- This topic is empty.
Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
- You must be logged in to reply to this topic.
Home › Forums › Matlagning och Recept › Torr äcklig kyckling?
Tjena, kan börja så här.
Jag är rätt bra på matlagning generellt, men sen jag lagat min kyckling och efter jag kört den i micron så är den: Torr, Hård, allmänt vidrig?
Vad gör ni för att behålla den saftig?
Kör den i ugn, efter då är den perfekt. Men sen den har blivit körd i micron är den i princip oätlig?
Tacksam för tips hur ni gör? Eller bra rätter att ha i Matlådor?
Har bara tillgång till micro på jobbet, så kan inte ställa mig och laga mat där.
Mvh
Önskar att man hade något svar på denna fråga då jag själv lider av samma besvär när man tar med sig sitt kyckling och ris till skolmatsalen…
BODY är tidningen för dig som vill träna lite hårdare, lite bättre och lite mer seriöst.
Vi lär dig hur du snabbt och effektivt kan skaffa dig din drömfysik och behålla den.
Varje månad i BODY