Home › Forums › Seriösa träningsjournaler › Smaskig dwarf-offseason
- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
2 augusti, 2011 at 23:54 #232531Anonym anvandareMemberGober wrote:Utbilda dig till gastronom? vad exakt ska du utbilda dig till? : )
Utbilda mig inom Gastronomi kanske är ett bättre ordval då jag inte vet vart den gastronomiska vägen leder. Men det är mat, tillagning, bakning, närodlat, ekologiskt och kemiska reaktioner mm inblandat i utbildningen så får se vart det bär hän.
3 augusti, 2011 at 11:41 #232532Anonym anvandareMemberFYFAN Erik. Blir vidrigt hungrig och 80min till lunch på praktiken.
Styggt bra jobbat med allt hur som.
Mvh
Kenny3 augusti, 2011 at 22:30 #232533Anonym anvandareMemberSov bort halva dagen som vanligt efter ätarkvällen, men det är alltid inplanerat.
Igår blev det mycket av det vanliga och det slutade på de vanliga summorna av mängd mat.
Skrev ett inlägg i min blogg om gårdagens ost och det finns att läsa där för er få som är intresserade av mögelostarInledde med en promenad i solskenet innan det blev ytterst lite frukost då man fortfarande är ganska mätt.
Innan passet malde jag lite nötbog inför dagens burgare annars hände inte mycket.
Ett tungt men relativt snabbt extrapass bröst och mage kördes igenom lite senare. Bara för att få in lite blod i de stackarna och svetten är löjlig. Igår kunde jag vrida ur mitt linne efter benpasset, tviii.Dagens pass: Bröst + mage
Incline hantelpress:
15×20
15×20
22½x15
35×8
35×8
35×8
35×8Bänkpress:
70×8
70×8
70×8Incline maskinpress:
50×12
60×10
60×8Kabelflyes:
25×10
30×10Decline situps:
x20
x20Kabelcrunches:
2 set x 15 repsHängande knälyft:
x10
x10Obliques:
25×30
25×30Dagens mat:
1: Gröt, äggvita, ägg
2: 400g egenmald färs / 2 = 200g burgare med friscobröd och tillbehör
3: Keso, cassein, grädde och jordnöttsmör4 augusti, 2011 at 22:26 #232534Anonym anvandareMemberVilodag
Inte gjort mycket idag, försöker verkligen göra så lite som möjligt men vädret är så oerhört fint så man måste ut och röra på sig.
Blev 35min morgoncardio
Frukost
Solning cirka 1½h sen vart det tråkigt
Gick en runda och avslutade med ett besök på affären
Hem och laga mat
Kvällscardio på 45min – för varmt i lägenhetenImorgon blir det axlar.
Dagens mat:
1: Gröt, äggvita, ägg
2: 480g kött, nötbog blandat med 10%nötfärs blev grekiska biffar med 16% brie och soltorkade tomater i smeten.
Serverades med gräddris.
3: Keso, cassein, vispgrädde och jordgubbar5 augusti, 2011 at 22:19 #232535Anonym anvandareMemberJag sover för mycket har jag kommit fram till, blir cirka 9-10h per natt och ändå är man som ett vrak och somnar på någon sekund varje kväll.
Är riktigt hårt att vara ledig och arbetslös, huuu.
Blev 40min morgonpromenad i riktigt fint väder idag då det började regna frammåt eftermiddagen så vart glad att jag kom ut på morgonen.
Blev axlar idag men fan var bara hängig och trött så kändes inte speciellt seriöst passet.
Ungefär bara 1 vecka kvar tills man flyttar så det ska bli riktigt härligt.Dagens pass: Axlar + vader
Hantelpressar:
Stående:
15×20
15×20
Sittande:
25×12
35×8
35×8
27½x8
Stående:
15×10Sidolyft(strikta och fina:
15×12
15×12
15×12Frontlyft(båda armarna samtidigt):
12½x10
12½x10Kabelextensions för baksida, stående:
15×25
20×20
25×15Hantelshrugs:
35×12
42½x12
50×12
60×12Vadpress i benpressen:
100×15
130×15
180×15
180×15
180×15Sittande vadpress:
50×15
50×15
50×15
50×15Dagens mat:
1: Gröt, ägg, äggvita, jordgubbar
2: Flygande Jakob utan jordnötter, banan och bacon med jasminris. Blev lite för rinnig men skyller allt på kycklingen trots att jag brynte dem först. Såsen gjord på vispgrädde(vispad först) matlagningsgrädde och Heinz Chilisås.
3: Keso, cassein, vispgrädde och jordgubbar2 usla bilder.
