Home › Forums › Seriösa träningsjournaler › Smaskig dwarf-offseason
- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
11 januari, 2011 at 20:54 #55861Anonym anvandareMember11 januari, 2011 at 20:54 #232157Anonym anvandareMember
Tänkte att nu är det dags att jag gör ett försök till en liten träningsjournal nu när det är dags att bulka lite halvseriöst fram till april/maj för att sedan bli lite söt igen tills de vackra sommardagarna.
Förrutom träning är mat, kost och matlagning min absolut största passion här i livet därför har jag väldigt kreativ offseason när det gäller matfronten men håller mig självklart inom mina egna utsatta kaloriemål för dagen.Ålder: 21
Vikt: (nuvarande) 67-68
Längd: 166!
Gym: Borlänge AK-styrkegym
Bakgrund Började med att jag var ganska tjock och tog tag i livet med träning o hälsa i slutet på gymnasiet. Från o med Maj-Dec gick jag ner cirka 20kilo genom endast egenlärda kunskaper.
Sen dess har man styrketränat ganska frenetisk utan paus och nu är målet inställt mot Luciapokalen i -70 detta eller nästa år beroende på hur det går för migI sommras gjorde jag min livs första riktigt seriösa inför tävlingsdiet och jag kände att jag lyckades riktigt bra.
Gick från vårens bulk 77 till cirka 65 på fotograferingsdagen med egen strukturerad vattentömning som självklart kunde varit bättre
Nu ligger vikten som sagt på cirka 67-68 så jag har hållt i min form väldigt bra men det har självklart resulterat i att det har gått ganska uselt på gymmet under vinterperioden med små styrkeökningar.
Men nu skall skutan vändas!Träningsstats(mina ”pb”)
Benböj – 140kg x 2 @ 67kg
Marklyft – 205kg x 1 @ 67kgHoppas ni uppskattar detta och hjälper en annan på traven
Mvh Erik11 januari, 2011 at 21:05 #232158Anonym anvandareMemberAxlar på schemat idag och min högeraxel har strulat lite från och till av någon anledning så måste tyvärr köra ganska så lugnt i pressar.
Sittande hantelpress:
12½x20x2
25×15
27½x10
30×8 – Drop till 20 och fick nog iväg 5Framsida hantellyft.
15x12x3Sidolyft
12½x15
12½x12
12½x10Liggande i cable för baksida
15×25
15×20
17½x15
Ovansida axlar i stånde vadpressmaskin!
50×15
70×10
70×8Trapztjofräs med 20kg stång
70×15
110×15
110×10
70×8Helt ok, men inga i närheten av vikterna jag brukade få iväg under min tjockisperiod i våras. Men jag strävar iaf efter det
Dagens mat:
Frukost
Gröt med äggvita, mjölk och matlagningsgrädde
Keso, kvarg med jordgubbar, matlagningsgrädde och vaniljwheyMiddag
Försök till mac&cheese
Makaroner, mjölk, ost, matlagningsgrädde, kalkon, ärtor, lök, svampKvällsmat
Kvällsmat alá Erik(blir ofta detta nu)
Kvarg, keso, whey, lättvispgrädde, jordgubbar med krossade pepparkakor(eller sötmandel om jag ska känna mig lite nyttigare)11 januari, 2011 at 21:06 #232159Anonym anvandareMemberJ.v.K wrote:Kul att du drar igång en journal erik alltid undrat hur du tränat, och du åt enligt IF/PF va?iaf riktigt härliga matbilder du brukar bjuda på :up:
Körde PF en gång i tiden men numera äter jag beroende på när jag vaknar och hur jag känner mig, jag har aldrig problem att äta tillräckligt.
Det brukar bli 3-4 måltider per dag samt shake efter träningspasset.12 januari, 2011 at 09:45 #232160Anonym anvandareMemberTänkte bara ge en liten snabb update denna morgon.
Fin sömn inatt på cirka 8½h och gårdagen på 13½h så nu börjar man bli relativt utvilad igen!
Morgonvikt 68.3, höjt kolhydraterna lite nu så några extra hg blir det i början.Riktigt fint att vakna upp och se att ett nytt epicmealtime är ute!
[youtube=eah23WvLYsQ]Bjuder även på en bild från gårdagens ”Mac&Cheese” som blev lite stressat då jag ville äta till halv 8 hos mig så blev lite för rinnig ;(
Uppdaterar senare med dagens ryggpass och food
// E12 januari, 2011 at 10:19 #232161Anonym anvandareMemberLycka till! Du verkar ju vara i grym form, så är säker på att du kommer kunna bulka på dig bra nu under våren!
12 januari, 2011 at 19:12 #232162Anonym anvandareMemberDagens träning: Rygg & baksida lår
Chins:
10x10x8Marklyft
60×10
100×8
140×7
180×5
180×4Hantelrodd
40×8
40×6
40×7V-Bar neddrag
40×12
50×10
60×8
70×4 – drop till 30×6Hyperextensions
2xfailStiffleg
35×12
40×12
42½x12Glutemaskin alá kai green
Max x 25×3Sittande bencurl
40×12
45×12
50×10 – drop till 30×4Dagens food:
1: Gröt med äggvita. Keso, kvarg med jordgubbar och whey samt en äggmacka.
