- This topic is empty.
Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
- You must be logged in to reply to this topic.
Home › Forums › Matlagning och Recept › Tips på Kvarg/Kessela dip?
Har precis upptäckt fenomenet att man kan göra dipsås med kvar och kesella istället för feta yoghurtar och creame fraiche:D
Hittills har jag blandat det med vanlig dipmix från estrella och olw men där är ju en hel del socker och skit i;).. så nu undrar jag om ni har lite bra tips på lite nyttigare tillsatser som kryddor m.m. man kan ersätta med istället:)???
Blanda en lätt kesella med en avocado, rör ihop och tillsätt vitlökspulver, då har du guacamole…sjukt gott och nyttigt!
1 burk lätt kesella..
vitlök…
lite sweet chili..
en helt perfekt kombination enligt mig..
Kesella och jätte lite koncentrerad fun light saft. Godast med jordgubbssmak!
Smakar som youghurt.
Extremt lätt och snabbt om du har svårt att få ner den! :emo-thumb
lite vitlök, salt och olivolja och du har världens bästa och godaste tzatziki
ät den rakt av bara..
BODY är tidningen för dig som vill träna lite hårdare, lite bättre och lite mer seriöst.
Vi lär dig hur du snabbt och effektivt kan skaffa dig din drömfysik och behålla den.
Varje månad i BODY