Smaskig dwarf-offseason

Home Forums Seriösa träningsjournaler Smaskig dwarf-offseason

  • This topic is empty.
Viewing 15 posts - 376 through 390 (of 416 total)
  • Author
    Posts
  • #232531
    Gober wrote:
    Utbilda dig till gastronom? vad exakt ska du utbilda dig till? : )

    Utbilda mig inom Gastronomi kanske är ett bättre ordval då jag inte vet vart den gastronomiska vägen leder. Men det är mat, tillagning, bakning, närodlat, ekologiskt och kemiska reaktioner mm inblandat i utbildningen så får se vart det bär hän.

    #232532

    FYFAN Erik. Blir vidrigt hungrig och 80min till lunch på praktiken.

    Styggt bra jobbat med allt hur som.

    Mvh
    Kenny

    #232533

    Sov bort halva dagen som vanligt efter ätarkvällen, men det är alltid inplanerat.
    Igår blev det mycket av det vanliga och det slutade på de vanliga summorna av mängd mat.
    Skrev ett inlägg i min blogg om gårdagens ost och det finns att läsa där för er få som är intresserade av mögelostar

    Inledde med en promenad i solskenet innan det blev ytterst lite frukost då man fortfarande är ganska mätt.
    Innan passet malde jag lite nötbog inför dagens burgare annars hände inte mycket.
    Ett tungt men relativt snabbt extrapass bröst och mage kördes igenom lite senare. Bara för att få in lite blod i de stackarna och svetten är löjlig. Igår kunde jag vrida ur mitt linne efter benpasset, tviii.

    Dagens pass: Bröst + mage

    Incline hantelpress:
    15×20
    15×20
    22½x15
    35×8
    35×8
    35×8
    35×8

    Bänkpress:
    70×8
    70×8
    70×8

    Incline maskinpress:
    50×12
    60×10
    60×8

    Kabelflyes:
    25×10
    30×10

    Decline situps:
    x20
    x20

    Kabelcrunches:
    2 set x 15 reps

    Hängande knälyft:
    x10
    x10

    Obliques:
    25×30
    25×30

    Dagens mat:
    1: Gröt, äggvita, ägg
    2: 400g egenmald färs / 2 = 200g burgare med friscobröd och tillbehör
    3: Keso, cassein, grädde och jordnöttsmör

    #232534

    Vilodag

    Inte gjort mycket idag, försöker verkligen göra så lite som möjligt men vädret är så oerhört fint så man måste ut och röra på sig.
    Blev 35min morgoncardio
    Frukost
    Solning cirka 1½h sen vart det tråkigt
    Gick en runda och avslutade med ett besök på affären
    Hem och laga mat
    Kvällscardio på 45min – för varmt i lägenheten

    Imorgon blir det axlar.

    Dagens mat:
    1: Gröt, äggvita, ägg
    2: 480g kött, nötbog blandat med 10%nötfärs blev grekiska biffar med 16% brie och soltorkade tomater i smeten.
    Serverades med gräddris.
    3: Keso, cassein, vispgrädde och jordgubbar

    #232535

    Jag sover för mycket har jag kommit fram till, blir cirka 9-10h per natt och ändå är man som ett vrak och somnar på någon sekund varje kväll.
    Är riktigt hårt att vara ledig och arbetslös, huuu.
    Blev 40min morgonpromenad i riktigt fint väder idag då det började regna frammåt eftermiddagen så vart glad att jag kom ut på morgonen.
    Blev axlar idag men fan var bara hängig och trött så kändes inte speciellt seriöst passet.
    Ungefär bara 1 vecka kvar tills man flyttar så det ska bli riktigt härligt.

    Dagens pass: Axlar + vader

    Hantelpressar:
    Stående:
    15×20
    15×20
    Sittande:
    25×12
    35×8
    35×8
    27½x8
    Stående:
    15×10

    Sidolyft(strikta och fina:
    15×12
    15×12
    15×12

    Frontlyft(båda armarna samtidigt):
    12½x10
    12½x10

    Kabelextensions för baksida, stående:
    15×25
    20×20
    25×15

    Hantelshrugs:
    35×12
    42½x12
    50×12
    60×12

    Vadpress i benpressen:
    100×15
    130×15
    180×15
    180×15
    180×15

    Sittande vadpress:
    50×15
    50×15
    50×15
    50×15

    Dagens mat:
    1: Gröt, ägg, äggvita, jordgubbar
    2: Flygande Jakob utan jordnötter, banan och bacon med jasminris. Blev lite för rinnig men skyller allt på kycklingen trots att jag brynte dem först. Såsen gjord på vispgrädde(vispad först) matlagningsgrädde och Heinz Chilisås.
    3: Keso, cassein, vispgrädde och jordgubbar

    2 usla bilder.

