Home › Forums › Seriösa träningsjournaler › Smaskig dwarf-offseason
- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
25 juli, 2011 at 18:46 #232516Anonym anvandareMember
Morgonöverflöd: 67 tror jag
Idag har det blivit lite donande här och var. Ringt och avbeställt bredband och kontrollerat hemförsäkring. Bara lite kvar och det tar vi imorgon.
Fixat lite med en ny blogg med som endast kommer i princip handla om matlagning, mat, ost, produkttester osv, då jag verkligen gillar att skriva om mat och vill uttrycka mig lite mer om det.
Uppdaterar när den är klar och igång
Ifall andra märkt så kukade Telias 3Gmast idag och det resulterade i att jag trodde min telefon hade gått sönder.
Efter 1½h i support med Halebop och HTC så drog jag till Phonehouse och där sa han på 10sek att det var problem med masten så det var därför det inte fungerade. Aja alla är inte så skärpta på de större företagen.
Specialbeställde en ost idag som förhoppningsvis anländer tills onsdag då jag har min cheatdag(var 6e dag nu på sommaren o/) annars får det bli tills de 2 sista cheatdagarna här i Borlänge.Dagens pass: Tungt bröst och mage(Tränar bröst x2 ggr per träningsvecka då jag verkligen behöver få upp volymen på mina övre delar, så kör 1 dag tungt och 1 dag lite högreppat. Får se om detta fungerar).
Hantelpress:
15×25
22½x15
35×8
37½x8
40×6
40×5Incline bröstpressmaskin:
60×10
70×8
75×6
75×6Incline flyes:
22½x8
25×8
27½x8Kabelflyes:
30×12
30×12 -> drop 20×8Situps med ben uppe:
10 raka
10 höger
10 vänster
x3Hängade knälyft:
x15
x15Obliques:
30×30
30×30Dagens mat:
1: Fluff med keso
2: Gröt och äggvita
3: Burgerz
4: Keso, cassein, mjölk och jordnötssmörGårdagens kyckling med krämigt ris med
26 juli, 2011 at 22:11 #232517Anonym anvandareMemberIdag har varit lite från och till. Allt i livet flöt så jävla fint och inväntade bara vändningen som dock kom idag.
Får se hur det löser sig men allt löser sig alltid i slutändan.
Imorgon är det ju min ätardag så skall inte låta något förstöra den och som vanligt innehåller den lite tvättmaskin, matshopping och ett sjuhelvetes långt benpass.Dagens pass: Armar
Chins:
x15
x15Tricep pushdowns(omvänt grepp):
5 set 15-8 repsLiggande hitler extensions:
3 set 12-8 repsKabelextensions:
4 setSittande z-barcurls med stöd i kabel:
5 set 15-6 repsSittande hantelcurls:
4setStående repcurls:
4setUnderarmar:
2 setDagens mat:
1: Gröt, keso, jordgubbar
2: Samma som ovan
3: Biffar med soltorkade tomater serverat med potatismos
4: Keso, cassein, jordnötssmör27 juli, 2011 at 20:24 #232518Anonym anvandareMemberMorgonvikt 66.2
Äntligen var dagen kommen. Som vanligt svårt att sova längre än ½7-7 så gick upp då och promenerade sedan bort till Stormarknaden där inget köptes! Skön promenad i fint väder dock.
Tvättmaskin och frukost nästa, massa fluff med keso.
Chill en stund för att sedan bege sig till Willys, senare mot ICA-Kvantum där ostleveransen hade kommit och jag fick min underbart älskade ost, dock blir den till nästa gång.
Träningspasset nalkades och nervositeten växte, men jag var pigg idag så det skulle nog gå.
Lika hardcore som vanligt på dessa dagar självklart. Jävlar så hemskt!Vill även dela med mig av min nya blogg där jag skriver om livets underbaraste ting -> Mat och matlagning, följ med där vetja!
