Home › Forums › Matlagning och Recept › Våfflor och Pannkakor
- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
21 mars, 2006 at 11:00 #93967Anonym anvandareMember21 mars, 2006 at 11:00 #1029410Anonym anvandareMember
Nu när det är dags för våffeldagen på lördag, kanske folket vill dela med sig av sina våffelrecept.
Enkla och smidiga recpet, gärna med så lite energi som möjligt, och lite fett.
Dela gärna med er av pannkakor också.
Kom ihåg protein om värms under tillagning förstörs om det inte är bakprotein..Vet att ni sitter med recept, å snåla inte..
21 mars, 2006 at 16:04 #1029411Anonym anvandareMemberJag gjorde mina våfflor med siktat ca1/4dl sojaprotein och resten siktat rågmjöl (totalt 1 dl)
1,6 dl havremjölk
1 äggula
1 vispad äggvita och ½tsk bakpulver
salt
1msk rapsolja
Uppvärmningen i ett våffeljärn går ju så snabbt så jag tänkte inte på att det förstördes riktigt…23 mars, 2006 at 08:21 #1029412Anonym anvandareMemberSåg mkt smakligt ut Milia !
23 mars, 2006 at 09:05 #1029413Anonym anvandareMemberJodå, har ett lass till i kylen nu som jag ska ha till lunch idag (fast de är utan sojaproteinet).
Du äter väl inte frysta våfflor också va?
23 mars, 2006 at 09:43 #1029414Anonym anvandareMemberMilia wrote:Jodå, har ett lass till i kylen nu som jag ska ha till lunch idag (fast de är utan sojaproteinet).Du äter väl inte frysta våfflor också va?
Vad har du helst för tillbehör till dina våfflor?
23 mars, 2006 at 10:11 #1029415Anonym anvandareMemberdet är våffeldag på lördag…..o jag jobbar o råkar veta att vi har våffelmix på jobbet…o jag har ätardag
23 mars, 2006 at 10:25 #1029416Anonym anvandareMemberHej,
Jag undrar om det är någon som vet ett otroligt mycket nyttigare variant av våffel smet.
Det jag vill använda är: Rågmjöl Endast. D.v.s som mjöl. Har även tillgång till kvarg, minimjölk, Vasleprotein: [www.ast-ss.se] (deras VP2 protein). går det att göra något på det?
Tack på förhand.
Har nämligen hört att de ska gå. Men tappat receptet.
Tack
23 mars, 2006 at 12:16 #1029417Anonym anvandareMemberMilia wrote:Jodå, har ett lass till i kylen nu som jag ska ha till lunch idag (fast de är utan sojaproteinet).Du äter väl inte frysta våfflor också va?
haha! nej, tror inte det iaf:o
23 mars, 2006 at 14:01 #1029418Anonym anvandareMemberGym TT: tur då!:p
Frida: keso med sylt är mumma!
Supersleepy: gör som en vanlig våffelsmet fast bara byta ut vetemjölet mot rågmjölet.
Receptet har du i mitt tidigare inlägg.23 mars, 2006 at 18:39 #1029419Anonym anvandareMemberhehe milia.
Men blir de någe protterika då? MVH23 mars, 2006 at 19:56 #1029420Anonym anvandareMemberJag är inte så mycket för kost som i princip bara består av proteiner, så jag äter nog mer enligt tallriksmodellen. I våfflan är det ju 1 ägg och så äter jag keso till, så det blir ju inte 0% protein iaf.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.