- This topic is empty.
Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
- You must be logged in to reply to this topic.
Home › Forums › Matlagning och Recept › Tonfisk- & Risgratäng
En grymt god maträtt.
Inga ”svåra” ingredienser, relativt snabbt att tillaga – mycket tacksamt att ha i kylen för att värma upp.
Jag är själv inte speciellt förtjust i tonfisk, men storälskar denna rätt.
Prova gärna och lägg en kommentar.
Rekommenderas starkt!
4-6 personer.[/b]
Ingredienser:
4 portioner Ris
2 burkar Tonfisk (gärna i olja eftersom den av någon anledning innehåller mer protein).
2 ägg
Lättmajonäs
2 dl Minicremefraiche
Peppar
Salt (gärna örtsalt)
Curry
1 Purjolök
1 burk champinjopner alt. färska champinjoner.
(Den som räknar kalorier och/eller är petig kan välja bort osten helt.)
Kanske inte så konstigt att du gillade den, du glömde lägga i tonfisken
När ska tonfisken i???
Haha…sorry!
Tonfisken ska i samtidigt som purjolöken och svampen. Släng i den kall som den är alltså.
BODY är tidningen för dig som vill träna lite hårdare, lite bättre och lite mer seriöst.
Vi lär dig hur du snabbt och effektivt kan skaffa dig din drömfysik och behålla den.
Varje månad i BODY