Forums › Matlagning och Recept › Ren / Älg
Så då har man fått årets leverans av älgkött, kom även över en ren.. Det är bara så fränt att stycka.. man får ju se alla muskler och senfästen på riktigt utan hud, funderar på att byta karriär slaktare kanske?
Behöver lite tips på recept med ren.. kryddor osv..förutom enbär och svartvinbär:p
Nån som sitter inne med några goda vilt recept?
ren och älg ska bara smaksättas med salt, och potatis och vinbärsgele till. De ä grejer
skava älgkött och stek med salt och lite peppar och lök. Servera med pasta till Fukar även bra att göra så med ren kött.
BODY är tidningen för dig som vill träna lite hårdare, lite bättre och lite mer seriöst.
Vi lär dig hur du snabbt och effektivt kan skaffa dig din drömfysik och behålla den.
Varje månad i BODY