    #232536

    Lugn dag, inget speciellt nytt att berätta.
    Fick tag på kortdatum högrev på ICA idag och passade då självklart på att köpa då jag måste bara hinna testa att mala denna berömda stycknings-detalj till burgare innan man flyttar. Man vet ju inte när man får chansen nästa gång.
    Oj vad värt det var, fet och färs blev det och jävlar sådan bra smak.
    Konkurrerade ut Entrecote med hästlängder men skulle behöva en riktig kvarn nu då min gamla kära assistent har lite svårt att verkligen klyva fetthinnorna så det måste göras för hand.

    Dagens pass: Rygg fokus på lats

    Latsdrag:
    40×12
    50×12
    60×12
    70×12
    80×10

    Latsdrag med v-handtag(bakåtlutad):
    50×8
    60×8
    70×8

    Stående latsdrag med rakstång:
    20×12
    25×12
    30×12

    Stångrodd:
    70×12
    90×10
    90×10

    Latsdrag med v-handtag, omvänd sittposition:
    50×10
    60×10

    Ryggresningar:
    kv+10kg x 15
    kv+10kg x 15
    kv+10kg x 15

    Dagens mat:
    1: Fluff, gröt, ägg och äggvita
    2: x2 160g högrevsburgare
    3: Keso, kassein, vispgrädde och jordgubbar

    Så läckert när den blöder genom osten, perfekt klar.

    #232537

    Åt också högrev imorse, inte som burgare. Jag hade för kokt det i 3 timmar sen marinerat det i 12 timmar och stekt det i 15 min :D
    Förbannat gott kött är det iaf! :up:

    #232538
    Västkustarn wrote:
    Åt också högrev imorse, inte som burgare. Jag hade för kokt det i 3 timmar sen marinerat det i 12 timmar och stekt det i 15 min :D
    Förbannat gott kött är det iaf! :up:

    Ett väldigt underskattat kött som i Sverige är mest känt som ett segt kokkött. Används som hamburgefärs på 95% av alla burger-joints i USA där de kör efter färsk och fin färs.
    Otroligt bra smak.
    Har lite över så skall köra köttfärssås av den delen, lär bli fettigt och smaskigt.

    #232539

    Usch sicken regnig och trist dag, blivit mycket stillasittande men pallade knappt det så gick i regnet till affären och köpte leverpastej till imorgon kväll då det blir min sista and final egna ätardag här i Borlänge innan jag flyttar.
    Ska bli riktigt skönt att komma härifrån men varje gång man flyttar till ny stad(2a gången nu) är det lite skrämmande i början när man inte vet hur saker och ting är, men ingenting kan bli sämre iaf!
    Lite halvoseriöst extrapass bröst idag mest för att fördriva tid.

    Dagens pass: Discobröst och mage

    Incline bänkpress:
    20×20
    20×20
    40×15
    60×15
    70×10
    80×4
    60×10

    Liggande hantelpress:
    22½x15
    27×12
    35×8

    Sittande bröstpress:
    60×12
    55×12
    50×12

    Decline kabelflyes(underifrån):
    25×15
    20×20
    20×20

    Liggande benlyft:
    x20
    x20
    +10 hängande knälyft

    Märker att det är dags att börja bulka snart, fy fan vilka bögvikter man håller på med.

    Dagens mat:
    1: Stekt kyckling med potatisklet
    2: Köttfärssås(pimpad med soltorkadtomat, grädde mm) med spagetti
    3: Keso, kassein, vispgrädde och jordgubbar

    #232540

    Morgonvikt 67

    Då var mitt livs sista benpass på Borlänge Atletklubb över och nu nalkas min sista ätarkväll alá Borlänge någonsin.
    Känns riktigt bra och idag körde jag på riktigt hårt, ville inte gå upp för tungt i squaten då knäet fortfarande är konstigt + att min stortå ömmar av någon anledning jag inte har en aning om.
    Det är svalare utomhus nu vilket jag verkligen föredrar då det brukar bli så oseriöst svettigt och varmt när man trycker kolhydraterna på kvällen :D

    Dagens pass: Framsida + baksida lår

    Squat:
    20×20
    20×20
    60×12
    80×12
    100×10
    120×8
    120×7
    120×6
    120×6
    120×6
    120×6
    120×4

    Benpress:
    200×12
    250×10
    260×10
    270×10
    280×10(2 med hjälp)

    Benspark:
    50×8
    60×8
    70×8 ->30sec vila 50×6 -> 30sec vila 30×7

    Liggande bencurl:
    20×15
    25×12
    30×12
    35×10
    40×8
    45×8

    Sittande bencurl – 1ben:
    20×8 – 20×8
    25×8 – 20×8 -> 2ben 25×10

    Stiff-leg med hantlar:
    35×8
    35×10
    35×9
    35×8

    Superset:
    Glutemaskin:
    70×25
    70×25
    70×25
    70×25
    Gynekologstolen
    70×25
    70×25
    70×25
    70×25

    Tid: 1.45
    Set: 40
    Reps: 532 – 200 på sista
    Nöjd och glad som vanligt, passet gick smidigare än väntat men jag led

    #232541

    Har du släppt planerna på tävling i höst?

