31 December 2012
(Under dagen, eller imorgon så kommer även en årskrönika! Missa inte när jag sammanfattar hela år 2012)
Det blev ett böjpass i måndags i alla fall, då vi stannade i Jönköping för att fira nyår. Det blev ett ganska snabbt pass, med ett bra sådant. Jag filmade ett sett bakifrån också – så att mina naprapater kan se över filmer och hjälpa till med att åtgärda brister.
Knäböj: 210×5, 2x5x235. Det gick ganska smidigt. Men dock så ser jag på filmerna att jag inte är helt perfekt med knäna?
Kanske Daniel Back, som bland annat följt hela gummibandshistorien, kan se och jämföra mot föregående pass hur knäna ser ut och ge någon kommentar?
Körde även ett set negativa (för att komma igång med det): 250×3
Sedan körde jag ”7 minuters plankan” med Alex & Sandra.
2 minuter vanlig planka
Vila 1 minut
1 minut på en arm bara.
vila 30 sekunder
1 minut på andra armen
Vila 1 minut.
1 minut ”Hitlers hund” Då har man i en arm och motsatt ben
Vila 30 sekunder
1 Minut till med byte av arm och ben.
Vila 1 minut.
Sedan ”sidplankan” 1 minut på varje sida. Där blev det lite för jobbigt för min axel, inga problem med magen egentligen. Så jag körde vanlig planka då istället…
…. Sedan lite om ätarveckan?
Från och med Julafton har kosten inte varit helt perfekt, jag har släppt lite på det nu i en vecka och unnat mig lite godare mat och så. Inget extremt (för utom 31 dec). Jag har jobbat ganska mycket på Media Markt och sprungit, så totalt sätt har jag ändå varit på energiunderskott.
Under en veckas tid kan jag räkna upp de ”värsta synderna”
* Julafton med mat och Sandras goda bakelser / kakor.
* Juldagen, 3 hamburgare till lunch på jobbet, och lite fika som mellanmål
* Ätit en pizza, och en Kebabrulle
* En Ben&Jerrys under Rocky filmkvällen.
31 december blev droppen. Med Ett besök på Max innan vi skulle på nyårsmiddag, 3 hamburgare, en liten hallonpaj? Någon Chokladsmoothie.
Sedan så åt vi Kyckling till lunch samma dag, och kyckling på middagen, där jag även tog en tårtbit.
Nu är jag dock sjukt trött på det, och börjar med min vanliga kost, till 100% idag igen. Blir att steka till En Oxfile sen i eftermiddag!
Missa som sagt inte årskrönikan som jag skriver senare idag!
God fortsättning på 2013