Home › Forums › Seriösa träningsjournaler › Omstart
- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
13 mars, 2011 at 10:33 #161855Anonym anvandareMember
Igår rykte jag dessa. Tydligen hade alla hål sytts igen. Doktorn sa ”vi har sytt det stora hålet och det på sidan. Det där bak tejpade vi igen”. Hmm? Troligtvis sågade han av benet och gick sen där ifrån och lät sköterskorna städa upp i såren och sen sy igen dem.
13 mars, 2011 at 15:13 #161856Anonym anvandareMemberJag fick ett sjukligt sug på Chorizo. Vad har jag brist på då?
..och sen kaffe på maten13 mars, 2011 at 16:30 #161857Anonym anvandareMemberDet där såg gott ut, speciellt kaffet!
13 mars, 2011 at 20:50 #161858Anonym anvandareMemberInspiration wrote:Det där såg gott ut, speciellt kaffet!Det var gott, både maten och kaffet.
14 mars, 2011 at 10:19 #161859Anonym anvandareMemberJag håller med! Var så sjukt längesedan man dörnade på ett par wurrar
MEN, jag väntar fortfarande på pajbilder!
Hur många pass har du tänkt köra nu under tillfriskningsperioden fö?
14 mars, 2011 at 15:57 #161860Anonym anvandareMemberTomas Tryffel wrote:Jag håller med! Var så sjukt längesedan man dörnade på ett par wurrarMEN, jag väntar fortfarande på pajbilder!
Hur många pass har du tänkt köra nu under tillfriskningsperioden fö?
Det kommer, jag lovar!
Jag har inte lagt upp något speciellt schema utan har tänkt träna lite sporadiskt. Eftersom jag bara kan träna ben och bål så tänkte jag försöka träna 2-3 gånger i veckan, beroende på om jag tränar ben och bål samma pass eller om jag delar upp det i två pass. Idag körde jag ett litet benpass med rörelseövningar för axeln mellan seten, och imorgon tänkte jag träna bål efter besöket hos sjukgymnasten.
Benpass[/b]
Benpress
200 kg (12 set x 8 reps)
Sittande vadpress
60-70 kg, 7-8 set, 6-8 reps
DONEInte så många övningar i det benpasset.
EAA före, 30g ON Whey efter. Sen gick jag hem och lagade renskav med grädde och sambal oelek.
14 mars, 2011 at 21:53 #161861Anonym anvandareMemberBra att du är igång och kör på, hur känns axeln nudå? Smärtor hela tiden eller bara när du använder den? Hur länge var du sjukskriven?
15 mars, 2011 at 10:44 #161862Anonym anvandareMembertorbjorn wrote:Bra att du är igång och kör på, hur känns axeln nudå? Smärtor hela tiden eller bara när du använder den? Hur länge var du sjukskriven?Det gör fortfarande ont när jag använder axeln eller försöker lyfta upp armen i axelhöjd. När jag bara sitter still känner jag inte så mycket.
Jag är sjukskriven fram till och med 17/4, men jag tvivlar starkt på att jag kommer kunna börja jobba då.15 mars, 2011 at 18:47 #161863Anonym anvandareMemberSjukgymnast och mage/ländrygg[/b]
Började dagen med ett besök hos sjukgymnasten. Jag fick lite nya övningar.Efter det gick jag och tränade mage, ländrygg och de nya rehabövningarna. Passet tog drygt 60 minuter. Innan passet intogs EAA, efter passet 30g ON Whey sen gick jag hem och åt chorizo, råstekt potatis, stekt lök och tre stekta ägg.
Nyss lagade jag fläskytterfilé med sambal oelek och egna potatisklyftor. Göttmos.
16 mars, 2011 at 15:34 #161864Anonym anvandareMemberPajer[/b]
I helgen bjöd jag familjen på middag med paj-tema.
Kyckling/bacon:
Grillad kyckling, bacon, 5 dl creme fraiche, purjolök, charlottenlök, vitlök, sambal oelek, paprika, sweet chili-sås, 125g mozarella, svartpeppar och salt. Ingen äggstanningKryddkorv/skinka/brie:
200g chorizo, 200g skinka, brieost, tomat, paprika, röd lök, gul lök, oregano, svartpeppar och salt. Äggstanning av ägg, creme fraiche, grädde, lite curry, salt och svartpeppar.Efterrätt:
Sötpotatispaj gjord av 400g sötpotatis, vaniljgrädde.16 mars, 2011 at 15:47 #161865Anonym anvandareMemberYes! Fullträff, Mr. Danger!
Låter hur gott som helst, och ser klockrent ut.
Är som sagt mest fundersam på hur sötpotatispajen smakade, som sagt. Bettar att den var riktigt god.16 mars, 2011 at 19:11 #161866Anonym anvandareMemberTomas Tryffel wrote:Yes! Fullträff, Mr. Danger!Låter hur gott som helst, och ser klockrent ut.
Är som sagt mest fundersam på hur sötpotatispajen smakade, som sagt. Bettar att den var riktigt god.Det var faktiskt sjukt gott också!
Sötpotatispajen var helt galet god! Alla andra var skeptiska på sötpotatisen innan de smakade, men när de väl hade smakat sa de att det var bland de godaste pajerna de ätit. :up:Eftersom pajen ska vara i ugnen i 60-70 minuter förgräddade jag pajen i 50 minuter innan jag gjorde de andra pajerna, och så gräddade jag klart den efter middagen. Så här såg den ut efter förgräddningen. Tyvärr råkade jag förstöra gallret när jag hade folie över den så att degen inte skulle bli bränd.
17 mars, 2011 at 14:36 #161867Anonym anvandareMemberJag skulle egentligen kört benträning och rehabtränat axeln idag, men då jag fortfarande har träningsvärk sen förra benpasset och har ont i axeln så skjuter jag upp det tills imorgon. Jag laddar med att äta tacos idag istället.
18 mars, 2011 at 18:35 #161868Anonym anvandareMemberMage/ländrygg/rehab axel[/b]
Passet tog drygt 50 minuter. EAA före och 30g ON Whey efter. Post work out meal blev 350g fläskytterfilé med grädde och sambal oelek, ett par borstade potatisar, en ångkokt bukett broccoli samt lite gurka och tomat.
18 mars, 2011 at 21:39 #161869Anonym anvandareMemberSåg fan gött ut det där! Har du en ångkokare hemma eller kör du på nått annat sätt?
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.