Tillbaka

Så där, nu har jag äntligen "kommit tillbaka till livet" efter allt som jag behövt ta igen jobb-mässigt efter vår "semester" i Karlstad.

Jag kommer att göra ett låångt blogg inlägg med bilder från vår tid på inspelningarna, sen får det vara färdig-tjatat om Gladiator-livet ett tag 😉

Efter hemkomst har jag varit tröööööttt och det är ingen bra kombination med min "att-göra-lista" som varit hysterisk lång….

I o med detta har jag vilat helt från träning, inte haft tid, kroppen har behövt vila och jag har inte heller haft någon lust men nu så, ska jag snart vara tillbaka i gymmet!

Jag har haft en aha-upplevelse också, fy tusan vilken skillnad det har varit att komma i/hålla en bra form (fett-mässigt) när jag kört mycket inetrvall-träning och allmänt konditionstränat inför och under inspelningarna! Jag har inte varit mycket för att springa förut (då jag tycker det är tråkigt och jobbigt 😉 men jösses vilken skillnad!

Mina kommande dieter kommer jag att köra prommisar (om inte annat för hundarnas skull) i kombination med intervaller i både backe och plan mark samt mycket mat, ofta….vet att det är en vinnande kombination!

Här är en rolig bild från SM 2010 🙂
Bild 401941