    #232542
    Västkustarn wrote:
    Har du släppt planerna på tävling i höst?

    Eftersom det har skett så mycket i privatlivet med att flytta till ny stad, börja ny skola osv(nytt liv) så känner jag mig inte redo på den fronten heller.

    På träningsfronten behöver jag en seriös offseason, komma upp till iaf 75kg samt att vila mig lite mer då jag inte tagit någon seriös vila från gymmet på dryga 2-3år.
    Har fortfarande nästa år kvar att få tävla som junior så skall satsa på nästa vinter, så kan man komma in tyngre och råare med :)

    Sen kommer även höstens kurser innehålla mycket praktiskt matlagning, provsmakningar osv så det hade inte funkat att dieta inför tävling ändå xD

    #232543

    Underbar kväll hade man igår och var mycket tillfredställd och mätt när den var över.
    Idag har jag tvingat mig ut och promenerat för att få igång hungern samt tränat armar.

    Dagens pass: Armar

    Tricepspress i bänken:
    5 set

    Framåtlutande hantelextensions:
    4 set

    Tricepspressar:
    4 set

    Kabelcurls:
    5set

    Stående hantelcurls:
    3 set

    Hammercurls med rep:

    4 set

    Dagens mat:
    1: Keso och kassein. 2 riskakor med smör och 1 skivat kokt ägg +dill
    2: 400g ostfylld nötfärsbiff, kokt färskpotatis och lök&svampsås
    3: Keso, kassein, vispgrädde och jordgubbar

    #232544

    Regnet bara öser ner ;( Väldigt stillasittande dag idag. Men gick i regnet bort till gymmet frammåt eftermiddagen för för att ge axlarna en omgång.

    Dagens pass: Axlar

    Stående hantelpressar:
    12½x15
    15×15
    17½x15
    22½x15
    27½x8
    27½x8 -> 30sec vila 22½x8 -> 30sec vila 15×8 -> 10sec 12½x5

    Stående drag mot hakan(tung kabel:
    35×12
    40×12
    45×12

    Sidolyft med hantlar:
    12½x12
    15×10
    17½x10
    15×8

    Incline kabelextensions för baksida:
    15×15
    20×15
    25×15 -> drop 22½x10 -> drop 17½x10

    Shrugs med stång:
    70×12
    110×12
    130×12
    130×10

    Dagens mat:
    1: Gröt, ägg, äggvita, cassein och jordgubbar
    2: Nötfärs, gröna bönor… typ
    3: Köttbullar med potatismos och stekt lök
    4: Keso, cassein, vispgrädde och jordgubbar

    #232545

    Morgonvikt: Runt 67

    Ännu en lugn dag med en del flyttpackande och donande. Träffade även en nära vän som var på besök i Borlänge över dagen (klasspolare) så var hemma hos henne och fikade en stund för att sedan ta adjö, trist men så är det.
    Kallt som det är ute tog man sig bort till gymmet för att genomföra det sista ryggpasset i Borlänge. Folktomt på gymmet som vanligt men hoppas de lokala känningarna är på plats imorgon så man kan ta adjö av dem.
    Så imorgon blir det nog ett sent pass så man kan äta med farsan som anländer vid 8-9 tiden om allt går som det ska, tänkte laga till en fin Chili Con Carne på en högrev och nötfärs mix, blir nog bra.

    Dagens pass: Rygg + vader

    Chins:
    x8 + lite annat hitan och ditan för att värma upp:

    Marklyft:
    60×8
    100×8
    130×8
    160×5
    190×3
    160×5

    Stångroddar(omvänt grepp = strikta och fina) :
    70×15
    75×15
    80×12
    85×12

    Sittande kabeldrag med v-handtag(bakåtlutande) :
    50×10
    60×10
    70×10
    75×8

    Ryggresningar:

    x20
    x20

    Stående vadpress:
    150×15
    200×15
    200×20
    200×20
    200×20

    Vadpress i benpressmaskin:
    150×20
    150×20
    Sen tillbaka till stående och 200×15

    Dagens mat:
    1: Fluff med kall kesogrötochrussin blanding
    2: 400g stekt entrecote med krämigt ris
    3: Keso, cassein, vispgrädde och jordgubbar

Viewing 15 posts - 376 through 390 (of 416 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.