Home › Forums › Matlagning och Recept › tips på keso blandningar ?
- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
13 augusti, 2010 at 08:59 #397969Anonym anvandareMember
Det här receptet på [http://www.webbkokbok.se/recept/kesorora.html http://www.webbkokbok.se/recept/kesorora.html%5D kesoröra är super gott! Jag skippar dock brödet och äter den bara som den är.
13 augusti, 2010 at 09:52 #397970Anonym anvandareMemberFavorit #1: Keso, kanel, lite sötning och vispad grädde (man kan slänga i lite bär/sylt).
Favorit #2: Keso, kanel, lite sötning, vaniljessens, krossade nötter.
16 augusti, 2010 at 22:24 #397971Anonym anvandareMemberkeso + rödlök + kaviar
Fick jag en del som barn. Fy fan va gott det är.
17 augusti, 2010 at 00:20 #397972Anonym anvandareMemberKeso, varma jordgubbar och kakao.. skvätt fun light i
17 augusti, 2010 at 01:17 #397973Anonym anvandareMemberAndreaz Engström wrote:keso + rödlök + kaviarFick jag en del som barn. Fy fan va gott det är.
Även otroligt gott att ha på en macka, helst en lingongrova. Jag brukar dock ha purjolök istället för rödlök, men har testat med vanlig lök och det fungerar också. Sen ett stort glas O´boy till det så är man hemma.
17 augusti, 2010 at 11:27 #397974Anonym anvandareMember500 gram keso.
500 gram jordgubbar.
Lite rörsocker.
Lite Fun Light Jordgubb
En skvätt vatten.Blanda och njut.
17 augusti, 2010 at 11:30 #397975Anonym anvandareMemberIngredienser
3 kokta ägg
250 g keso
100-150 g rökt skinka
2 msk majonnäs/creme fraiche (CF)
Dijonsenap1. Hacka äggen.
2. Strimla skinkan.
3. Blanda ägg, skinka, keso, senap och majonnäs/CF i en skål.
4. Låt stå kallt i kyl ca 30 min.
5. Servera på smörgås eller ät med sked.ca 80g protein, beroende på äggstorlek och mängden skinka.
17 augusti, 2010 at 13:44 #397976Anonym anvandareMemberKeso,vindruvor+bannan och lite kanel!
Fuck yeah!28 augusti, 2010 at 13:42 #397977Anonym anvandareMemberBrukar köra Keso blandat med Pesto.
Funkar kalas till sallad, kyckling, lax osv28 augusti, 2010 at 14:53 #397978Anonym anvandareMemberBlandade med hackad bacon häromdagen. Smakade bra, definitivt något för produktutvecklarna att ta till sig när LCHF breder ut sig.
28 augusti, 2010 at 16:17 #397979Anonym anvandareMemberEfter att ha läst igenom tråden kan man konstatera att keso går att blanda med nästan vad som helst
7 september, 2010 at 18:27 #397980Anonym anvandareMemberEn Vasa sportknäcke med keso, jordnötter och santa marias grill/chili krydda på.
Sjukt gott:-P14 september, 2010 at 19:22 #397981Anonym anvandareMemberVanlig yoghurt, vilken smak som helst, blanda ner lite keso o sylt och rör om!
14 september, 2010 at 22:39 #397982Anonym anvandareMemberja gjorde denna blandningen nyss:
Kvarg
Sötningsmedel
Canderel Cankao
En halv snickers
ngr bitar mörk choklad
En tesked jordnötssmör
En nypa kokosflingor
Vaniljsocker
Ngr droppar vaniljaromva skitgött
15 september, 2010 at 12:26 #397983Anonym anvandareMemberJag har keso i mitt schema och äter det helst naturellt, MEN om jag blir gottesugen kör jag stenhårt på denna blandning:
[img=http://i251.photobucket.com/albums/gg290/Fisan/Traning/DSC00305.jpg]Önos lågkalorisylt,jordgubb, är såååå god och har även helt ok värden.
Gottigottgottgott!
Smakerna hallon och äppelmos är också ok dock inte mitt förstahandsval.Bonusinfo:
Totalvikt: 360 g
100 g sylt innehåller:
Bär 70g
Kcal 35
Protein -
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.