Gober börjar om

Home Forums Seriösa träningsjournaler Gober börjar om

  • This topic is empty.
Viewing 15 posts - 1,531 through 1,545 (of 1,782 total)
  • Author
    Posts
  • #241550

    Dagens

    hantelpress
    32,5×6
    32,5×6

    Incline hantelpress
    27,5×6
    27,5×6
    27,5×6
    27,5×6

    Hantelpress axlar
    25×4
    25×4
    25×4 + 15×15

    Sittande lateral raise
    10×8
    10×8
    10×8

    French Press
    40×5
    40×5

    Smalbänk
    70×6
    70×6
    70×6

    Pushdown rep
    25×8
    25×8

    Helt okej pass förutom raka hantelpressarna där jag snart är nere på halverad vikt ;-)

    Jag tar tillbaka det där med att dieten avslutas v.17. Vet nämligen inte om jag hinner till dess. Har fortfarande lite lovehandles osv som fladdrar i vinden.

    Dagens kost

    1. BCAA
    2. 166g kycklingspett med bladspenat
    3. Träning, EAA innan, BCAA under tiden
    4. 30g dietfuel och 2dl mjölk
    5. 550g helstekt fläskfilé med färska örter, vitlök och lite getost, till det en bladspenatsallad med vinegrette, lite parmesan och salladsost.
    6. får se om det blir något mer ?

    Nu blir det två långa arbetsdagar och vila från gymmet.

    #241551

    Fladdrande lovehandles, säger mannen som har 25 cm runt midjan. ;-)

    JAG däremot har fortfarande en rest kvar av mina tidigare ganska mustiga
    kärlekshandtag.

    Tycker du gör rätt i att checka formen och bestämma dig när det är dags att bygga.
    Kommer kännas gött att träna i superform och veta att du kommit så långt du bara kan
    gällande denna resa.

    #241552
    Gettodachoppa wrote:
    Fladdrande lovehandles, säger mannen som har 25 cm runt midjan. ;-)

    JAG däremot har fortfarande en rest kvar av mina tidigare ganska mustiga
    kärlekshandtag.

    Tycker du gör rätt i att checka formen och bestämma dig när det är dags att bygga.
    Kommer kännas gött att träna i superform och veta att du kommit så långt du bara kan
    gällande denna resa.

    Jo men det är en hel del runt midjan faktiskt, efter man tränat som på de bilder jag lagt upp så är man lite tightare men jo lite handles är det faktiskt. Kanske räcker ca 2kg till som planerat, kanske inte. Men det är allt eller inget, riktigt bra ska formen vara för bästa utgångsläge för byggandet :-)

    Frågan är ju då vad midjan kommer mäta när jag är klar..? haha

    #241553
    Gober wrote:
    Jo men det är en hel del runt midjan faktiskt, efter man tränat som på de bilder jag lagt upp så är man lite tightare men jo lite handles är det faktiskt. Kanske räcker ca 2kg till som planerat, kanske inte. Men det är allt eller inget, riktigt bra ska formen vara för bästa utgångsläge för byggandet :-)

    Frågan är ju då vad midjan kommer mäta när jag är klar..? haha

    Vågar inte tänka på det. Den kommer i alla fall vara smal. En tunn midja
    är ju visuellt en fördel. Mått är bara mått, och det ögat ser är det enda
    som gäller.

    #241554
    Gettodachoppa wrote:
    Vågar inte tänka på det. Den kommer i alla fall vara smal. En tunn midja
    är ju visuellt en fördel. Mått är bara mått, och det ögat ser är det enda
    som gäller.

    Så sant så sant. Kvällen avslutades med två stekta ägg serverade på en bädd av spenat och rödlök. Dagens intag ser därmed ut på detta vis
    P 260
    K 16
    F 69

    Två styck kycklingspett à 332g och en påse spenat med olivolja och balsamvinäger är förberett till morgondagens lunchlåda.

    Och nu ska jag lägga mig och läsa i kokboken jag köpte på rea idag, husmanskost av Tore Wretman. Tore är Sverige kung och gudfadern inom svensk matlagning, och inspiration för de flesta duktiga kockar.

    #241555

    Gör inget tokigt nu på slutet av dieten bara så att du kör dig själv i botten och ballar ur när du ska återgå till normalt ätande. Vet av egen erfarenhet att det är lätt att ”övergöra” saker framåt slutet av en diet. Du har ju ett bra utgångsläge att lägga på dig lite muskler nu i lagom takt med ett sansat upplägg.

    #241556

    Hur är det med magen förresten?

    #241557
    maskin wrote:
    Gör inget tokigt nu på slutet av dieten bara så att du kör dig själv i botten och ballar ur när du ska återgå till normalt ätande. Vet av egen erfarenhet att det är lätt att ”övergöra” saker framåt slutet av en diet. Du har ju ett bra utgångsläge att lägga på dig lite muskler nu i lagom takt med ett sansat upplägg.
    maskin wrote:
    Hur är det med magen förresten?

