Torr äcklig kyckling?

Home Forums Matlagning och Recept Torr äcklig kyckling?

  • This topic is empty.
Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • #100721
    #1073437

    Tjena, kan börja så här.

    Jag är rätt bra på matlagning generellt, men sen jag lagat min kyckling och efter jag kört den i micron så är den: Torr, Hård, allmänt vidrig?

    Vad gör ni för att behålla den saftig?

    Kör den i ugn, efter då är den perfekt. Men sen den har blivit körd i micron är den i princip oätlig?

    Tacksam för tips hur ni gör? Eller bra rätter att ha i Matlådor?

    Har bara tillgång till micro på jobbet, så kan inte ställa mig och laga mat där.

    Mvh

    #1073459

    Önskar att man hade något svar på denna fråga då jag själv lider av samma besvär när man tar med sig sitt kyckling och ris till skolmatsalen…

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.