Home › Forums › Seriösa träningsjournaler › Gober börjar om
- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
10 januari, 2012 at 15:01 #241115Anonym anvandareMember
Ja, det är klart. Pump. Behöver ändå komma rätt nära. Och skinnjackan gnisslar nog väl mycket för att pyrscha på älg…
10 januari, 2012 at 17:07 #241116Anonym anvandareMemberRäven har rätt!
Krya på nu hörni
10 januari, 2012 at 17:47 #241117Anonym anvandareMemberMagnus Larsson wrote:Räven har rätt!Det får vi hoppas. Olagligt att jaga älg med hagel. T o m för Arnold.
10 januari, 2012 at 20:16 #241118Anonym anvandareMemberNu tror jag älghistorien är avklarad
Har som sagt legat riktigt lågt på kalorier nu ett tag och idag kände jag att jag behövde fylla på. Sagt och gjort så blev det köttfärsås på 500g nötfärs, jag uppskattar att det blev 1kg köttfärsås. 1kg köttfärsås och 100g pasta ligger nu i magen och jag sitter i soffan med en mage spänd som en bongotrumma och svettas bokstavligt talat som en gris.
Men en sådan dag när man fyller på kan nog vara bra, vem vet kanske till och med är frisk och kan träna imorrn.
11 januari, 2012 at 00:30 #241119Anonym anvandareMemberHur gjorde du din gober-köttfärssås, då?
11 januari, 2012 at 00:41 #241120Anonym anvandareMemberKöttfärs kan nog va bland den godaste mat man kan stoppa i sig! Stark krydda med Tacosmak då givetvis! :up:
11 januari, 2012 at 00:46 #241121Anonym anvandareMemberGettodachoppa wrote:Hur gjorde du din gober-köttfärssås, då?Det blev en liten tager vad man hager.
500g nötfärs
gul och röd paprika
gul lök
2 vitlöksklyftor
paprikapulver
chilipulver
oxbuljong
2dl Milda extra 4% (är ju trots allt diet)
chilisås
lite ketchup
salt och pepparlite vatten för extra vätska :up:
Efterrätt blev chokladpudding gjord på BS Casein och några klyftor apelsin.
11 januari, 2012 at 01:14 #241122Anonym anvandareMemberBuljong ska jag testa att ha i, det har jag aldrig kört med. Men jag väntar tills det är
dags att blir stor och stark igen. Vill ha i min grädde och röda mjölk för att få till den där
riktigt goda smaken.Hur skulle du göra den om du inte bantade?
kiRRe: ja, speciellt köttfärssås är så svinaktigt gott om man får till rätt kombo av ingredienser.
11 januari, 2012 at 01:33 #241123Anonym anvandareMemberGettodachoppa wrote:Buljong ska jag testa att ha i, det har jag aldrig kört med. Men jag väntar tills det är
dags att blir stor och stark igen. Vill ha i min grädde och röda mjölk för att få till den där
riktigt goda smaken.Hur skulle du göra den om du inte bantade?
kiRRe: ja, speciellt köttfärssås är så svinaktigt gott om man får till rätt kombo av ingredienser.
Testade en ny fond, minns inte märket men fonden ligger som gelé i små portionsförpackninar, mkt god. Annars kör jag Oxfond på flaska, godare än buljongtärningar. Vore det inte diet hade jag kört matlagning eller vispgrädde, annars ungefär samma
11 januari, 2012 at 17:36 #241124Anonym anvandareMemberNu pallade jag inte vänta längre. Drog i mig en pwo och några rejäla sprut nässpray och stack ner till gymmet.
Detta blev dagens resultat,
Bänkpress
95×3
90×4
90×4
90×4Lutande hantelpress
32,5×8
32,5×8Hantelpress axlar
27,5×6
27,5×6Sittande sidlyft
15×6
12,5×8Frenchpress
35×8
35×8Pushdowns rep
30×5
20×8CC
35×12
35×10Ja det där var väl ganska okej för att ha varit dunderförkyld några dagar och fortfarande snorig. Axelpressarna var tunga idag men annars kändes det bra.
Funderar på att ge Periodisk fasta ett försök igen och äta alla tre mål efter träningen. Ätfönster mellan 12-20 typ.
Idag ser kosten ut på detta viss,
1. 2 kokta ägg, Caseinshake med 20g havregryn, omega-3
2. EAA runt träning
3. Lövbiff med klyftisar och broccoli
4. Kycklinginnerfilé med grönsaker11 januari, 2012 at 19:40 #241125Anonym anvandareMemberSitter och glor lite på gamla journaler som ligger i delen vilande journaler. Många stora starka och roliga journaler det fanns på body en gång i tiden. 2007 verkade vara en bra tid.
11 januari, 2012 at 20:05 #241126Anonym anvandareMemberGober wrote:Sitter och glor lite på gamla journaler som ligger i delen vilande journaler. Många stora starka och roliga journaler det fanns på body en gång i tiden. 2007 verkade vara en bra tid.Agree på det, känns som att en del byggarjournaler las ned helt och att många sl rök till kolo. Tycker ändå att det kommit att bli en ganska bra atmosfär här på sista året: många roliga kufar
12 januari, 2012 at 16:05 #241127Anonym anvandareMemberLite rygg och biceps idag då,
Chin-up
+10kg x 6
+10kg x 4
kv x 8Prone Row hantlar, upptäckte att jag skrivit fel namn på övningen senaste veckorna/månaderna, wtf.
39,5×6
34×8
34×8baksida axlar
15×12
15×10Shrugs
100×10
100×10Stångcurl
45×6
40×8
30×10sittande v-rodd
75×6
75×6Snabbt litet pass, fick hålla en hantel med fötterna på chinsen och det var ju lite knivigt. Väntar på ett nytt bälte som är under tillverkning som jag tänkte köpa.
Längesedan jag slängde upp matbilder så kan väl dela med mig dagens postmeal,
[img=http://i41.tinypic.com/35na1br.jpg]Lammfärsbiffar med kesellatzatziki. 106g protein rakt in i biceps. Blev lite mkt kalorier men det får plats ett ganska rejält mål till iaf.
12 januari, 2012 at 18:14 #241128Anonym anvandareMemberOm det varit vanlig blandfärs så hade jag kastat mig över den där måltiden snabbare än kvickt.
Rödlök är ju också förbaskat gott till lite vad som helst. Ska göra en sallad till min
torskrygg nu, men glömde givetvis att köpa just rödlök.Kul att du hängde på lite vikt i chinsen, hoppas det tog fint.
12 januari, 2012 at 18:28 #241129Anonym anvandareMemberGettodachoppa wrote:Om det varit vanlig blandfärs så hade jag kastat mig över den där måltiden snabbare än kvickt.Rödlök är ju också förbaskat gott till lite vad som helst. Ska göra en sallad till min
torskrygg nu, men glömde givetvis att köpa just rödlök.Kul att du hängde på lite vikt i chinsen, hoppas det tog fint.
Jasså du gillar inte lamm? Testat eller du lever på myten att lamm smakar kofta?
Och vad har vi sagt om rödlöken, den ska alltid finnas i ditt skafferi :nono:
Chinsen tog ganska fint, kör dom långsamt och fint, är ju dock en bit kvar till 20kg plattan som jag körde med en gång i tiden, men de kommer nog snabbt nu när jag börjat med viktade chins.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.