Tips för att ”möra” kött Home › Forums › Matlagning och Recept › Tips för att ”möra” kött This topic is empty. Viewing 3 posts - 16 through 18 (of 18 total) ← 1 2 Author Posts 9 februari, 2010 at 18:56 #514385 Anonym anvandareMember Vincent Qvarfordt wrote: Det är dessutom gott i marinader jasså? Tips på colamarinader? 😛 9 februari, 2010 at 20:02 #514386 Anonym anvandareMember Mr_c wrote: jasså? Tips på colamarinader? 😛 Honung, kryddor, cola och någon rökig tomatsås är grymt gott till kyckling och fläsk. Nörkött föredrar jag utan honung. Jag har tyvärr inga recept, jag gör bara mina marinader på känn. 9 februari, 2010 at 20:24 #514387 Anonym anvandareMember Kiwi (som nån mer skrivit) funkar fint. Author Posts Viewing 3 posts - 16 through 18 (of 18 total) ← 1 2 You must be logged in to reply to this topic. Log In Username: Password: Keep me signed in Log In