Värma Kesella

Home Forums Matlagning och Recept Värma Kesella

  • This topic is empty.
Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Author
    Posts
  • #88528
    #941409

    Funkar det bra att värma Kesella eller blir den konstig då? Tänkte att det kanske skulle gå att använda ungefär som Cream Fraiche. Någon som har några erfarenheter?

    #941410
    wannabe wrote:
    Funkar det bra att värma Kesella eller blir den konstig då? Tänkte att det kanske skulle gå att använda ungefär som Cream Fraiche. Någon som har några erfarenheter?

    Jag använder kesella i min gröt (i micro) och det blir jätte gott… har även använt till kakor och det funkade lika bra där :bb2:

    #941411
    wannabe wrote:
    Funkar det bra att värma Kesella eller blir den konstig då? Tänkte att det kanske skulle gå att använda ungefär som Cream Fraiche. Någon som har några erfarenheter?

    Ja har använt det med strimlad lövbiff och det blev inte bra: …..blir så jäkla grötigt…

    #941412

    Det g

    #941413

    grötigt? naa…….jag har i en burk kesella när jag gör köttfärsås

    #941414

    …men när kesellan blir kall igen så får den tillbaka sin vanliga konsistens.

    Jag tycker om att blanda proteinpulver i lättkesella. Mjau!

    Blanda vad som helst så blir det en grym sås tex:

    Kesella med tandorikrydda – värm i mikron = god sås
    Kesella med tujonsenap – mumsigt till kyklingfile

    Det finns säkert 1000 andra, det är bara att brassa på med sin favvokrydda

    #941415
    Sally Adham wrote:
    Jag använder kesella i min gröt (i micro) och det blir jätte gott… har även använt till kakor och det funkade lika bra där :bb2:

    Hej Sally!
    Vad gör du för gröt med kesella?Blev lite nyfiken:) :)
    Mvh Jossan

    #941416

    Blir inte kesellan mer ”rinnig” efter uppvärmning?

    #941417

    Jo, det vill jag påstå att den blir.

    #941418
    erikd wrote:
    Jo, det vill jag påstå att den blir.

    Tänkte la det :emo-thumb

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.