Home › Forums › Matlagning och Recept › Såser
- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
18 juni, 2011 at 22:36 #349670Anonym anvandareMember
Ja, vad gör ni för såser till kycklingen, fläskfilén osv.. Skriv ner vad ni föredrar till olika rätter.
Behöver lite nya tips
18 juni, 2011 at 22:36 #59687Anonym anvandareMember18 juni, 2011 at 22:41 #349671Anonym anvandareMemberStek champinjoner. Häll av såsen i ett glas. Tilsätt grädde…och champinjonerna efter. Smakar dunder
19 juni, 2011 at 12:19 #349672Anonym anvandareMemberBlanda Ajvar relish med Créme fraich eller kvarg, supergott. Stek valfria grönsaker i mycket smör, strö på vetemjöl och så mjöl/grädde på det.
19 juni, 2011 at 12:24 #349673Anonym anvandareMemberUnder diet – Kvarg+Sambal Oelek som fungerar till det mesta
Resten av året – Allt som flyter (mer eller mindre) och kan kallas sås (sås i burkar, pulver osv)19 juni, 2011 at 13:18 #349674Anonym anvandareMemberTommy Ivarsson wrote:Under diet – Kvarg+Sambal Oelek som fungerar till det mesta
Resten av året – Allt som flyter (mer eller mindre) och kan kallas sås (sås i burkar, pulver osv)Good shit! :up:
kan även bidra med:
Kvarg med dijonsenap, salt, peppar.
19 juni, 2011 at 13:51 #349675Anonym anvandareMemberJust nu gör jag mycket såser på gräddfil och creme fraiche. Annars är ju vispgrädde standard.
19 juni, 2011 at 18:01 #349676Anonym anvandareMemberGuacamole.
3dl turkisk/grekisk yoghurt, 1 lök, 1 vitlök och salta/peppra efter tycke i matberedaren.
Äter aldrig tacos utan denna underbara sås
19 juni, 2011 at 21:00 #349677Anonym anvandareMemberTack för alla svar, tänkte mest på diet-tider men glömde skriva det. Sambal Oelek har jag nog aldrig smakat Får prova det med kvarg då.
Eddie: Ja vispgrädde e godast om man inte är på diet, helt klart!
20 juni, 2011 at 09:31 #349678Anonym anvandareMemberRyan wrote:Eddie: Ja vispgrädde e godast om man inte är på diet, helt klart!Det är lika gott oavsett. Om det överhuvudtaget är skillnad borde det ju vara godare vid deff. Och de allra flesta kan utan problem få in lite gräddsås i sin dietbudget. Det ska vara riktigt extremt för att det inte ska rymmas.
20 juni, 2011 at 15:43 #349679Anonym anvandareMemberSweetchilisås; kvarg + sweetchilisås, lite vitlök & salt. Extra chiliflingor vid lite mer hetta. Passar till allt grillat
tzatziki; kvarg, riven & avrunnen gurka, vitlök, salt & peppar
KvargFeta; Kvarg, mosad fetaost, hackade valnötter, salt, peppar, olivolja, gegga ihop allt. Jättegott till grillad lamm tex
20 juni, 2011 at 18:25 #349680Anonym anvandareMemberHackad rödlök+hackade kantareller, som man plockat i skogen förra hösten,stekes i smör + matgrädde(eller vanlig om man är lagd åt det hållet:D) ,peppar och örtsalt och så puttra länge!
21 juni, 2011 at 00:51 #349681Anonym anvandareMemberLätt Cream fraiche och chiliexplosion fungerar till allt.
21 juni, 2011 at 07:45 #349682Anonym anvandareMemberkvarg/ cream fraiche med paprikapulver, kebabkrydda, pastakrydda och ngn tesked taco souce(santa marias taco souce) och sedan ngra teskedar spa från smörgåsgurka..
smakar som mild pizza/kebabdressing..
passar till allt, justera efter smak
alla kryddor är från santa maria som jag andvänder..
21 juni, 2011 at 08:07 #349683Anonym anvandareMemberCoop har två olika fettfria dressingar. En vitlöks och en som är ungefär som Rhode Island. 70kcal/100g.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.