Smaskig dwarf-offseason

Home Forums Seriösa träningsjournaler Smaskig dwarf-offseason

  • This topic is empty.
Viewing 15 posts - 136 through 150 (of 416 total)
  • Author
    Posts
  • #232291

    Åfan det nämnde du inte på gymmet. Grattis till PB!

    #232292

    Morgonvikt: 68.9

    Hela dagen har bara varit grå och jävlig. Sämst väder och snöblandat blaskregn, ingen sol och har varit trött hela dagen.
    Men tillslut kom man iväg till gymmet för att få benen undanstökade, men tröttheten satt fast.
    Gick skit i squaten så av ren ilska fortsatte jag på 130
    = Sämst dag.

    Dagens pass: Framsida lår + vader

    Squat:
    20×15
    20×15
    60×10
    100×6
    120×6
    130×4
    130×4
    130×3
    130×3
    100×8

    Benspark:
    40×15
    50×15
    60×12
    70×10
    80×9

    Insida lår-maskin:
    70×25
    70×25

    Stående vadpress:
    100×15
    150×15
    180×15
    200×25
    200×25

    Sittande vadpress:
    50×15
    50×15
    50×10

    Mat:
    1: Gröt, ägg osv
    2: Lunch på nötfärs och pastasås
    3: Potatis i ugn med biff och en hel del löksås
    4: Keso o grejer

    #232293

    Vad har du gjort biffen på? Kött, kryddor osv..?

    #232294
    Västkustarn wrote:
    Vad har du gjort biffen på? Kött, kryddor osv..?

    Lyxade till det och blandade i 1 äggula, sen salt och vitpeppar, som en köttbulle fast utan grädde i smeten och annan form :P
    Blir väldigt mycket trevligare och saftigare än köra på plain nötfärs, även ifall man kan få till det saftigt med.

    #232295
    ErikHB wrote:
    Lyxade till det och blandade i 1 äggula, sen salt och vitpeppar, som en köttbulle fast utan grädde i smeten och annan form :P
    Blir väldigt mycket trevligare och saftigare än köra på plain nötfärs, även ifall man kan få till det saftigt med.

    ok, va kommer de sig att du inte använder äggvitan?, blir det saftigare utan?

    #232296
    Västkustarn wrote:
    ok, va kommer de sig att du inte använder äggvitan?, blir det saftigare utan?

    Eftersom jag använder mig av fryst nötfärs då man inte alltid har färsk på bordet så blir den lite vattnigare, använder jag vitan med så blir färsen blaffsig som fan + att den gör ingen nytta när det gäller smaksättning ändå.

    #232297

    Äggvitan har även en förmåga att få burgare/biffar osv att svälla. Jag kör alltid bara på gulan för att vara säker :)

    Dina matbilder är riktigt fina Erik! Ser ut att smaka riktigt gott.

    #232298

    Morgonvikt: 69.1kg, ökat kolhydratsintaget lite nu den senaste veckan och håller mig konstant över 150 istället som innan 100-150, så kan vara det som gör att man ökar lite extra nu i dagarna.

    Jobbet nalkas om 1h så blev ett tidigt och relativt snabbt armpass idag vilket jag säkerligen lär ångra senare när jag lyfter smörlådorna ;(

    Dagens pass: Armar

    Bicepscurl z-stång+kabel med stöd
    70×12
    75×9
    75×8

    Hantelcurl med stöd
    12½x12
    15×10
    15×10

    Stående hantelcurl båda samtidigt
    15×10
    17½x8
    17½x8

    Stångcurl i kabel
    40×15
    50×12

    Tricepspressar i bänken
    50×15
    60×12
    70×10

    Kabel extensions 1 arm:
    10×12
    12½x10
    15×10

    Bakom huvudet extensions
    3set (25-15 reps)

    Dagens mat: Alá Carte
    1: Härlig sommargröt med färska bär
    2: Krämig vitlöksost & dijon kyckling, serveradas med färskt nyplockat ris.
    3: Pestomarinerad nötfärs, serveras med nyplockat ris toppat med färska oliver.
    4: Färsk Cottage Cheese med päronsplitskräm och nymixade jordnötter toppas med nymalen kanel.

