På resande fot…

Sitter just nu på tåget upp till Sundsvall & Tammercamp/pokalen.
Jag ska döma på tävlingen i morgon, men campet börjar redan idag så jag anländer idag om än lite senare än alla andra.
Detta är första gången jag ska döma på en tävling så det är både kul, spännande & en del nervöst… Tjejerna känns det ju som man har hyffsat koll på, men killarna… Det ska iaf bli väldigt intressant detta.:)
Jag blev tillfrågad om att döma på Alströmer pokalen som gick i juni också, men dels var jag i K-stad för att spela in Gladiatorerna då & dels så hade jag tre teamtjejer som stod på scen då. Jag tror det kan bli ganska svårt att döma om man har tjejer som man coachat från dag 1 & ända fram till scen på scenen..
Nu på helgens tävling är nog den första på år som jag varke själv tävlar eller har någon teamtjej på scen.:)
Däremot vet jag att det står minst en person på scen i helgen som jag har hjälpt lite grann förut.;)

Tammerpokalen är ett grymt trevligt initiativ av Anders Granheim som jag hoppas stannar kvar Länge. Men den har ju varit en succé varje år hittills, inte minst i kombination med Tammercamp som Anders arrangerar ihop med tävlingen, så det finns ingen anledning att tro ngt annat.;)
För alla er som någon gång funderat eller drömt om att tävla i framtiden då är denna helg den ultimata erfrenheten & motivationsboosten för er!
På campet tränar du med likasinniga och veteraner/profiler inom branschen, lyssnar på föreläsningar inom sporten, äter grym fitnessmat, kollar på alt medverkar i nybörjartävlingen Tammerpokalen & byter erafrenheter & tips med andra.:)

Missade du möjligheten detta år så var ute i god tid inför nästa års camp!;)

Över till ngt annat: bilder i bloggen…
Tyvärr har min dator gått paj så jag kommer bli tvungen att köpa en ny när jag kommer hem från Sundsvall.:( Detta innebär att jag bara kan blogga från min lur just nu & då kan jag inte lägga in några bilder i bloggen…hoppas ni har tålamod?
Desto mer sen.;)

Likaså blir mitt onlinejobb drabbat då jag har det mesta på min dator (den trasiga) samt inte kommer åt en fungerande mail från luren just nu.:(
Sk-t!!!
Ja, ja…livet går inte under. Men jag hatar när mina kunder får vänta, förlåt!

Igår tog vi båten in till Swedish Fitness & hälsade på alla godingar där som ännu inte gått på semester. Zeke gillade placet skarpt & knallade omkring som kungen på sitt slott där uppe. Jag minglade med Erika & de andra brudarna medan Lasse & Micke snabbt hamnade i grabbsnack på Mickes rum. Tror jag kan gissa vad samtalet med fokuserades på, de har nämligen båda två ett stort intresse för båtar & hojar.;)

Middagen ute på sjön igår blev sen, vi blev rejält bortskämda av Mattias som grillat & fixat för oss.:)
Därför bestod träningen både igår & idag av endast en prommis med Lilleman.
But What?!! Vi har ju semester!;)

Uppsala nu…sen Gävle…sen Sundsvall.
See you soon!:)