Dietstart!

I mars åker jag återigen över till ”andra sidan”, USA, för att jobba i samband med Arnold Classic.:)
Förra året tävlade jag på den tävlingen, detta år blir det jobb på Expot för mina sponsorer Swedish Fitness/Betterbodies & Ultimate Nutrition. Jag ska även göra två stora fotojobb där just för dessa två sponsorer, och en av mina favoritfotografer kommer troligtvis stå bakom kameran: Pavel Ythjall!:)
Han har fotat de senaste materialet för Betterbodies marknadsföring & har verkligen sin egen stil. Och dessutom gillar han, precis som jag, HÅRT!!:b Vilket innebär att jag kan få vara i den form som jag trivs allra bäst för fotojobb i träningssammanhang!;)

Jag har ca 5 veckor på mig att hitta den här formen, tror det ska gå. Inte gott om tid, men förutsättningarna från start är helt OK nu.
Får jag bara vara frisk och ha fortsatt flyt i träningen så ska jag nog ro detta i hamn.;)

Ska sätta mig ner o planera mitt dietupplägg i stort ikväll. Jag går nästan alltid på ”känn” när jag dietar och följer sällan ngt färdigplanerat schema. Jag har svårt att följa detaljerade scheman då mitt liv aldrig ser lika dant ut från dag till dag. Varje dag är en ny dag och det är även så jag tänker gällande mina dieter.
För att få bäst resultat av mat och träning så handlar det om, iaf i mitt fall, att tima kroppen i den dagsform den är i just här och nu.
Men jag har alltid en grundplan som styr mig på vägen mot ett TYDLIGT mål. Utan mål så skulle jag aldrig ha kommit dit jag är idag. Målsättningar är drivkraften till allt jag gör!

Nej nu blir det biceps & vader.:b