Smaskig dwarf-offseason

Home Forums Seriösa träningsjournaler Smaskig dwarf-offseason

  • This topic is empty.
Viewing 15 posts - 361 through 375 (of 416 total)
  • Author
    Posts
  • #232516

    Morgonöverflöd: 67 tror jag

    Idag har det blivit lite donande här och var. Ringt och avbeställt bredband och kontrollerat hemförsäkring. Bara lite kvar och det tar vi imorgon.
    Fixat lite med en ny blogg med som endast kommer i princip handla om matlagning, mat, ost, produkttester osv, då jag verkligen gillar att skriva om mat och vill uttrycka mig lite mer om det.
    Uppdaterar när den är klar och igång :)
    Ifall andra märkt så kukade Telias 3Gmast idag och det resulterade i att jag trodde min telefon hade gått sönder.
    Efter 1½h i support med Halebop och HTC så drog jag till Phonehouse och där sa han på 10sek att det var problem med masten så det var därför det inte fungerade. Aja alla är inte så skärpta på de större företagen.
    Specialbeställde en ost idag som förhoppningsvis anländer tills onsdag då jag har min cheatdag(var 6e dag nu på sommaren o/) annars får det bli tills de 2 sista cheatdagarna här i Borlänge.

    Dagens pass: Tungt bröst och mage(Tränar bröst x2 ggr per träningsvecka då jag verkligen behöver få upp volymen på mina övre delar, så kör 1 dag tungt och 1 dag lite högreppat. Får se om detta fungerar).

    Hantelpress:
    15×25
    22½x15
    35×8
    37½x8
    40×6
    40×5

    Incline bröstpressmaskin:
    60×10
    70×8
    75×6
    75×6

    Incline flyes:
    22½x8
    25×8
    27½x8

    Kabelflyes:
    30×12
    30×12 -> drop 20×8

    Situps med ben uppe:
    10 raka
    10 höger
    10 vänster
    x3

    Hängade knälyft:
    x15
    x15

    Obliques:
    30×30
    30×30

    Dagens mat:
    1: Fluff med keso
    2: Gröt och äggvita
    3: Burgerz
    4: Keso, cassein, mjölk och jordnötssmör

    Gårdagens kyckling med krämigt ris med

    #232517

    Idag har varit lite från och till. Allt i livet flöt så jävla fint och inväntade bara vändningen som dock kom idag.
    Får se hur det löser sig men allt löser sig alltid i slutändan.
    Imorgon är det ju min ätardag så skall inte låta något förstöra den :) och som vanligt innehåller den lite tvättmaskin, matshopping och ett sjuhelvetes långt benpass.

    Dagens pass: Armar

    Chins:
    x15
    x15

    Tricep pushdowns(omvänt grepp):
    5 set 15-8 reps

    Liggande hitler extensions:
    3 set 12-8 reps

    Kabelextensions:
    4 set

    Sittande z-barcurls med stöd i kabel:
    5 set 15-6 reps

    Sittande hantelcurls:
    4set

    Stående repcurls:
    4set

    Underarmar:
    2 set

    Dagens mat:
    1: Gröt, keso, jordgubbar
    2: Samma som ovan
    3: Biffar med soltorkade tomater serverat med potatismos
    4: Keso, cassein, jordnötssmör

    #232518

    Morgonvikt 66.2

    Äntligen var dagen kommen. Som vanligt svårt att sova längre än ½7-7 så gick upp då och promenerade sedan bort till Stormarknaden där inget köptes! Skön promenad i fint väder dock.
    Tvättmaskin och frukost nästa, massa fluff med keso.
    Chill en stund för att sedan bege sig till Willys, senare mot ICA-Kvantum där ostleveransen hade kommit och jag fick min underbart älskade ost, dock blir den till nästa gång.
    Träningspasset nalkades och nervositeten växte, men jag var pigg idag så det skulle nog gå.
    Lika hardcore som vanligt på dessa dagar självklart. Jävlar så hemskt!

