Home › Forums › Seriösa träningsjournaler › Smaskig dwarf-offseason
- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
4 april, 2011 at 19:04 #232336Anonym anvandareMember
Morgonvikt: 69.5
Härlig ny vecka med en grå morgon följt av strålande solsken och vårvärme, gillas!
Idag vart det benen på tur och nu ska man väl äntligen kunna bränna av ett bra pass när det gått så jävla dåligt.
Så efter 1h eftermiddags powernap bar det iväg.
Riktigt bra pass idag faktiskt så skall absolut inte klaga.Benspark:
30×8
40×8
50×8
60×8
70×8Squat:
20×15
60×10
80×8
100×8
120×6
130×5½
140×3
145×2
100×9Benpress:Smalt fotfäste:
200×12
230×12
250×11Insida lår:
70×20
70×25Vadpress i hacksquat:
50×20
50×20
80×20Sittande vadpress:
50×15
50×16
50×17Stående vadpress:
150×15
150×15Dagens mat:
1: Gröt, ägg, mjölk och jordgubbar
2: Riskakor med smör och ost. Gröt med cassein, mjölk och jordgubbar.
3: Köttfärsröra med blåmögelost och spagetti
4: Keso, cassein, jordnötssmör och mjölk5 april, 2011 at 13:52 #232337Anonym anvandareMemberJobb i eftermiddag vilket innebar förmiddagspass.
Armarna stod på tur och brände av ett skönt pass med fokus på kontakt och ganska många reps.Dagens: Armar
Bicepscurl(20kgstång):
20x20x2
40×12
45×10
50×8
50×7Raka Z-barcurls med stöd i kabelpress:
40×15
50×12
50×12
55×8Hammercurls:
17½x10
20×10
22½x8
25×6Smalgrepps bänkpress:
50×20
60×18
70×12Overhead extensions:
12½x10
12½x10
12½x10Triceps pushdowns(omvänt grepp:
40×20
60×18
80×12 -> Drop 40×6Dagens gödning:
1: Gröt, äggvita, ägg, mjölk med jordgubbar
2: Stekt kyckling med potatis i ugn, primörer samt guacamole
3: Jobblunchlådan, börjar bli tråkig nu
4: Keso, cassein, mjölk, jordnötssmör, kommer aldrig bli tråkigt[img=http://i52.tinypic.com/mv1axg.jpg]
6 april, 2011 at 19:09 #232338Anonym anvandareMemberBen, armar, axlar, bröst ja allt värker, vart inge roligt att jobba igår med galen träningsverk i låren och korsryggen, lagerjobb är ej att rekommendera då.
Sliter som fan nu då det blir lite extra vilodagar i till helgen då jag skall iväg till Stockholm som har varit jobbdrivkraften i 5 veckor nu!
Skall hälsa på brorsan, shoppa loss i big city och avsluta med att käka brunch7 april, 2011 at 14:04 #232339Anonym anvandareMemberMorgonvikt 69.4
Inatt blev det ingen lugn och fin sömn heller då tydligen grannens toastol vart sönder och stod och heltidspola i 15h i sträck.
Alltid ska det vara något men fastighetskötaren fixade det och ska kontakta personen som äger lägenheten så det blir fixat.
Aja, hoppas på grymt lugnt inatt efter jobbet då jag kommer vara totalt utmattadDagens pass: Extrapass bröst med fokus reps och incline + lite mage
Incline hantelpress:
6set 15-8 reps upp till 32½
Incline bänkpress:
4set 8-12 reps 60kgSmal pecdec:
3set 15-12 repsBent-Arm Dumbbell Pullover:
3set 15-12 reps upp till 30kgViktade crunches i maskin:
25×15
25×15
30×15Benlyft:
x15
x15Obliques:
25×30Löjligt klen idag men inte så konstigt efter veckan som varit, hade det på känn ändå och idag var bara ett extrapass för pecsen.
Dagens:
1: Frukostgröten
2: Nötfärs och pasta
3: Nötfärs och ris
4: Keso, cassein, mjölk med jordnötssmör8 april, 2011 at 19:35 #232340Anonym anvandareMemberMorgonvikt 68.6kg
Inatt fick jag äntligen lugn och ro med sömnen, kändes riktigt skönt.
Somnade som en stock efter 8h hårt slit på jobbet så idag vart kroppen lite gladare men ändå rätt sleten efter veckan som varit.
Rygg kördes idag och det var sista passet innan 2 dagars vila nu i och med att jag ska till Stockholm imorgon o/.
Blir att besöka Saluhallen, English Shop mm sen avsluta dagen med att äta en fin och lyxig Stockholms-brunchbuffé.
