Micael med bröderna Ove och Mats Rytter på släppfesten för första utgåvan av Women’s Health (tidigare Fitness Magazine / Lifestyle som han då varit krönikör åt).
Micael Dahlén är Sveriges mest vältränade professor. Hör när han gästar BODY Radio och berättar om när han träffade Charles Manson, vad han tror om gymindustrins framtid och naturligtvis om sin egen träning!
Följ Micael via hans hemsida, på instagram eller facebook.
Hållpunkter i avsnitt 163:
- 00:08:27 – Introduktion
- 00:10:49 – Samtal
- 01:05:12 – Eftersnack
Direktlänk till showen som MP3-fil (om du har ont om bandbredd/använder mobilnät finns här en MP3-fil med halva ”tyngden”). Spela upp avsnittet i webbläsaren genom att klicka på play-ikonen nedan. Andra alternativ för att lyssna på showen:
- Podcast på iTunes (betygsätt / recensera gärna!)
- iOS-appen finns i iTunes Store
- Android-appen finns i Operas Appstore
- Android-appen finns också på Amazon.com
- BODY Radios avsnitt på libsyn.com
- RSS-flödet är http://bodyradio.libsyn.com/rss
Du får en kvick översikt över alla våra tidigare avsnitt i denna länklista.
Svenskt Kosttillskott är en av Sveriges största återförsäljare av kosttillskott. Låt dig även inspireras och läs om träning, kost och kosttillskott i deras stora artikelnätverk.
Micael var sommarpratare i P1 2010:
– Jag vill brygga en kopp 2000-tal och väcka alla lyssnare till en värld där det är bra att ljuga, där det inte är någon idé att göra långsiktiga planer och där det inte går att vara lycklig längre än tre månader. Förfäras, förundras och förförs av en värld av oändliga möjligheter – om du törs. Och hitta kanske både framgång och lycka!
Sommaren 1995 var Micael också med i tidningens testgrupp:
Några helt slumpvis utvalda ”vanliga” grabbar skulle under exakt 10 månader träna och äta med bästa möjliga hjälp och uppbackning. Målet var att bevisa att vem som helst kan bli muskulös och definierad utan några som helst dopningspreparat.
I en tid när allt är tillgängligt har vi blivit allt mer intresserade av vad som väntar runt hörnet. På så sätt har vi byggt ett förväntningssamhälle där vi rusar mot nästa jobb, nästa sak, nästa dejt. Vi strävar mot ett nextopia som lovar att nästa vad-som-helst är bättre än någonting vi upplevt tidigare.