- This topic is empty.
Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
- You must be logged in to reply to this topic.
Home › Forums › Matlagning och Recept › Smaksätta Kesella
Har en burk Casein chocklad som man borde kunna slänga i, vad mer kan man ha i för göra det gott. Brukade förut ha i kanel, blev gott men tvingades dock köpa kanel varannan dag typ
strawberry fun light 6 korkar/500gram smakar mumma:-)
Jag brukar ta vatten för att göra det lite mer lättflytande sen en skvätt flytande sötningsmedel och lite vaniljarom så blir det riktigt gott! Ett annat tips är att värma några frusna hallon i micron och mosa dem för att sedan hälla över kvagren. Låtsas man litegrann så kan man nästan få det till ”glass med varma hallon”
BODY är tidningen för dig som vill träna lite hårdare, lite bättre och lite mer seriöst.
Vi lär dig hur du snabbt och effektivt kan skaffa dig din drömfysik och behålla den.
Varje månad i BODY