Home › Forums › Matlagning och Recept › Snabbast lunch vinner!
- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
5 november, 2005 at 20:41 #952294Anonym anvandareMember
Frödinge lättostkaka med Önos lågkalori jordgubbssylt. Om man har en kvart över kan man värma den men den funkar lika bra ljummen efter någon timme i ryggsäcken.
5 november, 2005 at 20:52 #952295Anonym anvandareMemberkebab byggde denna kroppen ….
n
5 november, 2005 at 21:16 #952296Anonym anvandareMemberNi tycks leva ett förbannat hektiskt liv som jagar dessa snabblagade rätter.
En snabb lunch vore om så:Alternativ:
1: 1 liter mjölk. Köp, öppna, drick. Bra skit!
2: Tonfisk i tunnbröd.
3: Pulvermos, lingon, köttbullar. Helt underbart5 november, 2005 at 23:59 #952297Anonym anvandareMemberJag brukar koka bulgur eller pasta (så lång tid tar det inte…) och sedan gör jag en röra av tonfisk, lättkesella och mycket kryddor exempelvis fryst persilja, vit- och svartpeppar och någon salladskrydda. Gott och enkelt!
6 november, 2005 at 17:19 #952298Anonym anvandareMember33 cl lightcola, 1 burk tonfisk och 50 g ris i mixern.
”Tillagas” på under 1 minut och drick på 5 sekunder6 november, 2005 at 17:32 #952299Anonym anvandareMemberVincent wrote:33 cl lightcola, 1 burk tonfisk och 50 g ris i mixern.
”Tillagas” på under 1 minut och drick på 5 sekunder…..kan det verkligen gå ner
6 november, 2005 at 18:36 #952300Anonym anvandareMemberVincent wrote:33 cl lightcola, 1 burk tonfisk och 50 g ris i mixern.
”Tillagas” p7 november, 2005 at 01:50 #952301Anonym anvandareMemberHavregrynsgröt + 2 ägg.
Kostnad: 5 kr (med mjölk, sylt, salt inräknat)
Smak: 2
7 november, 2005 at 03:26 #952302Anonym anvandareMemberJapansk ägg och purjolöks consommé
1. Sätt en 1,5l kastrull på spisen, vrid upp till högsta värme.
2. Häll i 5 dl vatten och en fiskbuljongtärning, lägg på locket.
3. Skiva 2 stora champinjoner, skär en 3 cm bit på en purjolök, strimla på längden. Knäck ett ägg i ett glas och rör ihop med en tesked.
4. När buljongen kokar, sänker du till 4:an (om du har 6 lägen) och slänger i champinjonerna. Låt koka 4 minuter. Släng i purjon, låt koka 1 minut.
5. Ta av från plattan och rör soppan, samtidigt som du häller i ägget sakta.
6. Tillsätt några droppar japansk sojasås.
7. Häll i en stor tekopp.
8. Sörpla i dig buljongen från kanten och ät därefter upp ägg o grönsaker med ätpinnar.Tillagningstid exact 10 minuter.
Smakar utmärkt.YNGVE
7 november, 2005 at 11:51 #952303Anonym anvandareMemberNina Lätt wrote:J-vla nollåttor! 👿För snart ett år sedan sedan berättade Ove för mig att de hade några ansökningar om uppstartade av ett kalori i Malmö. En gnista av hopp tändes, men det verkar tyvärr dröja. Bästa snabbmaten är ju helt klart den som någon annan lagar åt en.
Kanske en affärsidé att satsa på?
7 november, 2005 at 17:09 #952304Anonym anvandareMemberMicke A wrote:Kanske en affärsidé att satsa på?Neeeejjjj, inled icke andra i frestelse med denna idé.
Jag ska öppna restaurang där jag ska huvudsakligen sälja mat a´la Vincent.7 november, 2005 at 19:06 #952305Anonym anvandareMemberEn burk kvarg plus valfri mängd havregryn och russin. snabbt billigt å lite gott iaf:emo-thumb extra plus för massa protein
8 november, 2005 at 10:43 #952306Anonym anvandareMemberFisk och ris
Förbered med att koka ris dagen innan o ställ i kylen.
- 1-2dl ris
- 2 msk krossat linfrö
- 4st alaska pollockblock
- Kryddor
Lägg fisken på en tallrik, krydda med salt och citronpeppar. In med det i micron på full effekt i 7-8 minuter. Värm sedan riset i någon minut. Blanda ihop fisk, ris och linfrö i en bunke och mosa ihop till en gegga. Krydda ännu mera. Ät och njut med en sked.
8 november, 2005 at 13:46 #952307Anonym anvandareMemberStorPatrik wrote:…..kan det verkligen gå nerJa, det smakar inte så illa som det låter.
Mixern är min bästa kompis!8 november, 2005 at 16:40 #952308Anonym anvandareMemberdet enda goda tispen hittillls var mirres!!! besviken p
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.