Skall komma ihåg att ta så mycket bilder jag kan på maten, synd bara att man lämnar DSLR-en hemma så blir massa fjantiga mobilbilder.Dagens pass: Rygg med fokus strikt och tjocklek
Marklyft: Börjar kännas bra nu när efter man slutat rulla och börjat koncentrera sig på tekniken mer. 4an på 180 kändes riktigt enkel så snart skall man nog kunna ge sig på maxningar.
70×12
100×10
130×6
160×6
180×4
130×6Latsdrag framför:
60×10
70×10
80×10
Bakom:
50×12
60×12Hantelrodd:
37½x10
37½x10
37½x8Upphöjd smalgreppsrodd supersetat med latsdrag framför:
70×12 – 20×20
80×10 – 30×15
80×10 – 40×15Ryggresningar:
x20
x20
x15Dagens mat:
1: Stor port gröt, samt 1 macka och 1 riskaka med ost och smör
2: Krämig kycklinggryta med pasta
3: Keso, cassein, mjölk och jordnötssmör[img=http://i56.tinypic.com/2m31nkl.jpg]
8 april, 2011 at 23:59 #232341Anonym anvandareMemberSnart får du lägga upp lite recept, maten ser riktigt go ut! :up:
9 april, 2011 at 06:35 #232342Anonym anvandareMemberVästkustarn wrote:Snart får du lägga upp lite recept, maten ser riktigt go ut! :up:Hehe ska ske! :p Roligt när folk frågar om det, då vet man att det iaf ser aptitligt ut
On the sidenote, vaknade kl 6 idag som ett barn på julafton så steg upp.
Tar tåget 07.55 till Stockholm och det skall bli underbart på alla sätt och vis.
Update blir på söndagkväll misstänker jag, så peace out tills dess!Hittade även dessa på Willys igår, inte sett förrut faktiskt så bör vara nya. Får bli att testa i framtiden
10 april, 2011 at 20:07 #232343Anonym anvandareMemberHelgen:
Åkte som sagt och hälsade på brorsan i Stockholm lördag morgon och kom hem idag på eftermiddagen.
Vi gick runt och kikade lite i affärer sen drog vi till Söderhallarna och jag kikade runt bland kött, ost och delikatessbutikerna samt att jag kollade in The English Shop.
Tyvärr hade de mest Engelska saker, trodde det var mycket USA import men de hade inte så mycket.
Köpte dock en påse original Skittles då jag velat smaka det ett tag.Sen blev klockan snabbt halv 3 och det nalkades för Brunch som vi åt på Restaurang Kvarnen.
Kan inte säga annat än jävla vad underbart Brunch är. 2½h sittning med konstant ätande och stort kallt, varmt och efterrätts utbud.
Deras kalla dominerade deras varma helt klart och efterrättsbordet var riktigt out of bounce, kan med ärlighet säga att jag aldrig ätit såhär mycket i 1 sittning förrut, men fick lida för det x)
Jag hämtade mat totalt 9ggr så måste säga att jag är ganska stolt över min insats, kostnaden av buffén ska _alltid_ ätas upp, ett måtto jag måste leva upp till.
Längtar redan till mitt nästa Stockholmsbesök för att testa ett annat ställe, tur man inte bor där då hade det blivit varje lördagKalla bordet:
4 sorters sill, lax, kippers, olika röror, sallad, lufttorkad skinka, kryddig korv, fetaostsallad, bröd(färskt och nybakat), ost, smör, ostbricka, kex och mycket mer.Varma bordet:
Västerbottenpaj, potatis, äggröra, köttbullar i gräddsås, renskavsgryta, Chorizo i tomatsås, krämig pytti i panna, bacon, ribs, kycklingklubbor, rårörda lingon, kokt potatis mm.Efterrättsbordet
Äppelpaj m vaniljsås, Nötkolakakor(helt jävla outstanding), brownies, marshmallows som man kunde doppa i deras chokladfontän av vit choklad, göra egna våfflor med grädde, barnsylt och rårörda bär mm10 april, 2011 at 20:14 #232344Anonym anvandareMemberForts:
För en liten 69kg tönt som en själv ger jag mig cred till att äta upp!
Tycker det är kul att redovisa vad man unnar sig, synd bara att inte alla gör likadant!
Kommer nog ge lite gött tryck på gymmet imorgon detta!
På återseende gubbzSorry för värdelösa mobilbilder
11 april, 2011 at 19:21 #232345Anonym anvandareMemberMorgonvikt 69.4kg
16+ i skuggan i Dalarna idag, helt galet varmt och skönt. Sådant gillar vi!
