Home › Forums › Matlagning och Recept › Snabbast lunch vinner!
- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
11 oktober, 2005 at 19:20 #952280Anonym anvandareMember
Snabbast lunch vinner![/b]
Den h
11 oktober, 2005 at 19:20 #89349Anonym anvandareMember11 oktober, 2005 at 21:07 #952281Anonym anvandareMemberDet låter inte gott men.. Jag e villig att pröva!
Du får bjuda!13 oktober, 2005 at 16:46 #952282Anonym anvandareMemberCiB wrote:Det låter inte gott men.. Jag e villig att pröva!
Du får bjuda!En stor portion kostar väl 10-15 kr, så det kan jag väl göra. (PM:a mig ditt kontonummer.) Hur pass gott man tycker det är beror nog en del på hur kräsen man är. Jag är rätt okräsen, om man säger så.
Inga fler snabblagade recept? (Jag behöver lite nya idéer.)
13 oktober, 2005 at 17:18 #952283Anonym anvandareMemberTonfisk och potatismos.
- 1-2 burkar lätt tonfisk i vatten
- ca. 2-3 portioner potatismos
Ovanståeende beror på hur pass hungrig man är, oftast brukar det bli ungefär 1 burk tonfisk och ca. 2½ portion potatismos.
Gör så här: Sätt på en kastrull med vatten. När vattnet kokat upp slå i potatismos-pulvret och rör om. Öppna sedan tonfiskburken och låt vattnet rinna av. Rör sedan ner tonfisken i kastrullen med potatismoset. Sedan är det klart att servera.
Tillagningstid: 3-5 min.
Smaklighet: 2.
13 oktober, 2005 at 17:39 #952284Anonym anvandareMemberNina Lätt wrote:En stor portion kostar väl 10-15 kr, så det kan jag väl göra. (PM:a mig ditt kontonummer.) (Jag behöver lite nya idéer.):emo-thumb
Lustig kvinna du e !13 oktober, 2005 at 18:00 #952285Anonym anvandareMemberjohn_doe wrote:Tonfisk och potatismos.- 1-2 burkar lätt tonfisk i vatten
- ca. 2-3 portioner potatismos
Ovanståeende beror på hur pass hungrig man är, oftast brukar det bli ungefär 1 burk tonfisk och ca. 2½ portion potatismos.
Gör så här: Sätt på en kastrull med vatten. När vattnet kokat upp slå i potatismos-pulvret och rör om. Öppna sedan tonfiskburken och låt vattnet rinna av. Rör sedan ner tonfisken i kastrullen med potatismoset. Sedan är det klart att servera.
Tillagningstid: 3-5 min.
Smaklighet: 2.
Den där är bra, särskilt efter träning med potatismosets höga gi:up:
Jag brukar dock effektivisera tillagningen lite genom att värma vattnet direkt i tallriken i micron, där sparar man någon minut;)
Sen brukar jag också röra i färdig tomatsås för lite extra smak, då tycker jag det är riktigt gott faktiskt:)
14 oktober, 2005 at 09:02 #952286Anonym anvandareMemberAndreas Guiance wrote:Den d14 oktober, 2005 at 13:07 #952287Anonym anvandareMemberAlex Danielsson wrote:Ursäkta, men potatismos är mosad, kokt potatis. Pulvermos är något helt annat./A
Menar du Alex att pulvermos inte har högt GI?
Visserligen skulle ju ovanstående mål endast komma till sin absoluta optimala rätt (trodde nog aldrig jag skulle använda ordet..) först EFTER träning.
Potatismoset antar jag är det bättre alternativet till andra mål mat vid andra tidpunkter. Right?14 oktober, 2005 at 13:17 #952288Anonym anvandareMemberCiB wrote:Menar du Alex att pulvermos inte har högt GI?
Visserligen skulle ju ovanstående mål endast komma till sin absoluta optimala rätt (trodde nog aldrig jag skulle använda ordet..) först EFTER träning.
Potatismoset antar jag är det bättre alternativet till andra mål mat vid andra tidpunkter. Right?Potatismoset är det godare alternativet…pulvermoset är the weapon of choice om man inte har någon som gör potatismoset åt en, orka lixom;)
14 oktober, 2005 at 13:29 #952289Anonym anvandareMemberOk, jag m
14 oktober, 2005 at 13:43 #952290Anonym anvandareMemberBästa snabblunchen tar man helt enkelt på Restaurang Kalori. Beställ vad man vill ha, betala, ät och lämna kvar tallriken på bordet.
Snabbt, enkelt, gott och nyttigt. :emo-thumb
14 oktober, 2005 at 13:46 #952291Anonym anvandareMemberMats Egelstig wrote:Bästa snabblunchen tar man helt enkelt på Restaurang Kalori. Beställ vad man vill ha, betala, ät och lämna kvar tallriken på bordet.Snabbt, enkelt, gott och nyttigt. :emo-thumb
Hehe I second that:)
14 oktober, 2005 at 15:07 #952292Anonym anvandareMemberMats Egelstig wrote:B5 november, 2005 at 19:43 #952293Anonym anvandareMemberkoka pasta + makrill fil
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.