- This topic is empty.
Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
- You must be logged in to reply to this topic.
Home › Forums › Matlagning och Recept › Tonfiskröra – tips!
Har provat mig fram för en god tonfiskröra och landade i följande efter några omgångar. Basen är 1 mellanstor burk tonfisk i vatten. Vägde allt och fick följande resultat för god smak:
Tonfisk 190 g
Keso 1,5% 250 g
Creme fraiche 15% 70 g
Majonäs 32% 25 g
Ägg 2 st finhackade 105 g
Purjolök finhackad
Dijon senap
Totalt 643 g
Protein per 100 g: 14 g
Fett per 100 g: 5 g
Kolhydrater per 100 g: glömde kolla, men väldigt lite…
Gör en låda och ha med till jobbet. Jättegott att ha på knäckebröd, t ex. Vill man ha mer fett är det bara att ta vanlig majonäs, creme fraiche eller mer ägg t ex.
BODY är tidningen för dig som vill träna lite hårdare, lite bättre och lite mer seriöst.
Vi lär dig hur du snabbt och effektivt kan skaffa dig din drömfysik och behålla den.
Varje månad i BODY