    #232299

    Morgonvikt: 68.9kg

    Efter jobbet igår kom man inte i säng förrän vid halv 2 och blev till att sova rätt länge vilket säkert bidrog till att jag var sjukt trött hela dagen.
    Behöver vila kroppen nu känner jag, blir lite väl mycket träning och jobb.
    Imorgon är det som sagt lördag fast imorgon blir det lite fest istället för den vanliga svullarlördagen, men ingen fara :)

    Dagens pass: Axlar

    Hantelpressar:
    15×15
    15×15
    22½x8
    27×8
    32½x8
    35×7
    35×5

    Pressar bakom i smith:
    50×8
    50×8
    50×6

    Framåtlutande armhöjningar för baksida:
    12½x15
    12½x16
    12½x14

    Sidolyft med hantlar:
    12½x12
    15×12
    17½x10 drop -> 7½x6

    Stående militärpress:
    50×8
    50×8
    50×6

    Shrugs med stång:
    90×15
    110×12
    110×12
    110×12

    Dagens mat:

    1: Gröt, ägg o mjölk
    2: 2 150g burgare med korvbrödbagarens bröd, tycker de är för tjocka och små i omkretsen, sen är toppen grymt tjock och botten tunn.
    3: Keso, cassein, mjölk, js

    #232300

    Morgonvikt 68.9kg

    Första lördagen sedan årsskiftet jag inte har en standard ätardag, men kan behöva lite paus ifrån det så mina cravings blir lite bisarra.
    Ikväll skall det intas en gnutta alkohol, första gången sedan nyår så det kommer inte krävas mycket x).

    Dagens pass: Baksida lår + rygg

    Liggande bencurl:
    5set(12-8 reps)

    Glutes maskin:
    75×25
    75×25
    75×25

    Sittande bencurl:
    40×12
    45×10
    50×9
    55×8

    Marklyft: Kändes ganska bra och tyckte jag höll upp ryggen bra.
    70×6
    100×6
    130×7
    160×6
    180×3

    Stående stångrodd:
    70×12
    80×12
    80x?

    Smalgrepsrodd sittande på bänk:
    60×12
    75×12
    75×15

    Rygglyft:
    kv+10kg x 15
    kv+10kg x10

    Stående latsdrag:
    40×25
    60×20

    Totalt sliten som man är så är det äntligen vilodag imorgon och det firas med jobb 16-23.45. Gotta keep them money rollin

    Dagens mat:
    1: Protein och lite gröt
    2: Proteinmål och grönsaker + lite dressing

    1 vecka får den jäveln vänta :(
    [img=http://i53.tinypic.com/55jb4p.jpg][img=http://i54.tinypic.com/2agsvi8.jpg]Lite småvarmt med långkalsonger idag, då säger dem Hej![img=http://i52.tinypic.com/qmx5rt.jpg]

    #232301

    Rakat där på framsidan av låret eller? Funderar själv men är lite skrajj :D

    #232302
    Oli wrote:
    Rakat där på framsidan av låret eller? Funderar själv men är lite skrajj :D

    Försöker alltid hålla benen/framsida kropp rakat, inte lika noga nu under offseason tyvärr.
    Ryggen kommer man tyvärr inte åt speciellt bra.

    #232303
    ErikHB wrote:
    Försöker alltid hålla benen/framsida kropp rakat, inte lika noga nu under offseason tyvärr.
    Ryggen kommer man tyvärr inte åt speciellt bra.

    Schysst journal förresten. Tittar in ganska ofta och gjort så ett tag utan att skriva dock. Lycka till!

    #232304

    Schysst delning på låren!
    Fina marklyft för övrigt.
    Bara att uthärda en vecka, eller gå loss på den när suget faller in

    #232305

    Blev lite tidigare hem från festen, folk är så stela och supa är tråkigt tycker jag.
    Smålullig som man vart var cravningsen ganska enorma så varför inte.
    3 tunnbröd med smör och leverpastej
    2 farmors bullar
    200-250g Sia Berte Kladdkaka, jävla så fin!
    Lösgodis
    Pepparkakor
    Minidigestive med ost
    Rasker med kethup och ost i micron.
    mm
    blev nog runt 3000kcal där på 30min… smaskens!

Viewing 15 posts - 136 through 150 (of 416 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.