[http://livetsfrestelser.blogg.se/ http://livetsfrestelser.blogg.se/%5DDagens: Framsida + baksida lår
Squat:
20×20
20×20
60×8
80×8
100×8
120×8
130×5
130×4
130×4 – Här fick jag lite ont under vänstra knäskålen
130×4
130×2½ – Gick lite för djupt så tappa
100×7Benpress(Smalt fotfäste):
200×15
220×14
230×14(2 med händer på knäna)
240×14(5 med händer på knäna)Benspark:
60×8
70×6
80×4 -> drop 50×6 -> drop 30×5Stiff-leg med hantlar:
27½x12
32½x12
35×12
37½x10
37½x10Liggande bencurl:
35×10
40×10
45×8Sittande bencurl:
35×12
40×10
45×8Superset:
Glutemaskin:
70×25
70×25
70×25
70×25
Gynekologstolen:
70×25
70×20
70×20
70×25(ren frustation och lycka över att passet var över)Set: 39
Reps: 489
Tid: 1h45min
Resultat: Nöjd och dödPeace
28 juli, 2011 at 08:40 #232519Anonym anvandareMemberSåg ut att vara ett fint pass det där :emo-thumb
Ser även framemot matbloggen, dela gärna med dig av ”The Perfect Burger” också Har 400g älgfärs jag funderar på att göra hamburgare av i helgen och grilla.
Problemet med älgfärs är ju att det är lite fett och behöver hitta ett bra recept där det inte blir för tort.
28 juli, 2011 at 10:00 #232520Anonym anvandareMemberRiktigt sköj med matbloggen :up:
Kommer du lägga in kcal värde och protin, fett kolhydrat mängd i recepten?
28 juli, 2011 at 11:43 #232521Anonym anvandareMemberIchigo wrote:Såg ut att vara ett fint pass det där :emo-thumbSer även framemot matbloggen, dela gärna med dig av ”The Perfect Burger” också Har 400g älgfärs jag funderar på att göra hamburgare av i helgen och grilla.
Problemet med älgfärs är ju att det är lite fett och behöver hitta ett bra recept där det inte blir för tort.
Det kommer komma, vet dock inte riktigt när. Mitt tips i så fall skulle vara att pensla ytan på burgarna först med lite rapsolja, sedan med smält smör. Räcker med endast 5g smör för att täcka 2 burgare så inget som kommer påverka mängden onyttigheter egentligen.
En gourmet som du är gillar du och bör äta älgen medium rare så grilla dem snabbt och låt dem sedan vila 5min.Västkustarn wrote:Riktigt sköj med matbloggen :up:Kommer du lägga in kcal värde och protin, fett kolhydrat mängd i recepten?
Tror inte det. Eftersom det inte är några specifika maträtter, mina portioner baseras ju mycket på hur hungrig man är, när på dagen man tränar och hur mycket kalorier jag har tillgång till mina ”vanliga” dagar.
Men ex 400g färs, kan man använda si och så mycket så man får proportionerna rätt så kan man göra sin egna sen.28 juli, 2011 at 20:08 #232522Anonym anvandareMemberKvällen igår var riktigt nice, synd bara att det var så oerhört varmt ute så att sitta i soffan i min officiella myskväll outfit var lite varmt, men bara att genomlida.
Gårdagens filmval blev Ali med Will Smith som jag faktiskt inte sett och den var helt ok, bra skådespel av Will måste jag säga.
Igår avnjöts det iaf det vanliga och blev väl ungefär detta.7 tunnbröd
1 farmors bulle
110g 31% Brie Grand du Pére
125g 23% Chevré D’Argental – Finns på matbloggen
50g Bavaria Blu 44%
Och en liten bit av en ost köpt från Danmark.
250g leverpastej
120g smör
pepparkakor, dinkelkex, digestivekex(1)
Marmelad
½paket GB-Nogger
Lite lösgodisSom sagt är nog väldigt ensam om hur en ätardag ser ut hos oss ”byggare” men alla har sin genre.
Torsdag:
Gick upp vid 9 för att springa ner och köpa ½priset nötfärs och sedan gick jag och la mig igen och gick upp vid ½12.
Helt förstörd och varm gick jag ut en timme ungefär i fint väder(fortfarande mätt).
