Home › Forums › Matlagning och Recept › tips på keso blandningar ?
Ett par slevar keso blandat med turkisk yoghurt och en sked honung! Yummie!!
Två klassiska recept som är tagna från fd Patrik’s fitness food. Kommer nån ihåg? Låg i anslutning till Fitness Center på Sveavägen i Stockolm (FC är ledlagt).
A. Kesoröra med kalkon
5dl keso
2,5dl kesella
1 bit rökt kalkon
1 liten burk inlagd ananas i skivor som skärs i bitar
Sweet chili sås efter smak, ett par msk eller så
B. Kesoröra med tonfisk
5dl keso
2,5dl kesella
2 burkar tonfisk i vatten
1 burk inlagd majs
Gurkmeja efter smak (ger färg också)
Sweet chili sås efter smak, ett par msk eller så
Dessa röror kan:
-Ätas som de är
-Ätas varma
-Frysas
-Ätas till alla kolhydratkällor
PROVA DETTA!
Jag formligen älskar keso, jordgubbar och en klick vaniljkesella. jag tror jag skulle kunna äta ihjäl med på det. Eller keso med äppel och kanel, men en klick vaniljkesella.
Käkar alltid keso till maten, ja till all mat utom soppor! (har keso på mackan). ALLTID naturell keso, blir väl iaf 500g om dagen, ibland mer beror på kvargmängen.
Keso ska ätas naturell, punkt
250 g keso
100 g blåbär
200 g havregryn
100 g wlliys blandnötter
100 g solrosfrön
300 g mjölk
häll i allt i en bunke sen kör en visper till det blir typ youghurt konsistens nästan.
Min senaste favorit är 4-5 frysta jordgubbar som jag micrar tills dom är nästan mosiga. Sedan i med keso och rör om, MUMS!
Jag brukar blanda keso med kräm.
Orkar inte med kvarg i nuläget, det är kesoperiod nu.
keso / apelsin.. bra på vintern basic
Keso + Makrillfilé is the shit!:emo-thumb
BODY är tidningen för dig som vill träna lite hårdare, lite bättre och lite mer seriöst.
Vi lär dig hur du snabbt och effektivt kan skaffa dig din drömfysik och behålla den.
Varje månad i BODY