6 augusti, 2011 at 22:14 #232536Anonym anvandareMemberLugn dag, inget speciellt nytt att berätta.
Fick tag på kortdatum högrev på ICA idag och passade då självklart på att köpa då jag måste bara hinna testa att mala denna berömda stycknings-detalj till burgare innan man flyttar. Man vet ju inte när man får chansen nästa gång.
Oj vad värt det var, fet och färs blev det och jävlar sådan bra smak.
Konkurrerade ut Entrecote med hästlängder men skulle behöva en riktig kvarn nu då min gamla kära assistent har lite svårt att verkligen klyva fetthinnorna så det måste göras för hand.Dagens pass: Rygg fokus på lats
Latsdrag:
40×12
50×12
60×12
70×12
80×10Latsdrag med v-handtag(bakåtlutad):
50×8
60×8
70×8Stående latsdrag med rakstång:
20×12
25×12
30×12Stångrodd:
70×12
90×10
90×10Latsdrag med v-handtag, omvänd sittposition:
50×10
60×10Ryggresningar:
kv+10kg x 15
kv+10kg x 15
kv+10kg x 15Dagens mat:
1: Fluff, gröt, ägg och äggvita
2: x2 160g högrevsburgare
3: Keso, kassein, vispgrädde och jordgubbarSå läckert när den blöder genom osten, perfekt klar.
7 augusti, 2011 at 00:29 #232537Anonym anvandareMemberÅt också högrev imorse, inte som burgare. Jag hade för kokt det i 3 timmar sen marinerat det i 12 timmar och stekt det i 15 min
Förbannat gott kött är det iaf! :up:7 augusti, 2011 at 12:46 #232538Anonym anvandareMemberVästkustarn wrote:Åt också högrev imorse, inte som burgare. Jag hade för kokt det i 3 timmar sen marinerat det i 12 timmar och stekt det i 15 min
Förbannat gott kött är det iaf! :up:Ett väldigt underskattat kött som i Sverige är mest känt som ett segt kokkött. Används som hamburgefärs på 95% av alla burger-joints i USA där de kör efter färsk och fin färs.
Otroligt bra smak.
Har lite över så skall köra köttfärssås av den delen, lär bli fettigt och smaskigt.7 augusti, 2011 at 22:26 #232539Anonym anvandareMemberUsch sicken regnig och trist dag, blivit mycket stillasittande men pallade knappt det så gick i regnet till affären och köpte leverpastej till imorgon kväll då det blir min sista and final egna ätardag här i Borlänge innan jag flyttar.
Ska bli riktigt skönt att komma härifrån men varje gång man flyttar till ny stad(2a gången nu) är det lite skrämmande i början när man inte vet hur saker och ting är, men ingenting kan bli sämre iaf!
Lite halvoseriöst extrapass bröst idag mest för att fördriva tid.Dagens pass: Discobröst och mage
Incline bänkpress:
20×20
20×20
40×15
60×15
70×10
80×4
60×10Liggande hantelpress:
22½x15
27×12
35×8Sittande bröstpress:
60×12
55×12
50×12Decline kabelflyes(underifrån):
25×15
20×20
20×20Liggande benlyft:
x20
x20
+10 hängande knälyftMärker att det är dags att börja bulka snart, fy fan vilka bögvikter man håller på med.
Dagens mat:
1: Stekt kyckling med potatisklet
2: Köttfärssås(pimpad med soltorkadtomat, grädde mm) med spagetti
3: Keso, kassein, vispgrädde och jordgubbar8 augusti, 2011 at 19:55 #232540Anonym anvandareMemberMorgonvikt 67
Då var mitt livs sista benpass på Borlänge Atletklubb över och nu nalkas min sista ätarkväll alá Borlänge någonsin.
Känns riktigt bra och idag körde jag på riktigt hårt, ville inte gå upp för tungt i squaten då knäet fortfarande är konstigt + att min stortå ömmar av någon anledning jag inte har en aning om.
Det är svalare utomhus nu vilket jag verkligen föredrar då det brukar bli så oseriöst svettigt och varmt när man trycker kolhydraterna på kvällenDagens pass: Framsida + baksida lår
Squat:
20×20
20×20
60×12
80×12
100×10
120×8
120×7
120×6
120×6
120×6
120×6
120×4Benpress:
200×12
250×10
260×10
270×10
280×10(2 med hjälp)Benspark:
50×8
60×8
70×8 ->30sec vila 50×6 -> 30sec vila 30×7Liggande bencurl:
20×15
25×12
30×12
35×10
40×8
45×8Sittande bencurl – 1ben:
20×8 – 20×8
25×8 – 20×8 -> 2ben 25×10Stiff-leg med hantlar:
35×8
35×10
35×9
35×8Superset:
Glutemaskin:
70×25
70×25
70×25
70×25
Gynekologstolen
70×25
70×25
70×25
70×25Tid: 1.45
Set: 40
Reps: 532 – 200 på sista
Nöjd och glad som vanligt, passet gick smidigare än väntat men jag led8 augusti, 2011 at 21:33 #232541Anonym anvandareMemberHar du släppt planerna på tävling i höst?
