tips på keso blandningar ?

Home Forums Matlagning och Recept tips på keso blandningar ?

  • This topic is empty.
Viewing 10 posts - 61 through 70 (of 70 total)
  • Author
    Posts
  • #397999

    Ett par slevar keso blandat med turkisk yoghurt och en sked honung! Yummie!!

    #398000

    Två klassiska recept som är tagna från fd Patrik’s fitness food. Kommer nån ihåg? Låg i anslutning till Fitness Center på Sveavägen i Stockolm (FC är ledlagt).
    A. Kesoröra med kalkon
    5dl keso
    2,5dl kesella
    1 bit rökt kalkon
    1 liten burk inlagd ananas i skivor som skärs i bitar
    Sweet chili sås efter smak, ett par msk eller så

    B. Kesoröra med tonfisk
    5dl keso
    2,5dl kesella
    2 burkar tonfisk i vatten
    1 burk inlagd majs
    Gurkmeja efter smak (ger färg också)
    Sweet chili sås efter smak, ett par msk eller så

    Dessa röror kan:
    -Ätas som de är
    -Ätas varma
    -Frysas
    -Ätas till alla kolhydratkällor

    PROVA DETTA!

    #398001

    Jag formligen älskar keso, jordgubbar och en klick vaniljkesella. jag tror jag skulle kunna äta ihjäl med på det. Eller keso med äppel och kanel, men en klick vaniljkesella.

    #398002

    Käkar alltid keso till maten, ja till all mat utom soppor! (har keso på mackan). ALLTID naturell keso, blir väl iaf 500g om dagen, ibland mer beror på kvargmängen.

    Keso ska ätas naturell, punkt :)

    #398003

    250 g keso
    100 g blåbär
    200 g havregryn
    100 g wlliys blandnötter
    100 g solrosfrön
    300 g mjölk

    häll i allt i en bunke sen kör en visper till det blir typ youghurt konsistens nästan.

    #398004

    Min senaste favorit är 4-5 frysta jordgubbar som jag micrar tills dom är nästan mosiga. Sedan i med keso och rör om, MUMS!

    #398005

    Jag brukar blanda keso med kräm.

    #398006

    Orkar inte med kvarg i nuläget, det är kesoperiod nu. :)

    #398007

    keso / apelsin.. bra på vintern basic :)

    #398008

    Keso + Makrillfilé is the shit!:emo-thumb

Viewing 10 posts - 61 through 70 (of 70 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.