    Vill även dela med mig av min nya blogg där jag skriver om livets underbaraste ting -> Mat och matlagning, följ med där vetja!
    [http://livetsfrestelser.blogg.se/ http://livetsfrestelser.blogg.se/%5D

    Dagens: Framsida + baksida lår

    Squat:
    20×20
    20×20
    60×8
    80×8
    100×8
    120×8
    130×5
    130×4
    130×4 – Här fick jag lite ont under vänstra knäskålen
    130×4
    130×2½ – Gick lite för djupt så tappa
    100×7

    Benpress(Smalt fotfäste):
    200×15
    220×14
    230×14(2 med händer på knäna)
    240×14(5 med händer på knäna)

    Benspark:
    60×8
    70×6
    80×4 -> drop 50×6 -> drop 30×5

    Stiff-leg med hantlar:
    27½x12
    32½x12
    35×12
    37½x10
    37½x10

    Liggande bencurl:
    35×10
    40×10
    45×8

    Sittande bencurl:
    35×12
    40×10
    45×8

    Superset:
    Glutemaskin:

    70×25
    70×25
    70×25
    70×25
    Gynekologstolen:
    70×25
    70×20
    70×20
    70×25(ren frustation och lycka över att passet var över)

    Set: 39
    Reps: 489
    Tid: 1h45min
    Resultat: Nöjd och död

    Peace

    #232519

    Såg ut att vara ett fint pass det där :emo-thumb

    Ser även framemot matbloggen, dela gärna med dig av ”The Perfect Burger” också :D Har 400g älgfärs jag funderar på att göra hamburgare av i helgen och grilla.

    Problemet med älgfärs är ju att det är lite fett och behöver hitta ett bra recept där det inte blir för tort.

    #232520

    Riktigt sköj med matbloggen :up:

    Kommer du lägga in kcal värde och protin, fett kolhydrat mängd i recepten?

    #232521
    Ichigo wrote:
    Såg ut att vara ett fint pass det där :emo-thumb

    Ser även framemot matbloggen, dela gärna med dig av ”The Perfect Burger” också :D Har 400g älgfärs jag funderar på att göra hamburgare av i helgen och grilla.

    Problemet med älgfärs är ju att det är lite fett och behöver hitta ett bra recept där det inte blir för tort.

    Det kommer komma, vet dock inte riktigt när. Mitt tips i så fall skulle vara att pensla ytan på burgarna först med lite rapsolja, sedan med smält smör. Räcker med endast 5g smör för att täcka 2 burgare så inget som kommer påverka mängden onyttigheter egentligen.
    En gourmet som du är gillar du och bör äta älgen medium rare så grilla dem snabbt och låt dem sedan vila 5min.

    Västkustarn wrote:
    Riktigt sköj med matbloggen :up:

    Kommer du lägga in kcal värde och protin, fett kolhydrat mängd i recepten?

    Tror inte det. Eftersom det inte är några specifika maträtter, mina portioner baseras ju mycket på hur hungrig man är, när på dagen man tränar och hur mycket kalorier jag har tillgång till mina ”vanliga” dagar.
    Men ex 400g färs, kan man använda si och så mycket så man får proportionerna rätt så kan man göra sin egna sen.

    #232522

    Kvällen igår var riktigt nice, synd bara att det var så oerhört varmt ute så att sitta i soffan i min officiella myskväll outfit var lite varmt, men bara att genomlida.
    Gårdagens filmval blev Ali med Will Smith som jag faktiskt inte sett och den var helt ok, bra skådespel av Will måste jag säga.
    Igår avnjöts det iaf det vanliga och blev väl ungefär detta.

    7 tunnbröd
    1 farmors bulle
    110g 31% Brie Grand du Pére
    125g 23% Chevré D’Argental – Finns på matbloggen
    50g Bavaria Blu 44%
    Och en liten bit av en ost köpt från Danmark.
    250g leverpastej
    120g smör
    pepparkakor, dinkelkex, digestivekex(1)
    Marmelad
    ½paket GB-Nogger
    Lite lösgodis

    Som sagt är nog väldigt ensam om hur en ätardag ser ut hos oss ”byggare” men alla har sin genre.

    Torsdag:
    Gick upp vid 9 för att springa ner och köpa ½priset nötfärs och sedan gick jag och la mig igen och gick upp vid ½12.
    Helt förstörd och varm gick jag ut en timme ungefär i fint väder(fortfarande mätt).
    Blev bara lite frukost på keso och fluff och drog sedan iväg för att bränna av ett axelpass.

