Home › Forums › Seriösa träningsjournaler › Smaskig dwarf-offseason
- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
8 mars, 2011 at 23:46 #232291Anonym anvandareMember
Åfan det nämnde du inte på gymmet. Grattis till PB!
9 mars, 2011 at 19:47 #232292Anonym anvandareMemberMorgonvikt: 68.9
Hela dagen har bara varit grå och jävlig. Sämst väder och snöblandat blaskregn, ingen sol och har varit trött hela dagen.
Men tillslut kom man iväg till gymmet för att få benen undanstökade, men tröttheten satt fast.
Gick skit i squaten så av ren ilska fortsatte jag på 130
= Sämst dag.Dagens pass: Framsida lår + vader
Squat:
20×15
20×15
60×10
100×6
120×6
130×4
130×4
130×3
130×3
100×8Benspark:
40×15
50×15
60×12
70×10
80×9Insida lår-maskin:
70×25
70×25Stående vadpress:
100×15
150×15
180×15
200×25
200×25Sittande vadpress:
50×15
50×15
50×10Mat:
1: Gröt, ägg osv
2: Lunch på nötfärs och pastasås
3: Potatis i ugn med biff och en hel del löksås
4: Keso o grejer9 mars, 2011 at 22:35 #232293Anonym anvandareMemberVad har du gjort biffen på? Kött, kryddor osv..?
9 mars, 2011 at 22:58 #232294Anonym anvandareMemberVästkustarn wrote:Vad har du gjort biffen på? Kött, kryddor osv..?Lyxade till det och blandade i 1 äggula, sen salt och vitpeppar, som en köttbulle fast utan grädde i smeten och annan form
Blir väldigt mycket trevligare och saftigare än köra på plain nötfärs, även ifall man kan få till det saftigt med.10 mars, 2011 at 09:47 #232295Anonym anvandareMemberErikHB wrote:Lyxade till det och blandade i 1 äggula, sen salt och vitpeppar, som en köttbulle fast utan grädde i smeten och annan form
Blir väldigt mycket trevligare och saftigare än köra på plain nötfärs, även ifall man kan få till det saftigt med.ok, va kommer de sig att du inte använder äggvitan?, blir det saftigare utan?
10 mars, 2011 at 15:04 #232296Anonym anvandareMemberVästkustarn wrote:ok, va kommer de sig att du inte använder äggvitan?, blir det saftigare utan?Eftersom jag använder mig av fryst nötfärs då man inte alltid har färsk på bordet så blir den lite vattnigare, använder jag vitan med så blir färsen blaffsig som fan + att den gör ingen nytta när det gäller smaksättning ändå.
10 mars, 2011 at 15:05 #232297Anonym anvandareMemberÄggvitan har även en förmåga att få burgare/biffar osv att svälla. Jag kör alltid bara på gulan för att vara säker
Dina matbilder är riktigt fina Erik! Ser ut att smaka riktigt gott.
10 mars, 2011 at 15:09 #232298Anonym anvandareMemberMorgonvikt: 69.1kg, ökat kolhydratsintaget lite nu den senaste veckan och håller mig konstant över 150 istället som innan 100-150, så kan vara det som gör att man ökar lite extra nu i dagarna.
Jobbet nalkas om 1h så blev ett tidigt och relativt snabbt armpass idag vilket jag säkerligen lär ångra senare när jag lyfter smörlådorna ;(
Dagens pass: Armar
Bicepscurl z-stång+kabel med stöd
70×12
75×9
75×8Hantelcurl med stöd
12½x12
15×10
15×10Stående hantelcurl båda samtidigt
15×10
17½x8
17½x8Stångcurl i kabel
40×15
50×12Tricepspressar i bänken
50×15
60×12
70×10Kabel extensions 1 arm:
10×12
12½x10
15×10Bakom huvudet extensions
3set (25-15 reps)Dagens mat: Alá Carte
1: Härlig sommargröt med färska bär
2: Krämig vitlöksost & dijon kyckling, serveradas med färskt nyplockat ris.
3: Pestomarinerad nötfärs, serveras med nyplockat ris toppat med färska oliver.
