- This topic is empty.
Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
- You must be logged in to reply to this topic.
Home › Forums › Matlagning och Recept › Rostbiff i micron
Tänkte bidra med ett enket, nyttigt och relativt eneklt recept.
Perfekt att ha i kylen ochb skiva upp sen.
1 kg rostbiff, innanlår eller ryggbiff
1 tsk grovmalen svartpeppar
1 tsk salt
Gnid in köttet med peppar och lägg i en form med låga kanter.
Full effekt i 10 min.- utan lock.
Vänd steken och fortsätt utan lock på låg- eller medeleffekt. ca 8-10 min tills innertemp.på köttet är 50 grader.
Salta och täck med alufolie och låt stå ca 15 min.
Enelt och gott, klart man kan göra i ugnen den långa varianten, men det blir jättegott i micron. Tiderna varierar vilken effekt ni har.
Glöm inte att vända och skär inte upp för tidigt.
Gjorde i vanliga ungen nu senast, blev också kanon
Men gången innan dess lagade jag i micron, blev gott.
Den höga effekten i början är nog för att värma upp all yta så den inte tappar ut för mycket vätska (likt att bryna den i stekpannan innan man lägger in i ungnen)
Ska testa bryna i stekpannan sen in i micron på låg-/mellaneffekt nästa gång.
BODY är tidningen för dig som vill träna lite hårdare, lite bättre och lite mer seriöst.
Vi lär dig hur du snabbt och effektivt kan skaffa dig din drömfysik och behålla den.
Varje månad i BODY