2: Potatismos med köttbullar, självklart allt hemmagjort….
3: Keso, kvarg, whey, lättvispgrädde och jordgubbar
12 januari, 2011 at 20:00 #232163Anonym anvandareMemberJ.v.K wrote:Riktigt fina marklyft :up:
hur ser ditt träningsschema ut? eller kör du på känn?Brukar bli:
Bröst + mage
Armar
Ben
Axlar + baksida lår
Rygg + baksida lår
Repeat12 januari, 2011 at 20:05 #232164Anonym anvandareMemberGrym form! , lite mer tuttar hade inte skadat av dem bilderna jag kan se
12 januari, 2011 at 20:34 #232165Anonym anvandareMemberDeluxe wrote:Grym form! , lite mer tuttar hade inte skadat av dem bilderna jag kan seUtan tvekan helt korrekt :-] men allt behövs det massvis mer utan
Flessa wrote:Fan vilken trevlig journal. matlagning, träning & massor med roliga bilder, precis som det ska vara. kommer garanterat att följa denna ihärdigt.Tack o välkommen!
13 januari, 2011 at 14:02 #232166Anonym anvandareMemberKände redan när jag vaknade att axeln vart fucked sen marklyft igår. Man vill ju inte ta pauser i träningen heller
Så fick ta det ganska lugnt på gymmet idag med mycket uppvärmning + att jag vart ganska sliten och trött så dagens pass blev rejält uselt faktiskt.Dagens pass: Bröst + mage
Bänkpress
20×15
40×15
40×15Liggande hantelpress
15×20
35×10
37½x7
40×5Incline maskin
55×12
60×8
65×7Incline flyes
17½x12
17½x10
17½x10Bröstpressmaskin
40×20
30×13 typDecline situps
15×2
Magmaskin
30×10
30×6
Liggande bänk benlyft?x15
x15Sidolutningar med hantlar(obliques)
12½x15
12½x15Dagens mat
1: Gröt med äggvita samt keso, kvarg, whey, jordgubbar och en skvätt lättvispgrädde.
2: Potatismos med stekt nötfärs, lök och greeen beeeens
3: Potatismos med stekt kyckling, lök och green beeeans
4: Kvarg, keso, whey, lättvispgrädde och jordgubbarIngen skojsig mat att titta på idag så bidrar med en helt random matbild från någon cheatdag.
13 januari, 2011 at 14:18 #232167Anonym anvandareMemberGod blessing you.
Bra form ! Bra pass du leverar.
Keep fightin’
13 januari, 2011 at 21:27 #232168Anonym anvandareMemberStark som en islandshäst (ja, jag syftar på din längd och vikt). Kör hårt gubben.
14 januari, 2011 at 19:28 #232169Anonym anvandareMemberMorgonvikt: 67.7
Idag vaknade man tidigt vid kl 6 och gav upp vid halv 7, kände ingen direkt hunger förrän vid 10 så till dagen i ära blir det 3 mål.
Drog iväg runt 1 och inhandlade lite för morgondagens cheat! Återkommer med vad det blir imorgon =>Armar stod på schemat denna svinkalla eftermiddag (-16) och här kör jag alltid lugna och strikta rörelser för det är då den underbara pumpen kommer.
(Då jag inte skriver ner under passet så må det hända att allt inte är 100%, men 99% skall det vara :-])Uppvärmning: Kabeldrag med snöre
20 x 15 x 3Viktade dips
25kg x 12
25kg x 8
25kg x 8 – drop x4
Liggande tricepspress
35 x 12
35 x 9
35 x 6Kabel Pushdowns med v-handtag
50×14
60×12
70×7 -> drop 30×3Stående kabelcurl(zbar)
30x15x2
50×12
60×8
60×7
Sittande hantelcurl utan ryggstöd
17½x7
17½x7
17½x6 – sjuk kontaktHammercurls – 3-4 sek på tillbakavägen
15x8x3Underarmar
20kg stång x 20 x 2Dagens mat i all ära blev
1: 2 skivor Rasker pågen med julkalkon och senap och den andra med philadelphiaost (5%) samt lite regulärost samt kvarg, keso, whey, jordgubbar med lättvispgrädde.
2: Såhär en fredag dagen innan cheatdagen kände man sig lite extra kulinarisk i köket så körde en köttfärsstubbe som innehöll, fetaost, creme fraisch, philadelphiaost och soltorkade tomater. Till det lite potatis, lök och kethup.
3: Kvarg, keso, whey, lättvispgrädde och jordgubbar.14 januari, 2011 at 20:35 #232170Anonym anvandareMemberFlessa wrote:Ja.. vad säger man? Bra jobbat och underbar Journal :up:Hehe, skriver bara så som jag vill läsa folks journaler och själv uppskattar jag mer än allt att se hur kreativa folk är i köket.
Borde ha skrivit som topic att jag siktar på LP-11 -70 så kanske det skulle funnits fler intressenter :-] -
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.