    Dagens pass: Axlar

    Pressar i maskin:
    5set bakåtvänd 8-6 reps
    3set framåtvänd 8 reps

    Liggande Kabel-extensions för baksida(incline):
    15×15
    20×15
    22½x15

    Sidolyft:
    12½x12
    15×12
    15×12

    Frontlyft:
    15×12
    17½x12
    20×10

    Sittande framåtlutande hantelhöjningar för baksida:
    12½x12
    12½x12

    Shrugmaskin:
    70×15
    100×15
    100×15
    100×15

    Dagens föda:
    1: Keso och fluff
    2: Burgare på egenmald färs, se inlägg i [http://livetsfrestelser.blogg.se/ matbloggen]
    3: Keso, cassein, jordnötssmör

    #232523

    Dagen:
    Vaknade och gick en morgonrunda på 30min.
    Tog det lugnt en stund och käka sedan frukost, sen hörde jag med en polare om han ville gå en liten runda till Dollarstore. Undrade om vi kunde ta en lite längre promenad. Sure thing, vädret är nice osv.
    Slutade med en runda på cirka 1.5 mil, totalt förstörd är jag nu på kvällen så mycket till vilodag blev det inte x)
    Trodde inte solen tog så farligt heller men aa, se bild nedan.

    Dagens mat:
    1: Ägg, äggvita och keso med jordgubbsfluff
    2: Köttbullar med brieost(riven i smeten) med potatismos. Ingen direkt hit, men det var 16% brie som var riktigt usel på ostbrickan.
    3: Keso, cassein, mjölk, matlagningsgrädde och jordnötssmör

    #232524

    Kan summera dagen med att jag varit oerhört trött och sliten. Inte nog med att grannarna hade fest och inte drog ut på krogen förrän 00.30, men var så längesedan de hade något så orkade inte klaga.
    Sen lite efterfest 02.30 men de sänkte snabbt efter jag blev väckt så kunde somna om.
    Så har knappt gjort något idag, blev ett uselt bröstpass i eftermiddags med högreppat, noll styrka, noll ork = awesome.

    Dagens pass: Extrapass bröst och vader

    Incline i smith:
    30×20
    30×20
    50×15
    60×15
    70×12
    75×10
    60×10

    Sittande pressar i maskin:
    4set 15-12 reps

    Bred Pecdec:
    3set 15-12 reps

    Raka hantelpressar:
    22½x12
    22½x12

    Stående vadpress:
    150×15
    150×15
    150×15
    150×20
    150×20

    Vadpress i benpressen:
    150×15
    150×15
    150×20
    150×20

    Dagens mat:
    1: Gröt, äggvita, ägg, keso och jordgubbar
    2: Soltorkad tomat & Ostfylld biff med ”Risotto” gjort på mjölk och grädde istället för fond, smaksatt med lök, svamp och oregano. Fick till det riktigt bra med Jasmineris istället och det smakade bara krämig awesomeness.
    3: Keso, kassein, matlagningsgrädde och jordnötssmör

    #232525

    Fortfarande sliten trots man sover 10h per natt, antagligen därför jag är trött med :P
    Inte gjort något speciellt idag, är oerhört sysslolös och försöker bara dagarna att gå så ätardagen kommer snabbare, för på de dagarna har man alltid något att göra + att de har ett bra avslut x)
    Körde igenom ryggen idag, tråkiga vikter man kämpar med än vad man körde förrut men som sagt, 4kg mindre än än då så lite mindre får man ta. Vintern får ta och komma nu så man kan börja bulka lite seriöst.
    Lidl hade bra pris på nötbog i bit denna kommande veckan så kommer bli mycket egenmalda biffar och burgare o/

    Marklyft:
    60×8
    90×8
    120×8
    150×7
    170×5
    180×4

    Roddmaskin:
    4 set 12-10 reps

    Stående latsdrag med rep:
    3set 15-12 reps

    Sittande smalgreppsrodd:
    100×12
    100×12
    100×12

    Ryggresningar:
    x20
    x20

    Dagens mat:
    1: Gröt, ägg, äggvita, mjölk och jordgubbar
    2: Pannkakstårta med fluff, fnizzzz
    3: Keso, cassein, mjölk och jordnötssmör

