Home › Forums › Matlagning och Recept › Tonfiskrecept
- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
19 maj, 2009 at 20:08 #403458Anonym anvandareMember
Någon som har några förslag på vad man kan göra om man inte tycker om tonfisk? Alltså blanda det med något så man får så lite av smaken som möjligt, smidigt eftersom det är en billig och bra proteinkälla och vi har det nästan alltid hemma.. Förslag?
19 maj, 2009 at 20:08 #62266Anonym anvandareMember19 maj, 2009 at 20:12 #403459Anonym anvandareMemberbörja med att testa de nya typerna med olika såser. färdiga för pasta typ eller bara som den är. min favorit är med tomat å basilika
19 maj, 2009 at 21:13 #403460Anonym anvandareMemberFlessa wrote:Rör ihop en burk tonfisk med ett ägg och massor kryddor som du gillar, forma till biffar och stek, :up:j****r vad det låter gott flessa!!!!och billigt! du toppar just nu min lista på de personer jag uppskattat mest de senaste 5 minuterna.
20 maj, 2009 at 08:55 #403461Anonym anvandareMemberdragon_skull wrote:börja med att testa de nya typerna med olika såser. färdiga för pasta typ eller bara som den är. min favorit är med tomat å basilika1. Stek till tonfisken med nån slags lök + några hackade grönsaker eller svamp eller bönor och häll på passerade eller krossade tomater. Servera med ett lass spaghetti.
2. Gör din egen röra på tonfisk, turkyoghurt och lite majonnäs + lök och kryddor.
3. Biffarna Flessa pratar om. Smaksatta med pizzakrydda.
21 maj, 2009 at 12:24 #403462Anonym anvandareMemberFlessa wrote:Rör ihop en burk tonfisk med ett ägg och massor kryddor som du gillar, forma till biffar och stek, :up:blir man mätt på en burk eller bör man ta två?
21 maj, 2009 at 15:09 #403463Anonym anvandareMemberTestade detta nyss, 140 gram euroshoppertonfisk med 3 stekta potatisar (300 gram), blandade tonfisken med ägg och massa bbq-krydda och stekte. Borde dock ha haft mer margarin i pannan för det brände fast lite. Inte det godaste jag ätit men absolut godkänt när man är hungrig
21 maj, 2009 at 15:51 #403464Anonym anvandareMemberJag själv öppnar bara burken tar fram en citron o sveper i mig allt som om det vore tequila fast utan salt!
det är mitt bästa recept!
jag kan en hel del kyckling oxå~
25 maj, 2009 at 00:44 #403465Anonym anvandareMember[img=http://i39.tinypic.com/okzqli.jpg]300gram avrunnen tonfisk
2ägg
mosa ihop det som fan, krydda med grillkrydda
stek, krydda lite på dem när du steker25 maj, 2009 at 06:05 #403466Anonym anvandareMembergjorde en tonfiskröra:
1½ dl tyrkisk youghurt
1 burk tonfisk
lite fryst dill + gräslök
majonäs
3 st kokta och hackade ägg
Salt+pepparBlev gott, kan säkert vara fint på mackan. Funderar på att dra i lite kikärtor och bara äta det som det är.
Borde nog haft i en rödlök också, men någon sådan hittade jag inte i mitt skafferi
28 maj, 2009 at 22:43 #403467Anonym anvandareMemberProtein madness!!!
Du tar 2 ägg steker i olja i en omelett panna, sen öppnar du valfri tonfiskburk lägger på omeletten med salad etc viker ihop till en tonfisk rulle laddad med protein! Underbart
28 maj, 2009 at 23:36 #403468Anonym anvandareMemberUnderbara recept, så länge dom inte smakar tonfisk ska testa era recept nästa vecka när jag införskaffar ett par burkar!
3 juni, 2009 at 15:38 #403469Anonym anvandareMember1 burk tonfisk
en stor klick kesella
hackad lök, tomat och gurka
citronpeppar, saltLika jävla nice varje gång, direkt ur skålen eller på macka.
ps. lök och tonfisk funkar bra ihop och det minskar på tonfisk ”smaken”.
3 juni, 2009 at 16:02 #403470Anonym anvandareMemberOkej såhär ska ni inte göra
3 ägg
1 burk tonfisk
turkisk yoghurt
en överdos av grillkrydda
salt
pepparIbland lyckas jag improvisera ihop saker som faktiskt går att äta, detta var inte en sådan gång
7 juni, 2009 at 11:58 #403471Anonym anvandareMemberTvå portioner
Två brukar tonfisk
En bruk krossade tomater
En bruk kidneybönor
En chilifruktBörja med att steka tonfisken i olivolja, efter en liten stund blandar du i allt annat.
Kan ätas till både ris och pasta. -
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.