tillreda entrecote? Home › Forums › Matlagning och Recept › tillreda entrecote? This topic is empty. Viewing 5 posts - 16 through 20 (of 20 total) ← 1 2 Author Posts 12 januari, 2008 at 14:07 #800720 Anonym anvandareMember Som redan påpekats så ska man inte översteka nötkött, enligt min åsikt. T ex en oxfilé bör vara rejält blodig – steker man igenom skiten så smakar den ju som något man tigersågat ut ur närmsta dörr. 12 januari, 2008 at 15:24 #800721 Anonym anvandareMember men ojoj så gott det vart! tack för alla tipsen och ha en trevlig helg! /tigress 15 januari, 2008 at 22:40 #800722 Anonym anvandareMember lagom att steka 1min på varje sida 9 februari, 2008 at 11:28 #800723 Anonym anvandareMember Köttbiten skall bara få kolla på Stekpannan, då blir den bra… Äkta franskt manér 9 februari, 2008 at 12:28 #800724 Anonym anvandareMember JockeMeKniven wrote: Köttbiten skall bara få kolla på Stekpannan, då blir den bra… Äkta franskt manér blodigt värre! men mums! Author Posts Viewing 5 posts - 16 through 20 (of 20 total) ← 1 2 You must be logged in to reply to this topic. Log In Username: Password: Keep me signed in Log In