Vart går gränserna för en MIXER?

Home Forums Matlagning och Recept Vart går gränserna för en MIXER?

  • This topic is empty.
Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
    Posts
  • #91209
    #988219

    Tjena..

    Tänkte höra mig för lite, vart gränserna går för en mixer?

    Skolan börjar snart och då det finns väldigt lite tid att få i sig regelbundet med mat, så det vore ypperligt om man kunde få i sig det snabbt i vätskeform! :up:

    Min frågor är följande:

    Kan man få i sig bra mat genom att mixra och dricka det?

    Isf, vad för mat är lämplig och smakar ok?

    Sen gäller det även att det kan ligga färdigt i en väska 5-6 timmar, klarar den det? Eller måste den vara i ett kylskåp?

    #988220

    Ingen som är kunnig..? :P

    #988221

    Det heter var, inte vart.

    #988222

    smoothies med typ proteinpulver eller kesella för protein, och havregryn och kanske banan eller bär för kolhydrater?
    och så kan du ta en näve nötter bredvid om du vill ha fett

    #988223
    Milia wrote:
    smoothies med typ proteinpulver eller kesella för protein, och havregryn och kanske banan eller bär för kolhydrater?
    och så kan du ta en näve nötter bredvid om du vill ha fett

    Kan man täcka en måltid med en sådan?

    #988224
    Jonas L wrote:
    Sen gäller det även att det kan ligga färdigt i en väska 5-6 timmar, klarar den det? Eller måste den vara i ett kylskåp?

    Jag vet inte hur gott någon mat smakar efter att ha legat i en väska i så många timmar. Finns det absolut inga andra möjligheter?

    #988225

    :)

    Heidi K wrote:
    Jag vet inte hur gott någon mat smakar efter att ha legat i en väska i så många timmar. Finns det absolut inga andra möjligheter?

    Kan eventuellt lösa det..

    Men min tanke är ju att jag gör den på morgonen och tar den senare under dagen i skolan..

    Har du bra erfarenhet av att mixa ihop bra drycker? Behöver råd!

    #988226

    Ingen annan som kan? ;)

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.