Blev bara lite frukost på keso och fluff och drog sedan iväg för att bränna av ett axelpass.Dagens pass: Axlar
Pressar i maskin:
5set bakåtvänd 8-6 reps
3set framåtvänd 8 repsLiggande Kabel-extensions för baksida(incline):
15×15
20×15
22½x15Sidolyft:
12½x12
15×12
15×12Frontlyft:
15×12
17½x12
20×10Sittande framåtlutande hantelhöjningar för baksida:
12½x12
12½x12Shrugmaskin:
70×15
100×15
100×15
100×15Dagens föda:
1: Keso och fluff
2: Burgare på egenmald färs, se inlägg i [http://livetsfrestelser.blogg.se/ matbloggen]
3: Keso, cassein, jordnötssmör29 juli, 2011 at 22:29 #232523Anonym anvandareMemberDagen:
Vaknade och gick en morgonrunda på 30min.
Tog det lugnt en stund och käka sedan frukost, sen hörde jag med en polare om han ville gå en liten runda till Dollarstore. Undrade om vi kunde ta en lite längre promenad. Sure thing, vädret är nice osv.
Slutade med en runda på cirka 1.5 mil, totalt förstörd är jag nu på kvällen så mycket till vilodag blev det inte x)
Trodde inte solen tog så farligt heller men aa, se bild nedan.Dagens mat:
1: Ägg, äggvita och keso med jordgubbsfluff
2: Köttbullar med brieost(riven i smeten) med potatismos. Ingen direkt hit, men det var 16% brie som var riktigt usel på ostbrickan.
3: Keso, cassein, mjölk, matlagningsgrädde och jordnötssmör30 juli, 2011 at 22:34 #232524Anonym anvandareMemberKan summera dagen med att jag varit oerhört trött och sliten. Inte nog med att grannarna hade fest och inte drog ut på krogen förrän 00.30, men var så längesedan de hade något så orkade inte klaga.
Sen lite efterfest 02.30 men de sänkte snabbt efter jag blev väckt så kunde somna om.
Så har knappt gjort något idag, blev ett uselt bröstpass i eftermiddags med högreppat, noll styrka, noll ork = awesome.Dagens pass: Extrapass bröst och vader
Incline i smith:
30×20
30×20
50×15
60×15
70×12
75×10
60×10Sittande pressar i maskin:
4set 15-12 repsBred Pecdec:
3set 15-12 repsRaka hantelpressar:
22½x12
22½x12Stående vadpress:
150×15
150×15
150×15
150×20
150×20Vadpress i benpressen:
150×15
150×15
150×20
150×20Dagens mat:
1: Gröt, äggvita, ägg, keso och jordgubbar
2: Soltorkad tomat & Ostfylld biff med ”Risotto” gjort på mjölk och grädde istället för fond, smaksatt med lök, svamp och oregano. Fick till det riktigt bra med Jasmineris istället och det smakade bara krämig awesomeness.
3: Keso, kassein, matlagningsgrädde och jordnötssmör31 juli, 2011 at 22:16 #232525Anonym anvandareMemberFortfarande sliten trots man sover 10h per natt, antagligen därför jag är trött med
Inte gjort något speciellt idag, är oerhört sysslolös och försöker bara dagarna att gå så ätardagen kommer snabbare, för på de dagarna har man alltid något att göra + att de har ett bra avslut x)
Körde igenom ryggen idag, tråkiga vikter man kämpar med än vad man körde förrut men som sagt, 4kg mindre än än då så lite mindre får man ta. Vintern får ta och komma nu så man kan börja bulka lite seriöst.
Lidl hade bra pris på nötbog i bit denna kommande veckan så kommer bli mycket egenmalda biffar och burgare o/Marklyft:
60×8
90×8
120×8
150×7
170×5
180×4Roddmaskin:
4 set 12-10 repsStående latsdrag med rep:
3set 15-12 repsSittande smalgreppsrodd:
100×12
100×12
100×12Ryggresningar:
x20
x20Dagens mat:
1: Gröt, ägg, äggvita, mjölk och jordgubbar
2: Pannkakstårta med fluff, fnizzzz
3: Keso, cassein, mjölk och jordnötssmör1 augusti, 2011 at 22:16 #232526Anonym anvandareMemberÄnnu en lugn dag, fint väder så blitt lite småpromenader hitan och ditan mellan affärer.