    Tjena Maskinen, jag gör inga konstigheter utan kör på som vanligt till jag är klar. Jag har ganska bra disciplin men kommer behöva fortsätta räkna på kalorierna när dieten är över. Annars vet jag av erfarenhet att det kommer gå för snabbt upp. Fast du syftade kanske på något annat?

    Magen funkar fint nu. Spenat, broccoli och lite sviskon håller magen i trim
    :-)

    #241558

    Kanonbra bilder du postat Gober, verkligen mycket bra resultat! Tycker du har gjort det jäkligt bra:)

    #241559
    Gober wrote:
    Tjena Maskinen, jag gör inga konstigheter utan kör på som vanligt till jag är klar. Jag har ganska bra disciplin men kommer behöva fortsätta räkna på kalorierna när dieten är över. Annars vet jag av erfarenhet att det kommer gå för snabbt upp. Fast du syftade kanske på något annat?

    Ne det var maten jag menade :).

    #241560

    Trots hårdkörning och fortsatt viktnedgång så finns det plats för ätbar mat.

    [img=http://i40.tinypic.com/2nq8l5y.jpg]Helstekt fläskfilé rullad i färska örter och vitlök, lite getost på toppen och till det sallad med lite salladsost.[img=http://i41.tinypic.com/2lialo5.jpg]Biff Rydberg avnöts precis. Har hela dagen haft denna rätt i huvudet på jobb (som för övrigt varit riktigt hård). För dem som inte vet vad Biff Rydberg är så är det en lyxig pytt. Råstekt potatis med oxfilé. Till det fransk senapskräm och en äggula. Det var så gott så jag slog armarna rakt ut i luften och skrek HALLELUJA!

    Övriga kosten idag såg ut så här

    1. EAA före och efter morgoncardion
    2. Lunch på jobb, nötfärs med grönsaker, spenat och lite getost i.
    3. Biff Rydberg.
    4. Fyller nog ut det sista med kokta ägg.

    Även i morgon är det jobb sedan blir det träning. På lördag har jag äntligen en ledig dag (tyvärr ej på söndag) och då bär det av till morsan för att äta gott. Kommer väl också få ett påskägg av sambon och det måste ju också ätas upp. Sedan är det tillbaka till det hårda livet.

    #241561

    Pytt… jag vet inte vad jag ska säga. Mer än att jag är sugen. Blev köttet bra?

    #241562

    Biff Rydberg! En av mina absoluta favoriter. På Prinsen i Sthlm gör dem den riktigt bra. Senapscremen ska egentligen vara vispad grädde med Colemans senapspulver (nej inte den Coleman) och lite socker. Så tar man en kall öl till det och en iskall 6:a Skåne.

    #241563
    Gettodachoppa wrote:
    Pytt… jag vet inte vad jag ska säga. Mer än att jag är sugen. Blev köttet bra?

    Visst blev det bra, svårt att misslyckas med hängmörad oxfilé. Riktigt varmt järn oljat med rapsolja. I med köttet och stek hastigt tills det fått fin färg, precis innan man tar av järnet åker en liten klimp smör i för smakens skull. Potatisen gör man i förväg, tärnas och avsköljes för att bli av med stärkelsen. Sen steks den tills den har härlig färg med salt och peppar, steks i lite smör och olja. Löken ska också stekas separat tills den blir mjuk. Sen ställer blandar man lök och potatis och sätter in i varm ugn medans man fixar köttet. Det får du testa någon gång.

    Carrera65 wrote:
    Biff Rydberg! En av mina absoluta favoriter. På Prinsen i Sthlm gör dem den riktigt bra. Senapscremen ska egentligen vara vispad grädde med Colemans senapspulver (nej inte den Coleman) och lite socker. Så tar man en kall öl till det och en iskall 6:a Skåne.

    Ja visst är det gott, och jo jag vet att orginalet är med vispgrädde, colemans och senapsfrö, fick bli en lättare variant fransk senap och turkyoghurt. Öl och snaps ska det ju självfallet vara till…men gott likväl.

    Nu är lunchlådan även den lagad, blev en tager vad man hager köttfärsröra. Och kvällen avslutas med 4 kokta ägg.

    #241564
    Carrera65 wrote:
    Biff Rydberg! En av mina absoluta favoriter. På Prinsen i Sthlm gör dem den riktigt bra. Senapscremen ska egentligen vara vispad grädde med Colemans senapspulver (nej inte den Coleman) och lite socker. Så tar man en kall öl till det och en iskall 6:a Skåne.

    En konnässör verkar ha talat; i min förvillade värld blandades dock senapscremen i ”pytten”? Den kalla ölen, och den ännu kallare snapsen intages dock separat, även i min version.

Viewing 15 posts - 1,531 through 1,545 (of 1,782 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.