Dagens pass gick ok, varken bra eller dåligt så ungefär som det ska göra.Dagens pass: Bröst och mage
Bänkpress:
20×15
40×15
60×15
80×8
90×6-7
100×2
60×8Incline hantelpress:
35×8
37½x7
37½x6
35×7Pressmaskin:
45×12
50×12
55×12Incline kabelpress:
10×15
12½x15Hängande benlyft:
x10
x10Liggande knälyft:
x20
x20Obliques:
25×15
30×15Dagens mat:
1: Massiv port gröt med ägg, äggvita samt 1 tunnbrödsrulle med smör och ost.
2: Grekisk inspirerad köttfärsröra med pasta
3: Keso, cassein, jordnötssmör och mjölkFolk efterfrågar recept så tänkte dela med mig, inget svårt direkt.
Denna innehöll Nötfärs, lök, svamp, soltorkade tomater, oliver, ost, mjölk och matlagningsgrädde samt gröna böner(men det har jag till allt)
Mängden av vad jag använder varierar alltid pga vad man ätit tidigare under dagen och hur pass stor måltiden blir, så alltid lite olika.
Kryddat med Salt, svartpeppar, basilika, vitlök och oregano.
Just nu använder jag bara vanlig Barilla spagetti, fasligt god, fullkorn kan suga …… :-]12 april, 2011 at 16:09 #232346Anonym anvandareMemberMorgonvikt 69.6
Usch ja, skola, gym, mat, powernap och nu jobbet, vill inte
Dagens pass: Armar
Pushdowns:
40×20
50×20
60×15
70×12
80×8
30×15Framåtlutande extensions:
12½x15
15×15
17½x12Liggande behind head extensions:
40×20
40×18
45×15
45×12Stångcurl:
20×15
20×15
40×12
50×10
50×7Kabelcurls 1arm:
12½x10
15×10
17½x8Z-barcurls med stöd:
60×10
50×10
40×13Mat:
1: Gröt, äggvita, ägg och jordgubbar
2: Krämig krekisk kycklingröra med pasta
3: Vanliga jobblådan
4: Keso, cassein, jordnötssmör och mjölk12 april, 2011 at 17:45 #232347Anonym anvandareMemberDin lördag ser smått magisk ut Erik Så mycket gott! Ser ju inga fel i det du äter till vardags heller ser alltid väldigt aptitligt ut.
Du är verkligen stark som en oxe på din vikt, är riktigt avundsjuk.
Vet att du inte vill diskutera så mycket kring kosten osv om jag kommer ihåg rätt, men hur fördelar du makros på ett ungefär?Ha det gott!
Mvh / Joel12 april, 2011 at 17:46 #232348Anonym anvandareMemberStockholmsbrunch är ju nånting jag definitivt ska köra på. Satan va med mumma! Kan tänka mig att du kände dig som ett barn i en godisfabrik
13 april, 2011 at 00:18 #232349Anonym anvandareMemberJ Gold wrote:Din lördag ser smått magisk ut Erik Så mycket gott! Ser ju inga fel i det du äter till vardags heller ser alltid väldigt aptitligt ut.Du är verkligen stark som en oxe på din vikt, är riktigt avundsjuk.
Vet att du inte vill diskutera så mycket kring kosten osv om jag kommer ihåg rätt, men hur fördelar du makros på ett ungefär?Ha det gott!
Mvh / JoelTack för kommentaren 😮 värmer fint
13 april, 2011 at 19:45 #232350Anonym anvandareMemberMorgonvikt 68.8kg
Idag vart det dags att piska benen lite, kändes som evigheter sedan jag körde igenom dem men var 1 vecka sedan.
Det går inte super i benen om jag ska vara ärlig, alla pass ligger ungefär på exakt samma och jag lyckades med fetare pass för typ 1½ månad sedan så blir lite trött på det.
Tror även att jobbet har grym betydelse hur det går för mig i gymmet nu för tiden, tror det förbränner bra mycket mer än vad jag tror, samt att det sliter på kroppen som i sin tur påverkar gymresultat.
Riktigt tråkigt, men söker nytt och man är ung i livet :-]Dagens: Framsida lår och vader
Benspark:
30×8
40×8
50×8
60×8
70×8Squat:
60×6
80×6
100×6
120×6
130×5
140×2
140×2
100×10Hacksquat:
100×10
120×8
130×5+3 med händerBenpress:
150×25
150×30Vadpress i benpressen:
150×15
150×15
150×16
150×17Stående vadpress:
150×15
200×15
250×15
250×14Dagens mat:
1: Gröt, ägg, äggvita, mjölk och jordgubbar
2: Gröt med casein, mjölk och kvargmix med jordgubbar
3: Nötfärsbiff med ost och förkokt potatis som jag sedan rostade i ugn, bittert resultat faktiskt och löksås.
4: Keso, cassein, mjölk och jordnötssmör -
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.