- This topic is empty.
Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
- You must be logged in to reply to this topic.
Home › Forums › Matlagning och Recept › Xanthangummi
Hej! Vet inte om ni känner till ämnet, men det är mer eller mindre ett förrjockningsmedel som kan användas vid matlagning. Är det någon som har använt det vid bakning av cheesecake? Vill nämligen testa det men är osäker på hur det ska doseras och tillsättas. Har googlat en del men får ingen riktig respons.
Tack på förhand!
Kan inte hjälpa dig med din fråga men varför vill du använda det?
För att baka über goda och kalorisnåla cheesecakes
kan du inte använda gelatin?
Precis, gelatin borde ju fungera på samma vis om du inte hittar xanthangummi.
BODY är tidningen för dig som vill träna lite hårdare, lite bättre och lite mer seriöst.
Vi lär dig hur du snabbt och effektivt kan skaffa dig din drömfysik och behålla den.
Varje månad i BODY