Jag har typ gjort mongoliskbuffé hemma! Jävla så gott det blev, och det är egentligen exakt samma ingredienser som jag har i mitt vanliga Köttfärssås + Potatis (kokt eller mos)… Men NU SKA NI FÅ HÖRA.
Receptet:
En Bit (1,55kg ) WHEY Ängla 100%.
Skämt åsido….
Detta tog dock ett litet tag.
* Igår kokade / förberedde Högrev. 600g i 1,5g på svag värme med lite kryddning.
* Idag till lunch så tog jag hälften och grillade det och åt med Potatis i ugn, då hade jag gjort den där biten till 6 skivor, sparade tre tills kvällen (och denna fantastiska måltid). Sparade även ugnsbakad potatis.
Nu till den fantastiska mixen. Wokpanna gäller
* Olja
* Grovhacka 2 lökar
* Broccoli
* Hacka ner högreven till små bitar
* I med potatisen
* På med kryddor, Chili, Grillkrydda, Vegeta.
Bara släng lite med pannan och så blir det sjukt gott. Jag var helt frälst efteråt!
Juste! FÖR ALLA I NÄRHETEN AV JÖNKÖPING
Snart så kommer ni kunna göra beställningar från min köttsponsor, klicka på den gröna, feta tjuren där uppe – så ser ni hemsidan.
De kör hem varorna på det, och alla ni som följer bloggen kommer såklart få rabatt av mig! Ni får Nötfärs som innehåller 5% fett bara, och sjukt bra ”detaljer”. Värt att prova en gång, 20 kg förpackning med hälften färs och resten detaljer, för sedan är nu fast… Jag älskar köttet.