9 augusti, 2011 at 22:23 #232542Anonym anvandareMemberVästkustarn wrote:Har du släppt planerna på tävling i höst?Eftersom det har skett så mycket i privatlivet med att flytta till ny stad, börja ny skola osv(nytt liv) så känner jag mig inte redo på den fronten heller.
På träningsfronten behöver jag en seriös offseason, komma upp till iaf 75kg samt att vila mig lite mer då jag inte tagit någon seriös vila från gymmet på dryga 2-3år.
Har fortfarande nästa år kvar att få tävla som junior så skall satsa på nästa vinter, så kan man komma in tyngre och råare medSen kommer även höstens kurser innehålla mycket praktiskt matlagning, provsmakningar osv så det hade inte funkat att dieta inför tävling ändå xD
9 augusti, 2011 at 22:27 #232543Anonym anvandareMemberUnderbar kväll hade man igår och var mycket tillfredställd och mätt när den var över.
Idag har jag tvingat mig ut och promenerat för att få igång hungern samt tränat armar.Dagens pass: Armar
Tricepspress i bänken:
5 setFramåtlutande hantelextensions:
4 setTricepspressar:
4 setKabelcurls:
5setStående hantelcurls:
3 set
Hammercurls med rep:
4 setDagens mat:
1: Keso och kassein. 2 riskakor med smör och 1 skivat kokt ägg +dill
2: 400g ostfylld nötfärsbiff, kokt färskpotatis och lök&svampsås
3: Keso, kassein, vispgrädde och jordgubbar10 augusti, 2011 at 22:21 #232544Anonym anvandareMemberRegnet bara öser ner ;( Väldigt stillasittande dag idag. Men gick i regnet bort till gymmet frammåt eftermiddagen för för att ge axlarna en omgång.
Dagens pass: Axlar
Stående hantelpressar:
12½x15
15×15
17½x15
22½x15
27½x8
27½x8 -> 30sec vila 22½x8 -> 30sec vila 15×8 -> 10sec 12½x5Stående drag mot hakan(tung kabel:
35×12
40×12
45×12Sidolyft med hantlar:
12½x12
15×10
17½x10
15×8Incline kabelextensions för baksida:
15×15
20×15
25×15 -> drop 22½x10 -> drop 17½x10Shrugs med stång:
70×12
110×12
130×12
130×10Dagens mat:
1: Gröt, ägg, äggvita, cassein och jordgubbar
2: Nötfärs, gröna bönor… typ
3: Köttbullar med potatismos och stekt lök
4: Keso, cassein, vispgrädde och jordgubbar11 augusti, 2011 at 22:36 #232545Anonym anvandareMemberMorgonvikt: Runt 67
Ännu en lugn dag med en del flyttpackande och donande. Träffade även en nära vän som var på besök i Borlänge över dagen (klasspolare) så var hemma hos henne och fikade en stund för att sedan ta adjö, trist men så är det.
Kallt som det är ute tog man sig bort till gymmet för att genomföra det sista ryggpasset i Borlänge. Folktomt på gymmet som vanligt men hoppas de lokala känningarna är på plats imorgon så man kan ta adjö av dem.
Så imorgon blir det nog ett sent pass så man kan äta med farsan som anländer vid 8-9 tiden om allt går som det ska, tänkte laga till en fin Chili Con Carne på en högrev och nötfärs mix, blir nog bra.Dagens pass: Rygg + vader
Chins:
x8 + lite annat hitan och ditan för att värma upp:Marklyft:
60×8
100×8
130×8
160×5
190×3
160×5Stångroddar(omvänt grepp = strikta och fina) :
70×15
75×15
80×12
85×12Sittande kabeldrag med v-handtag(bakåtlutande) :
50×10
60×10
70×10
75×8
Ryggresningar:
x20
x20Stående vadpress:
150×15
200×15
200×20
200×20
200×20Vadpress i benpressmaskin:
150×20
150×20
Sen tillbaka till stående och 200×15Dagens mat:
1: Fluff med kall kesogrötochrussin blanding
2: 400g stekt entrecote med krämigt ris
3: Keso, cassein, vispgrädde och jordgubbar -
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.