Home › Forums › Matlagning och Recept › Var finns äggvita på dunk?
- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
22 april, 2007 at 18:15 #886423Anonym anvandareMemberProof wrote:jag beställde mitt via jussi på gymmet, hans sambo jobbar på amarant.
Tack!
23 april, 2007 at 23:54 #886424Anonym anvandareMemberVarför vill ingen ha gulan?
24 april, 2007 at 23:39 #886425Anonym anvandareMemberwaaz wrote:Varför vill ingen ha gulan?Jag vill bara ha äggvita på dunk för att känna mig häftig. Som Coleman. :emo-thumb
27 april, 2007 at 21:58 #886426Anonym anvandareMemberVisst ser det jättegott ut.
[img=http://www.bigpimpin.org/pictures/food/CIMG9970.jpg]
27 april, 2007 at 23:13 #886427Anonym anvandareMemberüberbiffen wrote:Visst ser det jättegott ut.[img=http://www.bigpimpin.org/pictures/food/CIMG9970.jpg]
:nod
har 3 st likadan i kylen. lång hållbarhet, så jag köpte några stycken när jag endå höll på
27 april, 2007 at 23:19 #886428Anonym anvandareMemberProof wrote::nodhar 3 st likadan i kylen. lång hållbarhet, så jag köpte några stycken när jag endå höll på
3st lär ta lite plats i kylen.
Får dom via morsan så det lär inte vara några problem att fylla på vid behov. weeowee
27 april, 2007 at 23:23 #886429Anonym anvandareMemberVad pröjsade ni för en dunk?
28 april, 2007 at 00:04 #886430Anonym anvandareMemberJerka wrote:Vad pröjsade ni för en dunk?Jag fick betala 190kr.
28 april, 2007 at 12:54 #886431Anonym anvandareMemberüberbiffen wrote:Visst ser det jättegott ut.[img=http://www.bigpimpin.org/pictures/food/CIMG9970.jpg]
Tack, überbiffen!
mvh
28 april, 2007 at 14:23 #886432Anonym anvandareMember[http://forum.body.se/showthread.php?t=6422&page=44]
28 april, 2007 at 15:00 #886433Anonym anvandareMemberüberbiffen wrote:[http://forum.body.se/showthread.php?t=6422&page=44]Alla har inte turen som har kontakter på bagerier, med andra ord är det omöjligt att köpa en sådan dunk om man inte känner ngn som jobbar inom den branchen?
mvh
29 april, 2007 at 15:28 #886434Anonym anvandareMemberAng. bismaken som Silvia pratade om. Visst finns den. Känns lite slemmigt/oljigt i munnen men det är bara väldigt lite. Ingenting som jag stör mig på än iaf. Får se hur man känner om ett par liter.
goldeneagle wrote:Alla har inte turen som har kontakter på bagerier, med andra ord är det omöjligt att köpa en sådan dunk om man inte känner ngn som jobbar inom den branchen?Du kan säkert få köpa en om du går in och frågar men kanske inte till inköpspris.
10 maj, 2007 at 13:43 #886435Anonym anvandareMemberannars går de här
[http://www.eggnation.co.uk/]10 maj, 2007 at 15:27 #886436Anonym anvandareMembercontimun wrote:annars går de här
[http://www.eggnation.co.uk/]Tackar!
11 maj, 2007 at 15:50 #886437Anonym anvandareMembercontimun wrote:annars går de här
[http://www.eggnation.co.uk/]men sen tillkommer frakt och då är det ju dyrare än att köpa ägg i affären och slänga gulan. eller är det hardcorekänslan som gäller?
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.