Omstart

  • This topic is empty.
Viewing 15 posts - 136 through 150 (of 601 total)
  • Author
    Posts
  • #161630
    Flessa wrote:
    Hur djupt går du i benpressen och vad ligger PB:t på? 200 Kg i så många set på 10 : or är ganska maffigt.
    Tommy Ivarsson wrote:
    Vilken typ är benpressen utav? Är det en sån med släde och 45 graders uppåtlutning? Finns ju nämligen hur många olika sorters benpressar som helst där vikterna skiljer sig oerhört mycket.
    Men 200kg är en mäktig vikt att pressa ifrån sig, speciellt med tanke på din kroppsvikt. ;)

    Jag vet inte vad PB ligger på då jag aldrig testat. Jag går ned till 90 graders vinkel, men i de sista seten brukar jag inte orka det de sista repsen.

    Tack, men jag har nog klivit över 55 kg-strecket nu. ;)
    Benpressen jag kör i är väldigt likt den på bilden.

    #161631

    Påminner om våran benpress från Eleiko

    [img=http://www.eleikosport.se/gymfitness/admin/picture/20100104162647.jpg]Nåväl, huvudsaken är att det är tungt och bygger massa..

    #161632
    Flessa wrote:
    Grymt att dra av de seten i den pressen, riktigt imponerande. Lika imponerande är matbilderna du ständigt levererar i den tråden, kul att man delar matlagningsintresset med någon här. :up:

    Fortsätt kriga!

    Jo matlagningsintresset är väldigt stort! Det går som hand i hand med träningsintresset.

    Tommy Ivarsson wrote:
    Påminner om våran benpress från Eleiko
    Nåväl, huvudsaken är att det är tungt och bygger massa.. :D

    Wörd. Jag längtar dock tills jag kan börja köra benböj och frontböj igen!

    #161633

    Jämförelse form
    Bild 1 2009-11-17: 57-58 kg – Min bästa form
    Bild 2 2010-10-27: 52,5 kg – Efter förfallet pga axeln. Min sämsta form sen jag började träna, lägsta vikten sen jag var 12 år
    Bild 3 2010-12-17: 55 kg – Min dagsform efter dagens pass. Körde ett väldigt lätt överkroppspass för att testa axeln. Mitt första överkroppspass på drygt 2 veckor.

    #161634

    Snygg fysik Faran, mer kött så kommer det bli kanon!

    #161635
    faran wrote:
    Jämförelse form
    Bild 1 2009-11-17: 57-58 kg – Min bästa form
    Bild 2 2010-10-27: 52,5 kg – Efter förfallet pga axeln. Min sämsta form sen jag började träna, lägsta vikten sen jag var 12 år
    Bild 3 2010-12-17: 55 kg – Min dagsform efter dagens pass. Körde ett väldigt lätt överkroppspass för att testa axeln. Mitt första överkroppspass på drygt 2 veckor.

    Ett praktexempel på att det går att göra lean gains även fast man inte följer en slavisk diet bestående av enbart torr kyckling och sliskig fisk. Bra grejer!

    #161636

    Vafan, 2 månader? det är ju en jäkla skillnad. Väldigt snyggt, ser mer ut än 55kilo, det är bara att köra på, kommer bli grymt med x-antal kilo till.

    #161637

    Håller med Gober där, ser riktigt fint ut.

    #161638
    Albin wrote:
    Snygg fysik Faran, mer kött så kommer det bli kanon!
    nible wrote:
    Ett praktexempel på att det går att göra lean gains även fast man inte följer en slavisk diet bestående av enbart torr kyckling och sliskig fisk. Bra grejer!
    Gober wrote:
    Vafan, 2 månader? det är ju en jäkla skillnad. Väldigt snyggt, ser mer ut än 55kilo, det är bara att köra på, kommer bli grymt med x-antal kilo till.
    Yaldish wrote:
    Håller med Gober där, ser riktigt fint ut.

    Tack så mycket allihopa!
    Jag kommer fortsätta att träna så mycket axeln tillåter och fortsätta att inte räkna kalorier.

    För övrigt så var jag helt tömd och opumpad på mittenbilden så den är inte helt rättvis, men med det sagt så är det ändå stor skillnad på formen då och nu även fast det inte skiljer många kilo.
    Jag får väldigt ofta höra det du säger Gober; ”ser mer ut än 55 kg”. Jag antar att det är längden som är största boven. Med mina 166 cm har jag långt upp till himlen. :whistle:

    #161639

    Idag mår jag som jag förtjänar efter gårdagen. Drack alkohol mellan 10:30-02:00.

    Imorgon ska jag på återbesök hos axeldoktorn. Spännande att se vad han säger.

    #161640

    ..jag laddar med kakor.

    #161641

    Synd och dela dem, bättre och behålla hela längden så du kan äta dem som en baguette ;)

    #161642
    Gober wrote:
    Synd och dela dem, bättre och behålla hela längden så du kan äta dem som en baguette ;)

    Hehe. Jag tycker nästan det var synd att grädda dem i ugnen. Deg är farligt gott. :)

    #161643

    Du är grym Faran, kul att baka!

    #161644
    Albin wrote:
    Du är grym Faran, kul att baka!

    Ja det är skoj! Det enda tråkiga är att man måste städa upp efteråt. :)

Viewing 15 posts - 136 through 150 (of 601 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.