Tips på Kvarg/Kessela dip?

Home Forums Matlagning och Recept Tips på Kvarg/Kessela dip?

  • This topic is empty.
Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • #78117
    #677686

    Har precis upptäckt fenomenet att man kan göra dipsås med kvar och kesella istället för feta yoghurtar och creame fraiche:D

    Hittills har jag blandat det med vanlig dipmix från estrella och olw men där är ju en hel del socker och skit i;).. så nu undrar jag om ni har lite bra tips på lite nyttigare tillsatser som kryddor m.m. man kan ersätta med istället:)???

    #677687

    Blanda en lätt kesella med en avocado, rör ihop och tillsätt vitlökspulver, då har du guacamole…sjukt gott och nyttigt!

    #677688

    1 burk lätt kesella..
    vitlök…
    lite sweet chili..

    en helt perfekt kombination enligt mig..

    #677689

    Kesella och jätte lite koncentrerad fun light saft. Godast med jordgubbssmak!
    Smakar som youghurt.

    Extremt lätt och snabbt om du har svårt att få ner den! :emo-thumb

    #677690

    lite vitlök, salt och olivolja och du har världens bästa och godaste tzatziki

    #677691

    ät den rakt av bara..

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.