Snabbast lunch vinner!

Home Forums Matlagning och Recept Snabbast lunch vinner!

  • This topic is empty.
Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 88 total)
  • Author
    Posts
  • #952294

    Frödinge lättostkaka med Önos lågkalori jordgubbssylt. Om man har en kvart över kan man värma den men den funkar lika bra ljummen efter någon timme i ryggsäcken.

    #952295

    kebab byggde denna kroppen ….

    n

    #952296

    Ni tycks leva ett förbannat hektiskt liv som jagar dessa snabblagade rätter. :)
    En snabb lunch vore om så:

    Alternativ:

    1: 1 liter mjölk. Köp, öppna, drick. Bra skit!
    2: Tonfisk i tunnbröd.
    3: Pulvermos, lingon, köttbullar. Helt underbart :)

    #952297

    Jag brukar koka bulgur eller pasta (så lång tid tar det inte…) och sedan gör jag en röra av tonfisk, lättkesella och mycket kryddor exempelvis fryst persilja, vit- och svartpeppar och någon salladskrydda. Gott och enkelt!

    #952298

    33 cl lightcola, 1 burk tonfisk och 50 g ris i mixern.
    ”Tillagas” på under 1 minut och drick på 5 sekunder

    #952299
    Vincent wrote:
    33 cl lightcola, 1 burk tonfisk och 50 g ris i mixern.
    ”Tillagas” på under 1 minut och drick på 5 sekunder

    :| …..kan det verkligen gå ner

    #952300
    Vincent wrote:
    33 cl lightcola, 1 burk tonfisk och 50 g ris i mixern.
    ”Tillagas” p
    #952301

    Havregrynsgröt + 2 ägg.

    Kostnad: 5 kr (med mjölk, sylt, salt inräknat)

    Smak: 2

    #952302

    Japansk ägg och purjolöks consommé

    1. Sätt en 1,5l kastrull på spisen, vrid upp till högsta värme.
    2. Häll i 5 dl vatten och en fiskbuljongtärning, lägg på locket.
    3. Skiva 2 stora champinjoner, skär en 3 cm bit på en purjolök, strimla på längden. Knäck ett ägg i ett glas och rör ihop med en tesked.
    4. När buljongen kokar, sänker du till 4:an (om du har 6 lägen) och slänger i champinjonerna. Låt koka 4 minuter. Släng i purjon, låt koka 1 minut.
    5. Ta av från plattan och rör soppan, samtidigt som du häller i ägget sakta.
    6. Tillsätt några droppar japansk sojasås.
    7. Häll i en stor tekopp.
    8. Sörpla i dig buljongen från kanten och ät därefter upp ägg o grönsaker med ätpinnar.

    Tillagningstid exact 10 minuter.
    Smakar utmärkt.

    YNGVE

    #952303
    Nina Lätt wrote:
    J-vla nollåttor! 👿 ;)

    För snart ett år sedan sedan berättade Ove för mig att de hade några ansökningar om uppstartade av ett kalori i Malmö. En gnista av hopp tändes, men det verkar tyvärr dröja. Bästa snabbmaten är ju helt klart den som någon annan lagar åt en. ;)

    Kanske en affärsidé att satsa på?

    #952304
    Micke A wrote:
    Kanske en affärsidé att satsa på?

    Neeeejjjj, inled icke andra i frestelse med denna idé.:D
    Jag ska öppna restaurang där jag ska huvudsakligen sälja mat a´la Vincent.:D

    #952305

    En burk kvarg plus valfri mängd havregryn och russin. snabbt billigt å lite gott iaf:emo-thumb extra plus för massa protein

    #952306

    Fisk och ris

    Förbered med att koka ris dagen innan o ställ i kylen.

    • 1-2dl ris
    • 2 msk krossat linfrö
    • 4st alaska pollockblock
    • Kryddor

    Lägg fisken på en tallrik, krydda med salt och citronpeppar. In med det i micron på full effekt i 7-8 minuter. Värm sedan riset i någon minut. Blanda ihop fisk, ris och linfrö i en bunke och mosa ihop till en gegga. Krydda ännu mera. Ät och njut med en sked.

    #952307
    StorPatrik wrote:
    :| …..kan det verkligen gå ner

    Ja, det smakar inte så illa som det låter.
    Mixern är min bästa kompis!

    #952308

    det enda goda tispen hittillls var mirres!!! besviken p

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 88 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.