    #232526

    Ännu en lugn dag, fint väder så blitt lite småpromenader hitan och ditan mellan affärer.
    Köpte mig ett fint stycke Nötbog från Lidl idag som jag gjorde väldigt fina rare burgare på. Från scan så inget som oroar mig, rätt bra kvalité och nystyckat.
    Idag kördes armarna igenom och fick bra kontakt.
    Imorgon nalkas ännu ett helvetespass för benen, får se hur jag strukturerar upp squaten då knäet sa nejnej förra veckan så får se hur det känns. Kanske reppar mer på lägre vikter istället.

    Dagens pass: Armar

    Stående rakstångscurl i kabel
    5 set 15-12 reps

    Spänniscurl:
    4 set 12-10 reps

    Hammercurls:
    17½x10
    20×10
    22½x10 -> drop 15×8 -> drop 10×6

    Repextensions:
    5set 15-12 reps

    Extensions med rep bakom huvudet:
    3 set 25-15 reps

    Tricep pushdowns:
    4 set med drop på sista 12-8 reps

    Undarmar:
    100 reps

    Dagens föda:
    1: Fluff med keso och russin
    2: Keso o gröt
    3: Burgare gjord på mald Nötbog, riktigt smaskigt kött, behövs dock saltas rejält
    4: Keso, cassein, matlagningsgrädde och jordnötssmör

    Bjuder på 2 dagsformer med så ni inte tror jag har gått och blivit överjävligt fet, inte förrän vintern kommer. Då ska pälsen på. Just nu är jag bara liten, klen och mesig
    Imorgon är det äntligen ätardag! o/

    #232527

    Kommenterar inte så ofta men vill gärna nämna att jag är en trogen läsare och finner din journal väldigt trevlig med dagliga updates, bilder, burgare osv.

    #232528
    Gober wrote:
    Kommenterar inte så ofta men vill gärna nämna att jag är en trogen läsare och finner din journal väldigt trevlig med dagliga updates, bilder, burgare osv.

    Tack! du är för söt :)
    Måhända att burgarbilderna blir lite överflödiga men det är bland det bästa jag vet och bland den roligaste maten att laga då det finns grymt många tillvägagångssätt hur man skall tillaga dem.
    Sen att de är perfekt träningsmat är bara ett +
    Just nu försöker jag bara få till smakliga bilder och färgkontrastrika bilder det går, då jag försöker ta steget längre med matfotografi i och med att man ska utbilda sig till Gastronom.

    #232529

    Morgonvikt 66.8

    Äntligen var benpasset över och kvällen nalkas. Det kändes även idag i vänstra knäet i squaten så vågade inte pressa för hårt. Man måste vara rädd om sig(delvis).
    Ikväll nalkas det 1 ny ost och självklart min speciallbeställda som jag längtat efter sedan den förra tog slut + en annan.
    Återkommer imorgon med lite fräsiga bilder.

    Dagens pass: Fram + baksida lår
    Tid: 1.45-1.50
    Set: 39st
    Reps: 514st (200 på sista så de höjer en del)
    = att man bara orkar och jag är hungrig

    Squat:
    20×20
    20×20
    60×8
    80×8
    100×10
    120×7
    130×5
    130×4
    130×4
    130×4
    120×5
    100×8

    Hacksquat:
    90×8
    90×10
    90×14(5 med händer)
    90×12(4 med händer)

    Benpressar(smalt fotfäste):
    200×12
    210×12
    230×15
    240×14(3 med händer)

    Liggande bencurl:
    25×15
    30×15
    35×10
    40×10
    45×8

    Stiff-legg med hantlar:
    35×10
    37½x10
    37½x8
    35×8

    Sittande bencurl:
    30×12
    40×8

    Superset:
    Glutemaskin:

    70×25
    70×25
    70×25
    70×25
    Gynekologstolen:
    70×25
    70×25
    70×25
    70×27

    Benen efter passet.
    [img=http://i51.tinypic.com/2f07igm.jpg]Nu skall jag äta!

    #232530

    Utbilda dig till gastronom? vad exakt ska du utbilda dig till? : )

Viewing 15 posts - 361 through 375 (of 416 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.