4: Färsk Cottage Cheese med päronsplitskräm och nymixade jordnötter toppas med nymalen kanel.11 mars, 2011 at 19:49 #232299Anonym anvandareMemberMorgonvikt: 68.9kg
Efter jobbet igår kom man inte i säng förrän vid halv 2 och blev till att sova rätt länge vilket säkert bidrog till att jag var sjukt trött hela dagen.
Behöver vila kroppen nu känner jag, blir lite väl mycket träning och jobb.
Imorgon är det som sagt lördag fast imorgon blir det lite fest istället för den vanliga svullarlördagen, men ingen faraDagens pass: Axlar
Hantelpressar:
15×15
15×15
22½x8
27×8
32½x8
35×7
35×5Pressar bakom i smith:
50×8
50×8
50×6Framåtlutande armhöjningar för baksida:
12½x15
12½x16
12½x14Sidolyft med hantlar:
12½x12
15×12
17½x10 drop -> 7½x6Stående militärpress:
50×8
50×8
50×6Shrugs med stång:
90×15
110×12
110×12
110×12
Dagens mat:
1: Gröt, ägg o mjölk
2: 2 150g burgare med korvbrödbagarens bröd, tycker de är för tjocka och små i omkretsen, sen är toppen grymt tjock och botten tunn.
3: Keso, cassein, mjölk, js12 mars, 2011 at 18:23 #232300Anonym anvandareMemberMorgonvikt 68.9kg
Första lördagen sedan årsskiftet jag inte har en standard ätardag, men kan behöva lite paus ifrån det så mina cravings blir lite bisarra.
Ikväll skall det intas en gnutta alkohol, första gången sedan nyår så det kommer inte krävas mycket x).Dagens pass: Baksida lår + rygg
Liggande bencurl:
5set(12-8 reps)Glutes maskin:
75×25
75×25
75×25Sittande bencurl:
40×12
45×10
50×9
55×8Marklyft: Kändes ganska bra och tyckte jag höll upp ryggen bra.
70×6
100×6
130×7
160×6
180×3Stående stångrodd:
70×12
80×12
80x?Smalgrepsrodd sittande på bänk:
60×12
75×12
75×15Rygglyft:
kv+10kg x 15
kv+10kg x10Stående latsdrag:
40×25
60×20Totalt sliten som man är så är det äntligen vilodag imorgon och det firas med jobb 16-23.45. Gotta keep them money rollin
Dagens mat:
1: Protein och lite gröt
2: Proteinmål och grönsaker + lite dressing1 vecka får den jäveln vänta
[img=http://i53.tinypic.com/55jb4p.jpg][img=http://i54.tinypic.com/2agsvi8.jpg]Lite småvarmt med långkalsonger idag, då säger dem Hej![img=http://i52.tinypic.com/qmx5rt.jpg]12 mars, 2011 at 18:32 #232301Anonym anvandareMemberRakat där på framsidan av låret eller? Funderar själv men är lite skrajj
12 mars, 2011 at 19:47 #232302Anonym anvandareMemberOli wrote:Rakat där på framsidan av låret eller? Funderar själv men är lite skrajjFörsöker alltid hålla benen/framsida kropp rakat, inte lika noga nu under offseason tyvärr.
Ryggen kommer man tyvärr inte åt speciellt bra.12 mars, 2011 at 20:22 #232303Anonym anvandareMemberErikHB wrote:Försöker alltid hålla benen/framsida kropp rakat, inte lika noga nu under offseason tyvärr.
Ryggen kommer man tyvärr inte åt speciellt bra.Schysst journal förresten. Tittar in ganska ofta och gjort så ett tag utan att skriva dock. Lycka till!
12 mars, 2011 at 20:27 #232304Anonym anvandareMemberSchysst delning på låren!
Fina marklyft för övrigt.
Bara att uthärda en vecka, eller gå loss på den när suget faller in13 mars, 2011 at 01:57 #232305Anonym anvandareMemberBlev lite tidigare hem från festen, folk är så stela och supa är tråkigt tycker jag.
Smålullig som man vart var cravningsen ganska enorma så varför inte.
3 tunnbröd med smör och leverpastej
2 farmors bullar
200-250g Sia Berte Kladdkaka, jävla så fin!
Lösgodis
Pepparkakor
Minidigestive med ost
Rasker med kethup och ost i micron.
mm
blev nog runt 3000kcal där på 30min… smaskens! -
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.