- This topic is empty.
Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
- You must be logged in to reply to this topic.
Home › Forums › Matlagning och Recept › Värma Kesella
Funkar det bra att värma Kesella eller blir den konstig då? Tänkte att det kanske skulle gå att använda ungefär som Cream Fraiche. Någon som har några erfarenheter?
Jag använder kesella i min gröt (i micro) och det blir jätte gott… har även använt till kakor och det funkade lika bra där :bb2:
Ja har använt det med strimlad lövbiff och det blev inte bra: …..blir så jäkla grötigt…
Det g
grötigt? naa…….jag har i en burk kesella när jag gör köttfärsås
…men när kesellan blir kall igen så får den tillbaka sin vanliga konsistens.
Jag tycker om att blanda proteinpulver i lättkesella. Mjau!
Blanda vad som helst så blir det en grym sås tex:
Kesella med tandorikrydda – värm i mikron = god sås
Kesella med tujonsenap – mumsigt till kyklingfile
Det finns säkert 1000 andra, det är bara att brassa på med sin favvokrydda
Hej Sally!
Vad gör du för gröt med kesella?Blev lite nyfiken:)
Mvh Jossan
Blir inte kesellan mer ”rinnig” efter uppvärmning?
Jo, det vill jag påstå att den blir.
Tänkte la det :emo-thumb
BODY är tidningen för dig som vill träna lite hårdare, lite bättre och lite mer seriöst.
Vi lär dig hur du snabbt och effektivt kan skaffa dig din drömfysik och behålla den.
Varje månad i BODY