Home › Forums › Vilande träningsjournaler – read only › Linda på G
- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
20 april, 2006 at 22:07 #953412Anonym anvandareMember
Jasså det har kommit en ny Scary Movie asså… Dom e ju lite småroliga ja…
Kanske får försöka komma över den då…Ser att du ofta kör PB på övningarna. Kul att det går framåt så.
Keep it up!!!22 april, 2006 at 18:56 #953413Anonym anvandareMemberZitruz: Jodå, PB:n är kul! Kämpa på du med :up:
—
Igår blev det inte mycket träning, men jag hann iaf med 40 min crosstrainer på morgonen.
Dagens träning
Morgonjogg 55 min
Styrka 45 minPlana hantelpressar
10 @ 11 kg
Här blev min favvobänk ledig, så jag hoppade snabbt över till att köra bänkpress.Bänk
10 @ 20 kg
8 @ 40 kg
2 @ 50 kg Ville bara kolla att jag orkar med 50 ännu
2×8 @ 40 kgLutande hantelpressar
10 @ 11 kg
2×6 @ 16 kgCable crossover
8 @ 6,25 kg
2×8 @ 7,5 kgStående hantelcurl
10 @ 6 kg
12 @ 8 kg
8 @ 9 kg
8 @ 8 kgDips mellan bänkar
20
2×15Det enda jag håller kvar från Bartoll-upplägget är att jag kör armar två gånger i veckan – tungt tillsammans med axlar och lätt (en övning) tillsammans med bröst eller rygg. En liten miss att köra biccar i dag då jag ska träna rygg imorn… Kommer ändra lite till nästa vecka så att jag kör biceps med rygg och triceps med bröst.
Nu ska vi inviga grillsäsongen för i vår… aah, ska bli så gott Dessutom har jag fixat till en prottetårta till dessert. Ska ta ett foto av den före vi hugger in så att jag kan visa upp den ifall den är god :emo-thumb
23 april, 2006 at 14:44 #953414Anonym anvandareMemberTårtan blev rena succéen – både till smaken och statsen Eller vad tycks om följande (per 100 g):
105 kcal
17.2 g protein
5.5 g kolisar
1.4 g fettTog en hel del bilder så kamerabatteriet dog Postar några pics då vi laddat det.
—
Dagens träning
Promenad till och från gymmet 60 min (totalt)
Styrka 40 minLatsdrag
10 @ 25 kg
8 @ 40 kg
3 @ 50 kgChins
3,2Latsdrag
8,6 @ 40 kgSkivstångsrodd
12 @ 20 kg
8 @ 30 kg
8 @ 40 kg
6 @ 45 kg
3 @ 50 kg
8 @ 40 kgSittande hantellyft (baksida axlar)
12 @ 5 kg
10 @ 8 kg
8,6 @ 10 kg PB
8 @ 8 kgUpper back
12 @ 20 kg
8 @ 30 kg
8 @ 35 kg
6 @ 40 kg23 april, 2006 at 15:06 #953415Anonym anvandareMemberLinda G wrote:Eller vad tycks om följande (per 100 g):
105 kcal
17.2 g protein
5.5 g kolisar
1.4 g fettDet va fan inte illa för att vara en tårta….. Skall bli kul å se bilder :p
24 april, 2006 at 18:18 #953416Anonym anvandareMemberNejdu Zitruz, inte illa alls. Och att det dessutom smakade riktigt excellento gör ju inte saken sämre direkt :p Har kameran i laddning nu då jag äntligen fick in laddaren från bilen (fråga inte vad den gjorde där) så jag kanske får upp några bilder redan i kväll.
Dagens träning
Morgonmix ute 55 min (promenad, jogg och backintervaller)
Promenad till gymmet 30 min
Combat 50 min
Crosstrainer 10 min
Pilates 30 minToppendag! Jag körde på nivå 9 på crosstrainern för första gången i dag – och det gick hur bra som helst – trots att jag redan var halvdöd efter combaten. Kondisen är på väg uppåt :emo-thumb
24 april, 2006 at 18:37 #953417Anonym anvandareMemberbilder på tårtan!! *droool*
24 april, 2006 at 20:47 #953418Anonym anvandareMemberOK, här kommer några bilder på tårtan och en bonuspic på hur jag kan se ut då det vankas en massa grillkött
Kakan har chokladbotten (ägg, kvarg, proteinpulver, kakao, sötningsmedel och bakpulver) och en fyllning av kvarg med apelsinsmak (det finns en apelsinlightsaft i Finland som är såå god i kvarg, mycket godare än Funlight). Fixade det hela som en cheesecake, dvs. bottnen först, sedan gelatin i kvargen och sist hade jag i allt i en form med löstagbar botten som jag hade ”täckt” sidorna på med plastfolie. Pudrade på lite chokladprotte och sedan in med härligheten i kylen. Efter några timmar kunde jag ta fram en fräsch och mycket god tårta. Så god att jag gjorde en till dagen efter Då gjorde jag bottnen lite mindre i diameter så att tårtan blev mycket högre.
24 april, 2006 at 20:58 #953419Anonym anvandareMemberÅhh den ser god ut. Jag är apkass på att baka, kan du inte beskriva hur man gör och hur mycket av varje ingrediens det ska vara?
