Torsk i ugnen?

Home Forums Matlagning och Recept Torsk i ugnen?

  • This topic is empty.
Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Author
    Posts
  • #89555
    #957576

    Hej!

    Hur göra den godast? Bara slänga i en form och slänga med frysta grönsaker sen är det klart? Kanske är nog så gott?

    Ska köra en rejäl deff när tjejen är i brazilien.

    #957577

    Jag brukar ta 3 block alaska polok (tinade) o lägga i en form, slänger i lite bysselkål i fomen oxå o sen häller jag över 2 burkar krossade tomater, på med lite oregano o aromat, sen i in i ugnen i typ 25 min 225 gr.

    #957578
    Skogshuggarn wrote:
    Jag brukar ta 3 block alaska polok (tinade) o lägga i en form, slänger i lite bysselkål i fomen oxå o sen häller jag över 2 burkar krossade tomater, på med lite oregano o aromat, sen i in i ugnen i typ 25 min 225 gr.

    Och äter ris till det eller? Jag tänkte om man ökarp å med mer grönsaker kanske man inte behöver ris?

    #957579

    Gör små foliepaket av varje torskfilé. I paketet lägger du först torsken och därefter en citronskiva och en halv limeskiva. Krydda med dragon och lite citronpeppar. Packa ihop det och in i ugnen. 200 grader i en kvart. Servera med ris och sparris/broccoli.

    #957580
    Mirre wrote:
    Gör små foliepaket av varje torskfilé. I paketet lägger du först torsken och därefter en citronskiva och en halv limeskiva. Krydda med dragon och lite citronpeppar. Packa ihop det och in i ugnen. 200 grader i en kvart. Servera med ris och sparris/broccoli.

    låter smaskens! måste provas

    #957581
    sukram wrote:
    Och äter ris till det eller? Jag tänkte om man ökarp å med mer grönsaker kanske man inte behöver ris?

    Äter massor av broccoli till det, ev lite fullkornsbulgur oxå
    Beror helt på vilket stadie av dieten det är.

    #957582

    gräslök är ett måste på torsk i ugn:emo-thumb

    #957583

    Purjolök, svamp (helst champinjoner),block med torsk (ca400g), lite vatten, dragon, dill, salt, vitpeppar, 2dl lätt creme fraich och riven ost..200grader – 20 min senare – MUMMA ;-)

    #957584
    Skogshuggarn wrote:
    Jag brukar ta 3 block alaska polok (tinade) o lägga i en form, slänger i lite bysselkål i fomen oxå o sen häller jag över 2 burkar krossade tomater, på med lite oregano o aromat, sen i in i ugnen i typ 25 min 225 gr.

    jag testade den här i förrgår och den var super, först med potatismos och sen med fullkornsbulgur :emo-thumb

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.