Home › Forums › Matlagning och Recept › Torsk i ugnen?
- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
14 oktober, 2006 at 20:17 #89555Anonym anvandareMember14 oktober, 2006 at 20:17 #957576Anonym anvandareMember
Hej!
Hur göra den godast? Bara slänga i en form och slänga med frysta grönsaker sen är det klart? Kanske är nog så gott?
Ska köra en rejäl deff när tjejen är i brazilien.
14 oktober, 2006 at 23:18 #957577Anonym anvandareMemberJag brukar ta 3 block alaska polok (tinade) o lägga i en form, slänger i lite bysselkål i fomen oxå o sen häller jag över 2 burkar krossade tomater, på med lite oregano o aromat, sen i in i ugnen i typ 25 min 225 gr.
14 oktober, 2006 at 23:31 #957578Anonym anvandareMemberSkogshuggarn wrote:Jag brukar ta 3 block alaska polok (tinade) o lägga i en form, slänger i lite bysselkål i fomen oxå o sen häller jag över 2 burkar krossade tomater, på med lite oregano o aromat, sen i in i ugnen i typ 25 min 225 gr.Och äter ris till det eller? Jag tänkte om man ökarp å med mer grönsaker kanske man inte behöver ris?
15 oktober, 2006 at 00:50 #957579Anonym anvandareMemberGör små foliepaket av varje torskfilé. I paketet lägger du först torsken och därefter en citronskiva och en halv limeskiva. Krydda med dragon och lite citronpeppar. Packa ihop det och in i ugnen. 200 grader i en kvart. Servera med ris och sparris/broccoli.
15 oktober, 2006 at 01:01 #957580Anonym anvandareMemberMirre wrote:Gör små foliepaket av varje torskfilé. I paketet lägger du först torsken och därefter en citronskiva och en halv limeskiva. Krydda med dragon och lite citronpeppar. Packa ihop det och in i ugnen. 200 grader i en kvart. Servera med ris och sparris/broccoli.låter smaskens! måste provas
15 oktober, 2006 at 12:35 #957581Anonym anvandareMembersukram wrote:Och äter ris till det eller? Jag tänkte om man ökarp å med mer grönsaker kanske man inte behöver ris?Äter massor av broccoli till det, ev lite fullkornsbulgur oxå
Beror helt på vilket stadie av dieten det är.17 oktober, 2006 at 23:18 #957582Anonym anvandareMembergräslök är ett måste på torsk i ugn:emo-thumb
17 oktober, 2006 at 23:52 #957583Anonym anvandareMemberPurjolök, svamp (helst champinjoner),block med torsk (ca400g), lite vatten, dragon, dill, salt, vitpeppar, 2dl lätt creme fraich och riven ost..200grader – 20 min senare – MUMMA
17 oktober, 2006 at 23:59 #957584Anonym anvandareMemberSkogshuggarn wrote:Jag brukar ta 3 block alaska polok (tinade) o lägga i en form, slänger i lite bysselkål i fomen oxå o sen häller jag över 2 burkar krossade tomater, på med lite oregano o aromat, sen i in i ugnen i typ 25 min 225 gr.jag testade den här i förrgår och den var super, först med potatismos och sen med fullkornsbulgur :emo-thumb
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.