Januariutgåvan av BODY har de bästa styrketräningstipsen, forskningen om träning och kost, kostråden för mer muskler och mindre fett, personporträtten med de som har lyckats, skvaller och mycket annat.
Ledaren: Redo för nya utmaningar?
Valen är mina oavsett utgångsläge, bara jag kan ta besluten som jag ställs inför.
BODYs januariutgåva finns nu i en butik nära dig. Axplock ur innehållet:
- På köpet: Unik BODY-kalender för 2017 medföljer!
- Kristian Sewén: Från athletic fitness till styrkelyft
- Omslagstävlingen: Möt årets vinnare Maria Holm och Daniel Olsson
- Kosttrender: Expertdebatt om matvanor för massa 2017
- 5 specialare: Bas och finlir med Antonia Pesevski
- Vett och etikett: Oskrivna regler för gymtränande
- Richard Hagman: Så bygger du en symmetrisk kropp
- Tyngre Classic IV: Tunggung i Solnahallen
- Träningsguiden: Del 12 – Rotatorcuff
På omslaget ser vi Maria Holm & Daniel Olsson. Fotograf är BODYs egen Seth Janson.
- 22. Matlagning: Verktyg för kreativ och näringsrik kost
Det tveklöst vanligaste löftet att avlägga vid nyår är det om god kosthållning. Du som läser detta har troligen redan rätt bra koll på kroppen och kosten, men ibland kan det vara svårt även för den mest bitne näringsfördelare att inte måla in sig i ett hörn. Här presenterar vi ett gäng grymma verktyg som gör näringsrik matlagning kreativ, mångsidig – och gör det svårt för dig att misslyckas i köket. - 36. BODY Education Day: Stärkande dag med inspiration och kunskap
Sista lördagen i oktober intog BODY Gymmet Sthlm för en heldag i inspirationens och lärdomens tecken. För första gången arrangerades utbildningsdagen BODY EDUCATION DAY – ett event som innefattade allt från kunskapsspäckande till proteinglass. - 38. Kristian Sewén: Från athletic fitness till styrkelyft
Styrketräning är ständiga tillfällen att lyckas. Små steg adderade till stora vinster. Kristian tar utmaningen där han ser den och får saker och ting gjorda – från styrkelyften på gymmet till världsmästarscenen i athletic fitness och finrummen i SKKF:s styrelse. - 50. Omslagstävlingen: Möt Maria Holm och Daniel Olsson
För åttonde året i rad har vi fått äran och det stora nöjet att placera ett par av våra ”vanliga” BODY-läsare på vårt omslag. - 52. Kosttrender: Expertdebatt om matvanor för massa 2017
Ett nytt år är här med möjlighet till nystarter av olika slag. Varför inte testa ett nytt inslag i din kosthållning? Tre experter förutspår här vad som gäller 2017: Trenderna inom mat- och tillskott som är värda att haka på, och de du kan undvika rakt av. - 60. 5 specialare: Bas och finlir med Antonia Pesevski
Behöver du ett bättre axelparti och baksida lår får du här goda råd från Antonia. Fem klassiska övningar med varsin twist. - 70. Vett och etikett: Oskrivna regler för gymtränande
Det finns ett gäng oskrivna regler du som gymtränande absolut inte bör bryta emot. BODY listar här de tio värsta synderna att begå i gymmets lokaler. - 78. Richard Hagman: Så bygger du en symmetrisk kropp
Den svenska mästaren i Classic Bodybuilding – Rickard Hagman – ger sin syn på hur du bygger en symmetrisk kropp. - 86. Tyngre Classic IV: Tunggung i Solnahallen
Vår- och hösttävlingen Tyngre Classic har på kort tid etablerat sig starkt, helgen den 15–16 oktober gick den fjärde upplagan av stapeln strax utanför huvudstaden. Med ett detaljerat schema som rymmer något för alla har det blivit mångas favoritarrang- emang – både bland atleter och besökare. - 88. Träningsguiden: Del 12 – Rotatorcuff
Att rotatorcuffens muskler är starka krävs för bästa prestationsförmåga i övningar som är beroende av skulderstabilitet. Här får du grunden för att förstå deras funktion och vilka övningar som är meningsfulla att utföra.
- Henriks Fitnessmat: Biff Rydberg
Henrik Ryman är personlig tränare och kostcoach, samt har drivit hälsorestauranger i Stockholm sedan 1999. Henriks filosofi är att mat ska vara god, nyttig, lättlagad, mättande och gjord på bra råvaror som allra helst finns i vårt närområde. En syn som även ligger till grund för de recept han tar fram exklusivt för BODY varje månad. - Jonas Världsmat: Nyårstoast med rimmad lax
Under sina många år som kock har Jonas Lundgren besökt och samlat på sig recept och inspiration från världens alla hörn som han nu delar med sig av här – självklart i sann BODY-anda med bra råvaror och näringsvärden i fokus! - Antonia Proteinbakar: Chokladfondant
Bodyfitness-atleten Antonia Pesevski bjuder varje månad exklusivt i BODY på sina bästa recept på hälsosamma, proteinpackade bakverk och godsaker. - Outside the box: Krönika av Axklo
I 15 år har Anders Axklo kommenterat och tyckt till om styrkesport i TV och på tävlingar runt om i Sverige och världen.
Intro: Det senaste från träningsvärlden
- Forskning summerad av Nicklas Neuman och Andreas Abelsson
- Svenska Kroppskulturförbundet – aktuellt i tävlingsvärlden
- Online, Månadens Insta, BODY Radio
- Senaste nytt inom träningsbranschen signerat Ove Rytter
- Nytt & hett – prylar för dig som tränar hårt
Expertpanelen: Svarar på dina frågor
- Anki Sundin svarar på frågor om nutrition
- Abbe Benaouda svarar på frågor om styrketräning
- Daniel Andréasson svarar på frågor om prehab & rehab
- Daniel J. Larsson svarar på frågor om personlig träning
- David Jonsson svarar på frågor om kosttillskott
- Helene Ahlson svarar på frågor om tävling
BODY Magazine finns även som e-tidning!
Du som redan prenumererar på papperstidningen får givetvis tillgång till e-tidningen utan extra kostnad. Är du helårsprenumerant får du dessutom fri tillgång till samtliga äldre e-tidningar i arkivet – utan extra kostnad!
Du kan välja mellan tre olika sätt att läsa e-tidningen och vi hoppas att du provar samtliga och väljer det sätt som passar dig bäst. Är du helårsprenumerant får du dessutom fri tillgång till samtliga äldre e-tidningar i arkivet – utan extra kostnad!