Köpte mig ett fint stycke Nötbog från Lidl idag som jag gjorde väldigt fina rare burgare på. Från scan så inget som oroar mig, rätt bra kvalité och nystyckat.
Idag kördes armarna igenom och fick bra kontakt.
Imorgon nalkas ännu ett helvetespass för benen, får se hur jag strukturerar upp squaten då knäet sa nejnej förra veckan så får se hur det känns. Kanske reppar mer på lägre vikter istället.Dagens pass: Armar
Stående rakstångscurl i kabel
5 set 15-12 repsSpänniscurl:
4 set 12-10 repsHammercurls:
17½x10
20×10
22½x10 -> drop 15×8 -> drop 10×6Repextensions:
5set 15-12 repsExtensions med rep bakom huvudet:
3 set 25-15 repsTricep pushdowns:
4 set med drop på sista 12-8 repsUndarmar:
100 repsDagens föda:
1: Fluff med keso och russin
2: Keso o gröt
3: Burgare gjord på mald Nötbog, riktigt smaskigt kött, behövs dock saltas rejält
4: Keso, cassein, matlagningsgrädde och jordnötssmörBjuder på 2 dagsformer med så ni inte tror jag har gått och blivit överjävligt fet, inte förrän vintern kommer. Då ska pälsen på. Just nu är jag bara liten, klen och mesig
Imorgon är det äntligen ätardag! o/1 augusti, 2011 at 22:25 #232527Anonym anvandareMemberKommenterar inte så ofta men vill gärna nämna att jag är en trogen läsare och finner din journal väldigt trevlig med dagliga updates, bilder, burgare osv.
2 augusti, 2011 at 08:04 #232528Anonym anvandareMemberGober wrote:Kommenterar inte så ofta men vill gärna nämna att jag är en trogen läsare och finner din journal väldigt trevlig med dagliga updates, bilder, burgare osv.Tack! du är för söt
Måhända att burgarbilderna blir lite överflödiga men det är bland det bästa jag vet och bland den roligaste maten att laga då det finns grymt många tillvägagångssätt hur man skall tillaga dem.
Sen att de är perfekt träningsmat är bara ett +
Just nu försöker jag bara få till smakliga bilder och färgkontrastrika bilder det går, då jag försöker ta steget längre med matfotografi i och med att man ska utbilda sig till Gastronom.2 augusti, 2011 at 19:57 #232529Anonym anvandareMemberMorgonvikt 66.8
Äntligen var benpasset över och kvällen nalkas. Det kändes även idag i vänstra knäet i squaten så vågade inte pressa för hårt. Man måste vara rädd om sig(delvis).
Ikväll nalkas det 1 ny ost och självklart min speciallbeställda som jag längtat efter sedan den förra tog slut + en annan.
Återkommer imorgon med lite fräsiga bilder.Dagens pass: Fram + baksida lår
Tid: 1.45-1.50
Set: 39st
Reps: 514st (200 på sista så de höjer en del)
= att man bara orkar och jag är hungrigSquat:
20×20
20×20
60×8
80×8
100×10
120×7
130×5
130×4
130×4
130×4
120×5
100×8Hacksquat:
90×8
90×10
90×14(5 med händer)
90×12(4 med händer)Benpressar(smalt fotfäste):
200×12
210×12
230×15
240×14(3 med händer)Liggande bencurl:
25×15
30×15
35×10
40×10
45×8Stiff-legg med hantlar:
35×10
37½x10
37½x8
35×8Sittande bencurl:
30×12
40×8
Superset:
Glutemaskin:
70×25
70×25
70×25
70×25
Gynekologstolen:
70×25
70×25
70×25
70×27Benen efter passet.
[img=http://i51.tinypic.com/2f07igm.jpg]Nu skall jag äta!2 augusti, 2011 at 19:59 #232530Anonym anvandareMemberUtbilda dig till gastronom? vad exakt ska du utbilda dig till? : )
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.