Hade varit sååå tacksam!
/ Jenny
24 april, 2006 at 20:59 #953420Anonym anvandareMembershit vad god den såg ut!
24 april, 2006 at 21:01 #953421Anonym anvandareMemberJenny Andersson wrote:Åhh den ser god ut. Jag är apkass på att baka, kan du inte beskriva hur man gör och hur mycket av varje ingrediens det ska vara?Hade varit sååå tacksam!
/ Jenny
Jomenvisst – jag fixar det imorn. Nu är det filmdax :emo-thumb
24 april, 2006 at 21:33 #953422Anonym anvandareMemberDet ser ju inte helt fel ut ne.
Kanske borde ta å ha grillpremiär till helgen me. Det e ju såå gött.
Skall bli kul med ett bra recept på den i morrn…….26 april, 2006 at 14:03 #953423Anonym anvandareMemberOK, blev inget recept i går – som ni kanske märkte Och ingen träningsrapport heller… Men får ta det nu i stället. Börjar med receptet:
Tårtbotten:
1 ägg
100 g kvarg
30 g chokladprotein (mitt innehåller kasein, går bra att baka med)
2 g kakao
10 g havre (kan uteslutas, det gjorde jag i den tårta jag bakade i söndags)
1 tsk bakpulver
SötningsmedelFyllning:
450 g kvarg
Lightsaft med apelsinsmak
4 gelatinblad
Sötningsmedel (om det behövs)
Dekoration:
Hackad mandel / chokladprotein1. Rör ihop alla ingredienser till bottnen och grädda i långpanna eller kakform med löstagbar botten.
2. Blötlägg gelatinbladen i ca. 5 minuter.
3. Blanda kvargen och saften (+ ev. sötningsmedel) tills röran smakar bra
4. Lös upp bladen i lite hett vatten.
5. Rör ner gelatinet i kvargröran i en tunn stråle. Det är viktigt att man rör ordentligt hela tiden för att gelatinet inte skall klumpa sig… jag hade sambon som assistentOm du gräddat i långpanna:
1. Ta en glasskål eller annan form och ”fodra” den med plastfolie.
2. Häll ev. lite hackad mandel i skålen/formen (annars kan du pudra över lite chokladprotte före serveringen).
3. Häll i kvargröran.
4. Skär ut bottnen så att den passar som ”lock” på krämen
5. Ställ in i kylskåpet (minst 3-4 timmar).
6. Häll upp och servera.Om du gräddat i form med löstagbar botten:
1. Ha kvar tårtbottnen i formen.
2. Täck formens sidor med plastfolie.
3. Häll i kvargröran.
4. Strö över hackad mandel eller pudra med chokladprotte.
5. Ställ in i kylskåpet (minst 3-4 timmar).
6. Ta bort formens sidor och servera.Hoppas att instruktionerna är någorlunda förståeliga – nu är det bara att slita receptet med hälsan :emo-thumb
26 april, 2006 at 14:06 #953424Anonym anvandareMemberOch så gårdagens träning:
Träning, tisdag 25.4
Morgoncardio på crosstrainer 40 min
Styrka (axlar, biceps, triceps) 45 minSittande hantelpress
10 @ 10 kg
8 @ 13,5 kg
8,6 @ 16 kg PB
8 @ 13,5 kgStående sidolyft
10 @ 5 kg
8 @ 7 kg
2×8 @ 8 kg
8 @ 7 kg + 5 @ 6 kg + 5 @ 5 kg + 5 @ 4 kgStående hantelcurl
12 @ 6 kg
10 @ 9 kg
5,6,5 @ 11 kg
8,6 @ 10 kgFrenchpress
10 @ 10 kg
2×8 @ 20 kg
10 @ 20 kgPushdowns
12 @ 20 kg
10 @ 25 kgAaah, hantelpressarna kändes bra ska ni tro. Sambon hjälpte till att lyfta upp hantlarna, men efter det körde jag helt ensam. Och riktigt strikt. SÅÅÅ nöjd.
Träningen och kosten känns riktigt kanon nu. Har högdag idag, och det var verkligen på tiden Började känna av kolisbehovet i går kväll. Så, i dag festar jag loss på pasta och bröd
Nu ska jag jobba lite till innan det blir dags för veckans benpass. Är lite slut i låren och rumpan (vet inte varför) så det kan hända att det blir ett lättare pass i dag. Kanske. Får se.
26 april, 2006 at 14:10 #953425Anonym anvandareMemberHm…kanske blir att testa den där tårtan då till helgen? När du skriver att kaseinpulver ”går bra att baka med” vad menar du då?, att proteinet inte förstörs av värmen eller att det ”bara” smakar bra, fast man värmt det?
26 april, 2006 at 14:12 #953426Anonym anvandareMemberMilia wrote:Hm…kanske blir att testa den där tårtan då till helgen? När du skriver att kaseinpulver ”går bra att baka med” vad menar du då?, att proteinet inte förstörs av värmen eller att det ”bara” smakar bra, fast man värmt det?Att det smakar gott och att konsistensen blir bra. Käkar ändå så mycket protein att det inte gör så mycket om 30 g ”går till spillo”
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.